[Ankara - MT]

Merhaba arkadaşlar... ben de yakında sizlerle turlamayı ümit ediyorum...
şu aralar arıyorum kıruser :D bi motor alacağım yaz gelmeden... inşallah...

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Selam Ankara MT :cherry:

Yeni gelenlere hoşgeldiniz demeyi, geziye çıkanlara iyi sürüşler dilemeyi kendime bir borç bilirim :p

hallettim abicim yok bi derdi elektronik olduu için ne olursa yanıyomuş bu dingil :)...
debriyaj müşüründe bi sorun var galiba :)
bakıma götürdüğümde halletcek metin abi...
mesela dün o kadar gezdim hiç yanmadı ışık...
aynen bende de yandı o meret , ustaya götürdüm ara sıra yanar seni deli eder sonra söner dedi :) şaka bi yana bakıma götürdüğümde baktıracam...

Vallahi bende bi chopper alabilseydim istediğim fiyata aranıza katılacam ama bi türlü nasip olmadı :D hala arıyorum bilginiz olsun ankaralılar 1700 civarı bi makine arıyorum :) Yardımcı olurum diyenler bana ö.m atsınlarda kurtulayim şu dertten

ankaralı arkadaşlarım :p ankara da zincir-dişli takımı alabileceğim bir yer blen var mı? varsa yazabilir mi? şimdiden tşk ederim.

Hocam ;

Ulusdan , dışkapıya giderken sağlı sollu birsürü motorsiklet tamircisi ve satan yerler var.Bi kaın istersen.

Motosikleti
Forza250-cygnusL
ankaralı arkadaşlarım :p ankara da zincir-dişli takımı alabileceğim bir yer blen var mı? varsa yazabilir mi? şimdiden tşk ederim.

Bülbülderesei caddesinde Motomax
Yıbada Yamaha bayisi var....

Ama yan sanayi yi her yerden bulursun..:cat::cat:

mesela abi ? ben pek bilmem ankara tam isim ve adres verebilirseniz çok ii olur orda okuyan bir arkadaşıma aldırıp kargo ettiricem de..
turan güneş bulvarında yamaha kuruçayırlı var , orda bulunabilir sanırım , turan güneş de oyak sitesine gelmeden sağda kalıyo , yıldız çankaya da...

merhaba bende gruba yeni katıldım havalar ısınmasıyla birlikte tüm motorcuları ankara yollarında görmekten mutlu oluyorum.....

bir konuda yardım istiyorum deri mont alacagım ama nerden yardımcı olursanız sevinirim...

Motosikleti
Forza250-cygnusL
mesela abi ? ben pek bilmem ankara tam isim ve adres verebilirseniz çok ii olur orda okuyan bir arkadaşıma aldırıp kargo ettiricem de..

Yibada Baydar var...Yamaha bayisii....

Ayrıca Yibada yan sanayi bir sürü parça bulabilirsin.... Orası motor parçacılar çarşısıdır aynı zamanda.... Ulus Çankırı caddesinde....:cat:

merhaba bende gruba yeni katıldım havalar ısınmasıyla birlikte tüm motorcuları ankara yollarında görmekten mutlu oluyorum.....

bir konuda yardım istiyorum deri mont alacagım ama nerden yardımcı olursanız sevinirim...

nasıl bir mont alıcaksın, fiyat aralığın nedir,
yiba çarşında uygun fiyatlı montları bulabilirsin, bunlar 100 ila 150 ytl arasında değişiyo tahminim, ama biraz daha kaliteli mont ararsan, bi kaç yer var,
biri 4.44 motor, bahçeli 4cü caddede, biri motoart bağllar caddesinde, biri ulusan burası yıldızda, bide kuruçayırlı var buda yıldızda, bide feyizoglu.com.tr var
var da var yane :)

ok sagolasın deri mont almayı düşünüyorum 200 civarı koruma olanlardan buldum ama baska bulabilirmiyim siyah istiyorum....

deri mont mu?? önce toplantılara gel de, sana biraz tecrübe aktaralım giyim konusunda :)

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
OFF OFF 2 SENEDIR BU SITEYI TAKIP EDERIM BI MOTOR ALAMDIM GITTI,BU SEFER GOZU KARARTIM 9000 YTL YE KADAR CIKTIM,KAWASAKI ER6N DUSUNUYORUM(TERCIHAN ABS LI) MOTOR ALSAM DAHA RAHAT MESAJ YAZICAM ARANIZA KATILACAM AMA OLMUYO ISTE:pr:

Prometheus Kesın Sen Fenerlısın:)ıkı Senelık Uyelıgı Sıldın Attın,uye Olurken Sınırlama Oldugunu Bılsem Daha Kısa Bır ısım Bulurdum:)

Artık Gozu Kararttım Arkadaslar Hyosung 650 Gt Alıyorum Bu Hafta Kısmetse,aranıza Gırmekten Mutlu Olacagım,kawasakı Er6n Bıraz Pahalı Geldı:)
Tanısma Toplantı Varsa Aranıza Gelmek ısterım????

Hah şöyle bak, ne güzel olmuş kısacık :p öteki türlü sayfa düzenini fena bozuyor.

Çarşamba toplaşırız da nerede olur bilemiyorum :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar