[Ankara - MT]

sabah saat 08:30 gibi incek yolundan çayyolu - çankaya seferimi yaparken değişik mahallerdeki kazalarda tam 32 hasarlı araba saydım.. ( yaklaşık 7-8 kmlik yol boyunca )

yerler son derece normal gözüküyor, azıcık frene dokununca çevre yolu istikametinden neptün istikametine sapıyorsunuz..bir de sis var malum

aman dikkat...

bu havada motor kullanan arkadaşlara saygı duymama karşın şiddetle akıl ve mantık beraberliği öneriyorum

la beton bende ordaydım sabah...
aynı olayı bende yaşadım 7 8 km yi 1 saatte zor geçtim...
delircektim...
yarin sabah ordan geçmem ben...

R3N

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
ergin benim arabam da buz yok dediğini hatırlar gibiyim :)

özellikle sis ve soğuk hava bir araya gelince yerler tamamen buz oluyor
geceleri ve sabah güneşin henüz etki etmediği erken saatlerde kendinize ve diğer sürücülere karşı uyanık olunuz

motora da sabredin hava 8-9 dereceyi geçince bininiz :)

la dümbeleklik etme...
biz sbaahın köründe incek yolundan bahsediyoz...
en 3 5 derece fark ediyo...
ve kışın nerdeyse hergün sis var...

erginimbayım sinirlenme elin istanbullusuna laf anlatıcam diye, ne bilsin adam

birader sen de ufak ufak kendi forumuna doğru yol alırsan seviniriz

Forumdan Uzaklaştırıldı
Haydi bakalım geçmiş olsun :cherry:

selam arkadaşlar dün sohbet kısmına yazmıştım ama pek bi cvp gelmedi ankaralı cruiser-custom-chopper kullanıcıları ile fikir alışveriinde bulunmak buluşup konuşmak isterim(sakın yanlış anlaşılmasın 2 tekerin hepsi birdir tabiki)
eğer uygun olursanız bir buluşma ayarlayalım
imzashdw6iq8.gif

R3N

Forumdan Uzaklaştırıldı
marcos alpin eski motor senin motordan , buluşmalarda cok fikir alışverişi yaparsınız

bugünde belgrad ormanları önünden 5-6 motorlu bir grup geçti, içlerinde birde siyah er6n vardı, özledim motorumun kokusunu özledimmm özledim sımsıcak egzosunu özlediimm :cherry:

istanbul mt ye burdan nasıl gidliyo gardaş :cherry:

ergin buzdu diyorum :p

euheueh tamam buzdu...
sen satıyon motoru neresinin kokusunu özlicen lem...
sen bida motor zor alırsın gibime geliyo...
olmassa ben alayım senin motoru lan
peşin biraz verem gerisini konuşuruz
:)

R3N

Forumdan Uzaklaştırıldı
gerisi berisi yok arkadaşım :) kusura bakma ,
istanbulda yeniden ev taşıcaz masraf çok :) detayları konusuruz

Haydi bakalım geçmiş olsun :cherry:
teşekkür ederim. Geçmiş oldu geçtim :cherry: :cherry: :cherry: şimdide sertifika bekliyoruz. Çok gıcıklaşmış bu işler. 1990 yılında B ehliyetimi alırken .ctesi yazılıya girdim ertesi gün direksiyon sınavı ve aynı gün sertifikamızı verdiler emniyetten ehliyetimi almıştım. Şimdi yılan hikayesine çevirmişler olayı :pr:::angry2::::ranntign::eviiil::

sanki buna sevinmelisin diye düşünüyorum :mrgreen:
bir nusubet bin nasihatten iyidir derler. Belki öyle bir gezi yapınca aklım başıma gelir :p ama -3 -5 derceden daha soğuk bir gecede bir kaç sefer 30-40 km civarında yol Yaptım halada yapmak istiyorum. Artık bir dahaki sefere diyelim motosiklet, kıyafet hazır ehliyetlede ilgili artık bir kaç gün içinde sorun kalmayacağına göre yol yapabilirim :cherry:

bir nusubet bin nasihatten iyidir derler. Belki öyle bir gezi yapınca aklım başıma gelir :p ama -3 -5 derceden daha soğuk bir gecede bir kaç sefer 30-40 km civarında yol Yaptım halada yapmak istiyorum. Artık bir dahaki sefere diyelim motosiklet, kıyafet hazır ehliyetlede ilgili artık bir kaç gün içinde sorun kalmayacağına göre yol yapabilirim :cherry:

10 güne kadar sertifika çıkarmıs ehliyeti cebıne koyman 1-2 gun degil 10-12 gün sürer bence ben bu havada sürmekten korkuyorum sınava motorla gelecektım sis engeline takıldım nasip degilmiş sınav yerinde kulakların pasını alırdık :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar