[Ankara - MT]

pro sayesinde bir anda popüler oldum :p

başlık falan açamam mesaj zor atıyorum ekranım küçük :p :cherry:

yarınki çarşamba görüşürüz :) akşam 18:30 - 19:00 arası geliniz
motorsuz gelecekler ruhsat fotokopilerini getirsin, benim motoruda rica ediyoruz scorp getirsin :cherry:
scorp dünden razı getirmeye gibi görünüyor...
ama bu scorp gelemez gibi düşünüyorum ben sanki bu cocuun sınavları vardı diye hatırlıyom...
bende gelirim dört tekerli aracımla...
bide ne zaman gidiyon la reüçne reçine gibi oldu hehehe...

arkadaşlar ikinci el er6n veya er6f arıyorum , bilginize kulağınıza gelirse bana pm atın lütfen , yarınki toplantıya bende gelirim herhalde işim uzamazsa...

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
yarınki çarşamba görüşürüz :) akşam 18:30 - 19:00 arası geliniz

Geliniz diyorsun ama nereye :cherry:

Malum sizleri yeni yeni tanıyorum.
Nereye geleceğimizi çıkaramadım :pale:

1985, akşam msn'den haberleşiriz :cat:

R3N, toplantı yerini değiştirmeye gerek görülmemiştir. O yüzden Migros'tan devam :cat:

Forumdan Uzaklaştırıldı
1985, akşam msn'den haberleşiriz :cat:

1985 değil Pro ya Bin9yüz85 :p

Henüz Ankarada akşam girebileceğim bir internetim yok ama :pale:

Ben buradan takip ederim son durumu,
abimlerden de izin alabilirsem gelmek isterim :cat:

Abimler izin verirler de ben izin almaya çekiniyorum. Şimdi sizlerle de
ilk defa buluşacağım burada gece hiç dışarı çıkmadım falan filan ::utangac:

Birkaç bayan olursa çevre olur bana da ama bakalım sizin ortam nasıl :cherry:

Son düzenleme:
Bizim tazmanya canavarları Migros önerisine şiddetle karşı çıktıkları için yeni bir mekan belirlemelerini bekliyoruz. R3N ile iletişimde olun, dilerseniz numarasını verebilirim :cherry:

Ha bir de St_Erdogan var tazmanya canavarı olarak, onun numarayı da veririm R3n'e ulaşamazsanız diye :p

Bizim tazmanya canavarları Migros önerisine şiddetle karşı çıktıkları için yeni bir mekan belirlemelerini bekliyoruz. R3N ile iletişimde olun, dilerseniz numarasını verebilirim :cherry:

Ha bir de St_Erdogan var tazmanya canavarı olarak, onun numarayı da veririm R3n'e ulaşamazsanız diye :p
Kıl mısın Pro? :mrgreen:

Öncelikli önerimiz Cepa, ama orası çok tersimizde kalır diyen varsa Armada da makbuldür. Çoğumuz Ümitköy ve Bilkent tarafından geleceğimiz için akşam trafiğinde ve bu soğukta Migros çok ters kalıyor. Öneriye sundum, siz seçin artık. Ben sıramı savdım :p

R3N

Forumdan Uzaklaştırıldı
onur sana hakaret ederek cevap yazmak istiyorum :cherry:

ankaranın o saatte trafiği en yoğun bölgesine hepimiz gelmek isteriz :p
madem siz uygun görmüşsünüz :p
bi dahaki buluşmamız zaten geyikler tırmanma şenliği olacak gibi, yeri yurdu kimsenin gelemeyeceği dağ başında olacak :cherry: , sonrasında da ben yokum :) heryer olur :cherry:

bistro fortuna ya baylar takım elbise, bayanlar tuvalet ile mi gelsin :p
abartıötesir3ndatkom :cherry:

Kardeşim doğru düzgün yazsanıza nereyi istiyorsunuz :p top sizde saat ve yer konusunda. Ne diyorsanız o olacak.

Herhalde yarin 17:00'e kadar belli olur dimi mekan :p

Cepa'ya bir kere gittim sahneye cikmis gibi oldum cok aydinlik gelii leyla gibi oldum basim dondu, ama sorun degil etrafa bakmadan yere bakarak yuruyunce fazla etkilemiyor :)

Ayiptir sormasi motorla gelicek olan kesin var dimi?

arkadaşlar ikinci el er6n veya er6f arıyorum , bilginize kulağınıza gelirse bana pm atın lütfen , yarınki toplantıya bende gelirim herhalde işim uzamazsa...

r3n alışıktır böyle motor satmaya...
sana r3n in motorunu verelim...
ben menejeriyim...
satıcıdan ve alıcıdan % 31.8 komisyon alnir onu söyliim baştan :)...

bu arada cidden r3n ile bi konuş o satabilir motorunu...
onda da var er6n

la procan biz senin dediğin yere laf etmiyoz kine...
o saatte o yolun ne kadar kalabalık olduğunu hatırlatıyoz sadece, oraya giren kafayı yiyebilir...
neyse ben cepa diyom...
çünkü oranın yemekhane bölümü büyük ve rahat ve havadar basık değil o yüzden demiştim...
bence hala cepa...

Evet güzel yerdir ama motorsuz gelecekler gelemezler ne yazık ki.. Yaza güzel olur orası :wiinkk:

st ve R3N'den yapıcı yanıtlar bekliyoruz sıra savmak yok veririm valla numaranızı :queen:

motorsuz veya arabasız gelecekler iki katlı ODTU otobüsüne binebilirler veya kızılaydan kalkan mavi belediye otobüsüne tam önünden geçior , neyse bana her yer uyar :wiinkk:

sevgili motorcular yarın 19:00 itibari ile orada toplaşcaksınızda kaça kadar orada kalırsınız ben dükanı kapatıp gelicem fazlada erken kapatamıyorum ona göre bi vakit veriverin bana yahu!

Bence de Cepa rahat olur ama sizler bilirsiniz tabi. Bu arada motorla gelecek olan arkadaşlar mecbur değillerse motoru tercih etmesinler lütfen şu kardan sonra. Malûm otomobil kullanıcılarının da bayanı vaar, kar lastiği olmayanı vaar, kar görünce sapıtanı vaaar, hava sıcaklığı düştükçe motosiklet görme yetisi düşeni vaaar....

R3N

Forumdan Uzaklaştırıldı
yerler kar motorla gelen olmaz sanırım
atabay biz genelde son dakkaya kadar bekleriz böyle alıştık :mrgreen: yani :bayyeşil

yer konusunda kavgaya tutuştuk anlaşamadık :) ankamall bistro fortuna olacak,baştan öyle yazdık :p , bu buluşmadan sonra siz buluşma yerlerinize karar verirsiniz ben ataköy de falan buluşmalara giderim belki

ergin bem silenta özel mesaj atmıstım :) ilgine teşekkür ederim :) almazsa bende istanbula götürür satarım satmam gelgitlerinde biner gezerim :)

Bu arada motorla gelecek olan arkadaşlar mecbur değillerse motoru tercih etmesinler lütfen şu kardan sonra. Malûm otomobil kullanıcılarının da bayanı vaar, kar lastiği olmayanı vaar, kar görünce sapıtanı vaaar, hava sıcaklığı düştükçe motosiklet görme yetisi düşeni vaaar....

valla haklısın adam arabayı görmedi gözümün önünde ikiside orta kavşağın üstüne cıktı vay kör dandi dedim adama tabi içimden:p neyse allah kuryelere sabır versin şu kış kıyamette:salut:

yerler kar motorla gelen olmaz sanırım
atabay biz genelde son dakkaya kadar bekleriz böyle alıştık :mrgreen: yani :bayyeşil

yer konusunda kavgaya tutuştuk anlaşamadık :) ankamall bistro fortuna olacak,baştan öyle yazdık :p , bu buluşmadan sonra siz buluşma yerlerinize karar verirsiniz ben ataköy de falan buluşmalara giderim belki

ergin bem silenta özel mesaj atmıstım :) ilgine teşekkür ederim :) almazsa bende istanbula götürür satarım satmam gelgitlerinde biner gezerim :)

sımdı bulusma ankamall de yemek yiyilen yerde mi son olarak motor hakkında aksam konusuruz...

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar