hani nerde Kızılcahamam saman alevi gibi geldi geçti söylentisi bile
hani nerde Kızılcahamam saman alevi gibi geldi geçti söylentisi bile
var ama biz naylon motorcu muyuz? kar kış bineriz :queen:
var ama biz naylon motorcu muyuz? kar kış bineriz :queen:
Hayırlı uğurlu olsun Musa Allah kazasız belasız binmek nasip etsin. Sen makineye biraz ısın bence ondan sonra uzun yol yapalım. 125 cc ye benzemez o canavarSelam murat abi aleti persembe aldım balgat tarafı yollar kaygandı gaza basmaya gelmıyor arkayı atıyor hemen bende gelmek ısterım kızılcıhamama ama karda bu makıneye guvenemıyorum karar verdınmı cbf 250 için ? gezılerde haberleşelim
Hayırlı uğurlu olsun Musa Allah kazasız belasız binmek nasip etsin. Sen makineye biraz ısın bence ondan sonra uzun yol yapalım. 125 cc ye benzemez o canavarbu arada sınavada girmiş oluruz hem. Az bir zaman kala ehliyete kavuşmaya ceza ödemeyelim
dimi. Daha cbf 250 için tam karar vermiş değilim. Birde araba buldum bu arada nasıl olsa motor var cbf 250 biraz daha bekletecek gibiyim. Ara sırada olsa arabada lazım oluyor.
arkdaşlar meraba ben berkan ankaralıyım bundan sonra inş.. buluşmalarda sızınle bırlıkte bende yer alcam :mrgreen: ..
arkdaşlar meraba ben berkan ankaralıyım bundan sonra inş.. buluşmalarda sızınle bırlıkte bende yer alcam :mrgreen: ..
sizin orda kar yok heralde![]()
Ben de sana bir fotoğraf ithaf edeyim madem:
![]()