[Ankara - MT]

Sen yıllarca "enduro da enduro" diye tuttur, kar yağsın diye evde otur. Üstüne üstük oturduğun yerden de ahkam kes :p :p :p

var ama biz naylon motorcu muyuz? kar kış bineriz :queen:

Selam murat abi aleti persembe aldım balgat tarafı yollar kaygandı gaza basmaya gelmıyor arkayı atıyor hemen bende gelmek ısterım kızılcıhamama ama karda bu makıneye guvenemıyorum karar verdınmı cbf 250 için ? gezılerde haberleşelim

arkadaşlar bu kızılcahamam değil,,,,
buzulcahamam 2 olur sonuda hepinizin bi hafta hasta olması olur.. :)
ben arabayla gelirim...

Selam murat abi aleti persembe aldım balgat tarafı yollar kaygandı gaza basmaya gelmıyor arkayı atıyor hemen bende gelmek ısterım kızılcıhamama ama karda bu makıneye guvenemıyorum karar verdınmı cbf 250 için ? gezılerde haberleşelim
Hayırlı uğurlu olsun Musa Allah kazasız belasız binmek nasip etsin. Sen makineye biraz ısın bence ondan sonra uzun yol yapalım. 125 cc ye benzemez o canavar :) bu arada sınavada girmiş oluruz hem. Az bir zaman kala ehliyete kavuşmaya ceza ödemeyelim :p dimi. Daha cbf 250 için tam karar vermiş değilim. Birde araba buldum bu arada nasıl olsa motor var cbf 250 biraz daha bekletecek gibiyim. Ara sırada olsa arabada lazım oluyor.

Hayırlı uğurlu olsun Musa Allah kazasız belasız binmek nasip etsin. Sen makineye biraz ısın bence ondan sonra uzun yol yapalım. 125 cc ye benzemez o canavar :) bu arada sınavada girmiş oluruz hem. Az bir zaman kala ehliyete kavuşmaya ceza ödemeyelim :p dimi. Daha cbf 250 için tam karar vermiş değilim. Birde araba buldum bu arada nasıl olsa motor var cbf 250 biraz daha bekletecek gibiyim. Ara sırada olsa arabada lazım oluyor.

eyv abi amin tüm mt sakinlerine kazasız belasız sürüşler olur inş. eskişehir yolunda gazı bi actım offf anlatılmaz bır duygu gaza basmaya gelmıyor cok buyuk ve cok yakısıklı cok ısındım mu makineye abi kaç senedır bınıyorsun ehlıyetsız sıkıntı olmaz sanırım ben bugun verdım 25 ytl sınav ücretini cumartesi saat 7 deymıs carrefour orda bi okul varmıs orda benım suziyle gelmeye çalısacagım haberleşelim hayırlısı olsun fiyat ıyı gercı araba daha ıyı olur bence yedek dursun motoru keyfı kullanırsın

arkdaşlar meraba ben berkan ankaralıyım bundan sonra inş.. buluşmalarda sızınle bırlıkte bende yer alcam :mrgreen: ..

sizin orda kar yok heralde :p

Sayın endurocu moderatörüm Prometheus'a ithafen;

resim428oc7.jpg

resim408customgu7.jpg

Sayın karda motora binmeyen endurocu moderatörüm, bu fotoğraflar kabak lastikleriyle karda motora binen bir pasteneci tarafından (yani bendeniz) kendinizden utanmanız için konmyştur :p :p :p

R3N'nin motoru bu, bizim kurtarma çalışmamızdan bir kare :)

İlgili başlığı bulamadım.

Ayrıca lastiğim kabak demişsin de, sanki dağ tepe gezmişsin; İncek'teki düz asfaltta gezmişsin işte pastaneci usulüyle :mrgreen:

Hem motoru kullanan sen değilsin hemde hala konuşuyosun yok incekte asfaltta binmişim yok arkadaşının motorunu kurtarmış bilmem ne bilmem ne.

Hadi o adam cruiserla karda binmiş, ben kar yağarken ST ile asfaltta binmişim, e sen ne demeye hem bunu asıl yapması gereken enduro motoru evin altında yatırıyor üstüne birde gelmiş bıdı bıdı ediyorsun bana? :cherry:

Not: R3N sana da "bu adam" dedim dedim kusuruma bakma :rendeer:

Son düzenleme:

R3N

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Ben de sana bir fotoğraf ithaf edeyim madem:

a4299fbc8562c0206550b89pt9.jpg

gözlerim yaşardı :sunny: bu arada o artık d m r nin motoru :cherry:
başlık ankara deli çamur gezisi mi ne öle bişey idi, scorp açmıştı, gerçek endurocu :p topatapan tarafından girmiştik :mrgreen: vay be.

seda sorun değil, kışın donmak pek hoş olmuyor ama insan da duramıyor.
st bizim st mi :cyclopsan , bilkent armada kamplı gezileri aşmış demekki :queen:

ben ankaradan ayrılmadan bi gezebilsek keşke, ufakta olsa olur :)

selamlar,
ben mert başkent universitesinde öğrenciyim ümitköyde oturuyorum..
siteye uzun zamandır uyeyım ama gerek motorumdaki problemler gerekse okuldaki sorunlardan hiçbir geziye yada toplantıya gelemedim bundan sonra hep aktif olmak istiyorum ...
kazasız sürüşler dilerim :)

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Seda hanım her fırsatta pastaneci olduğunuzu dile getiriyorsunuz nerdeymiş bu pastane sorabilirmiyim? Ayrıcan ben kuaförüm esnafım bi açıdan :p

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar