[Ankara - MT]

smirnouf için etkinlik planlayın terbiyesizlik yapmayalım :)

offf yoruldum yau

düşmez kalkmaz er6n :cherry:

etkinliğe gerek yok yaw,görende rossi geliyo zannedecek :):).sizinle tanışayım yeter.
siz bana şu pro'nun numarasını yazın bi özelden bakayım.şunu rahatsız edeyim biraz.gelince görüşelim dedi ama sonra ses seda çıkmadı.:silent::silent:

R3N

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
shakulin cim aç gezi başlığımız bendeki dört fotoyı ekleyeyim kardeşim :)

aloooooooo şu an ankaradayım,konsolosluk kapalı bugun ve yarını beklemek zorundayım.bu akşam hotelin birinde kalcam.yani bugun buluşabiliriz.
cep numaram 0554 767 86 36 , biri ararsa sevinirim.ayrıca bana Pro'nun numarasını hala atmadızın,alacağınız olsun :)

İngiliz Başbakanı'nın (Winston S. Churchill) bir sözü var "cehenemden geçerken durulmaz" diye. bizde Kızılcahamam dönüşü Kazan'da yakalandığımız yağmurda öyle yaptık. Ama iyi ıslandık. Önümüzü zor gördük.

merhaba arkadaşlar dün itibarı ile artık bir motosikletim var. Ama ehliyetim yok :) en kısa sürede oda olacak umarım sanırım Aralıkta sınav varmış. Pazar toplantınız var mı?

R3N

Forumdan Uzaklaştırıldı
merhaba arkadaşlar dün itibarı ile artık bir motosikletim var. Ama ehliyetim yok :) en kısa sürede oda olacak umarım sanırım Aralıkta sınav varmış. Pazar toplantınız var mı?

..........hayırlı uğurlu olsun :)

Selam arkadaşlar aranıza yenı geldım ben ankaradan bugra kanunı 6 beygır gucunde motorsıkletım var suanda trafıge alışmak ıcın idare edıyorum ılerıde racing alacagım Scouter club oluşturmak ısteyen yada varsa haberdar edebılır mı beni?
universite baslamadan bu etkınlıklere bır anönce baslamak ıstıyorum vespa ya baktım ucret ıstıyorlar gıderım onun yerıne aksesuar alırım haksızmıyım yanı

arkadaşlar bugün 30 ağustos zafer bayramı sebebiyle ankarada motorcuların konvoyu olacakmı.kalkış yeri ve güzergah hakkında bilgisi olan varsa cevap yazsın lütfen.

Motosikleti
Hyosung GT 250 Comet, Aprilia Scarabeo 200ie
30 Ağustostan beri yeni mesaj yazılmadığına göre anlaşılan Ankara MT sizlere ömür...

Aramızda hala foruma yazmadan buluşulamayacağını düşünenler var heralde :p Yaşasın mail grubu :p :cgerry:

Motosikleti
Forza250-cygnusL
Ulen ne buluşurmuşunuz ha..... Haberiniz geliyo.....

Bu arada motor da yatmış senin...Uykusu gelmiş...Durağa kadar sabredememişmi?..... Evren tecrübelidir o konuda ama.....:cherry:

selam bakınayım dedim ama ses seda yok.. neyse yarın uğrayan olur belki anatoliaya

R3N

Forumdan Uzaklaştırıldı
Ulen ne buluşurmuşunuz ha..... Haberiniz geliyo.....

Bu arada motor da yatmış senin...Uykusu gelmiş...Durağa kadar sabredememişmi?..... Evren tecrübelidir o konuda ama.....:cherry:

üç kişi beş kişi buluşuyoruz işte :p yaşasın mail grubu :p
yarın bi işim çıkmazsa anatolyaya uğrarım, sabah sekizden beri arkadaşın düğündeydim, eve yeni geldim, bursa iptal, başka sefer insalla,yarın ufaktan bi gezebilirim belki

bu dugunler bitmiyo be..
bende de oyle dun ve bugun var idi. haftaya da cumt-pazar var..

toplu bi sekilde evlenin de bitsin yaw..:)

p.s. anca bugun motoru yikadim, piril piril oldu.. kizilcahamam dan beri yikayamamistim vakitsizlikten..

Shakulin

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar