[Ankara - MT]

abi gelseydin be keşke bida gelmemezlik etme..
biz seni bırakırız sonra tekrar döneriz be ümitköye...
:)

tavla da iyi oldu eglendik yenildik...
yanlis anlasilma olmasin ben kendi yüzümden yenilmedim...suç tamamaen evrenin dir arkadaşlar...zar atmayı bilmiyo kendileri...

Tavla mıııı iyi iyi gelmediğim iyi olmuş..

Tabi sizin adınıza.. :rendeer:

tavlada yenilmek nasıl bir şeydi unuttum, uzun zamandır tatmadığım, tadamadığım bir duygu.
Ben sana yenilmeyi yaşatırım diyen herkes koltuğunun altı dolu kalktı masadan ne yazıkki. :queen::queen:

Tavla mıııı iyi iyi gelmediğim iyi olmuş..

Tabi sizin adınıza.. :rendeer:

tavlada yenilmek nasıl bir şeydi unuttum, uzun zamandır tatmadığım, tadamadığım bir duygu.
Ben sana yenilmeyi yaşatırım diyen herkes koltuğunun altı dolu kalktı masadan ne yazıkki. :queen::queen:
hey komşu selam.seni burda görmek güzel.komşu olayını sen çıkarmıştın hatırladın umarım:bounce:

Tavlada iddialı olanlar karşıma dizilsinler, yenen masada kalsın. Ama en fazla 6 saat oynarım he. Bütün gün sizi yenip duramam. :mrgreen::p

hey komşu selam.seni burda görmek güzel.komşu olayını sen çıkarmıştın hatırladın umarım:bounce:

Abi hatırlamammı yafuuu.....
Nasılsın abi?...

Tavlada iddialı olanlar karşıma dizilsinler, yenen masada kalsın. Ama en fazla 6 saat oynarım he. Bütün gün sizi yenip duramam. :mrgreen::p

6 Saat tavlamıııııı?.....
Abi ciddi olamazsın. Kafa beyin kaldırmaz yafuuu... 6 Saatte kaç kişiyle kaç oyun oynamayı planlıyorsun? :queen:

:bounce:Herneyse tavla bilenlerle birdahaki buluşmada bi 5lik atmak benim içinde zevkli olur sanırsam, herhalde, galiba, zannımca.... :bounce:

merhaba

Arkadaşlar ben bugra ankaradan kırıkkalede universitede okuyorum aranıza daha yenı geldım daha 1 hafta oldu.scouterım var ilerde racing alacagım ama okul başlamadan Sizinle gezinti yapmak ıstıyorum ankaradan olup gelmek ısteyen olursa haberleşelım

R3N

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
erginbay kardeşim , yeni oyun biçimine alışamadığımdan diyecektin sanırım :p

gürsel, kardeş topluluğun organizasyonuna gideceği için ısrarcı olmadık :cherry: yoksa bizim motorların üzerinde bile taşırız seni :p

eylül geldi maddi sıkıntılarda var daha gezilmez artık :cherry:

6 Saat tavlamıııııı?.....
Abi ciddi olamazsın. Kafa beyin kaldırmaz yafuuu... 6 Saatte kaç kişiyle kaç oyun oynamayı planlıyorsun? :queen:

:bounce:Herneyse tavla bilenlerle birdahaki buluşmada bi 5lik atmak benim içinde zevkli olur sanırsam, herhalde, galiba, zannımca.... :bounce:
En son yenen masada kalsın oyunumda 3 kişiye tur attırıp 6 saat oynamak zorunda kalmıştım. Yenmekten sıkıldı, masadan kaçtı da dedirtmedim kendime, sonunda birisi yendi de kurtuldum. O yüzden peşin peşin söyleyim, bi yere kadar oynarım. :bounce::mrgreen:

R3N'le tavla oynamak
böyle kızgın kumlardan serin sulara atlamak gibi bişi

gurselim biz standart tavla oynamıyoruz, eşli filan. sagolsun tuncer kardeşimle
hafiften öptük arkadasları. onlar da öpülesi insanlar ama :rendeer: hele endurocunon tadına doyum olmuyor.

o diil de bizim bi bowling turnuvası vardı ben siteye ilk girdigim zamanlar ? noldu o ? pro işe mi girmişti ? :cherry:

Selam arkadaşlar;

Uzun zamandır işten güçten yazamadım. Bu hafta sonu ROCK STATİON festivali var biliyorsunuz. Gidecek varmı acaba?? ODTÜ vişnelik tesislerinde. Ben motorumla orada olacağım gelecek varsa haberleşelim. :):):)

R3N

Forumdan Uzaklaştırıldı
biz yaşımızı başımızı almış adamlarız, rockstation ağır gelmesin :cherry: ,

beton bu arada yanlış oynamışız, diğer taraf devam ediyor kitlenmiyor imiş :p

Selam arkadaşlar;

Uzun zamandır işten güçten yazamadım. Bu hafta sonu ROCK STATİON festivali var biliyorsunuz. Gidecek varmı acaba?? ODTÜ vişnelik tesislerinde. Ben motorumla orada olacağım gelecek varsa haberleşelim. :):):)
çıkacak grupları yazarmısın.en son 2003 yılında rockstationdaydım ondada bodyguardlık yapıyodum saklıkentte.uzun zaman oldu öyle aktivitelere katılmayalı.

Machinemade God, Pentagram, Sırenia, Nettlethrone gibi 30 civarı grup var. Vallaha bende yaşı başı aldım ama bu müziği seviyorum.

LONG LİVE HEAVY METAL...

Machinemade God, Pentagram, Sırenia, Nettlethrone gibi 30 civarı grup var. Vallaha bende yaşı başı aldım ama bu müziği seviyorum.

LONG LİVE HEAVY METAL...

selam dostlar. rock station festivali HİCRİ BOZDAĞ organizasyonudur değerli bir arkadaşımız gitmenizi tavsiye ederim özellikle SIRENIA için gidilir dinlemeyen arkadaşlar varsa bi kulak versinler.

SERT KAL TAVİZ VERME.

Selam selam selam...
valla işten güçten dertten gelemiyorum, ne oldu diye bakayım dedim.. lakin bi de ne göreyim.. bizim ankara başlığını ikinci sayfada zor buldum.. nayır nolamaz, nolmamalı.. ne yaptınız arkadaşlar? böle de az şey yazılmaz ki..
Neyse olur da yolu düşecek olan varsa yarın anatoliaya.. mekanı değiştirmediyseniz tabi :) ben 2 de orda olacağım. belki biraz erken gelip ön tarafta dönüp dururum, gelenler ara gazı ilen bir ses versin geçerken :)
Görüşmek üzere.. sevgiyle kalın :)

ben bi ara ank.ya kaçmayı düşünüorum.orda yunuslarda bayan bi arkadaşım war bide yamahası olan bi arkadaşım wardı ama o taşındı ist.a.başka motorcu arkadaşım yok ank.da :( ben racing delisiyim ama şu anlık artçıyım ;)

ben de biliyorum kendilerini, bayan Flipper'ları yani :p bir arkadaşımın da arkadaşıydılar.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar