[Ankara - MT]

yaaa hepsini okuyamadım oldumu olmadımı bide ben katılam gerçi bizimkisi sizin motorların yanında halt etmiş ama olsun biizm sıpa işte neysee

aşti - site - kayaş - kutluduğün ( samsun yolu üzerinden ) tarafından mavi göle giriş yapar bi ziyafet veriririz :D bu arada sizde bazı bilgiler alırıım bak şimdiden ben söyleyim

ben ne kask nede gözlük kullanırım :D

R3N

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
kask olmadan gezilere gelemezsin

kask olursa peki korumalık olmasa:cyclopsan

o samanda gelebilir miyim:salut:

benide götürünnn:pr:kask :wiinkk:

Son düzenleme:
arkadaşlar şimdi gece gezmesinden geliyorum, tüm ankara yı ilgilendiren bir konuya değinmek istiyorum.
2 gcedir 23:00 den sonra yolum ataturk bulvarındaki yenı yapılan alt geçitlere düşüyor.orta refüjde bulunan yeşillik alanı sulamak amacıyla su tankerlerinden boşaltılan suların tamamı yola yayılıyor ve ciddi tehlike yaratıyor.heleki köprunun altında ,tam ortasında biriken sular küçük bir gölet oluşturmuş durumda.kuru asfaltta keyifle giderken önünüze ansızın gölet çıkınca panik havasında frene asılıyorsunuz,sadece suda değil. bir anda su tankeride en sol şeritte kollarını açmış sizi bekliyor olabilir. dikkatinizi çekmek istedim, gece yarısı o alt geçitlere çok dikkat edin.:pr:

ister motorla ister araba ile gezerken bu su tankerlerine çok dikkat edin arkadaşlar.Heran her yerde hiçbir uyarı olmadan önünüze çıkabilirler

bu orta refüjleri sulama sorunu yıllardır aynı.onceden su sorunu yokken adamlar vanayı acıp yatıyorlardı yollar perişan tabi.lambaya gelen frene asılıyo vıjjjjjjttttttt.ondekı tıklıyodu:):pale:ama şimdi su sıkıntısı olduğu için tankerle sulama yapılıyo eskıye gore fazla su akmıyo yollara..ama bu seferde tankerler tehlıke olusturuyo oda var..dıkkatlı olmak lazım ankara olarak..

KASKSIZ GEZİLERİMİZE KATILMAK YASAKTIR

Hatta mümkünse diğer korumalarınızı da tamamlamaya çalışın.

kask yokkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk biriniz bana hediye etttisin gösleri acamıyom 120 civari giderken :d ama 100 de açıyom yan yan gidebiliyom

arkadaşlar şimdi gece gezmesinden geliyorum, tüm ankara yı ilgilendiren bir konuya değinmek istiyorum.
2 gcedir 23:00 den sonra yolum ataturk bulvarındaki yenı yapılan alt geçitlere düşüyor.orta refüjde bulunan yeşillik alanı sulamak amacıyla su tankerlerinden boşaltılan suların tamamı yola yayılıyor ve ciddi tehlike yaratıyor.heleki köprunun altında ,tam ortasında biriken sular küçük bir gölet oluşturmuş durumda.kuru asfaltta keyifle giderken önünüze ansızın gölet çıkınca panik havasında frene asılıyorsunuz,sadece suda değil. bir anda su tankeride en sol şeritte kollarını açmış sizi bekliyor olabilir. dikkatinizi çekmek istedim, gece yarısı o alt geçitlere çok dikkat edin.:pr:

yukarıda ki yazım umarım sadece 2 kişinin dikkatini çekmemiştir.eğer öyleyse yazık yani, canlı yaşadığım içiin ,yaz mevsiminde ankara için ne kadar tehlike olduğunu vurguluyorum. özellikle Atatürk bulvarı.lütfen dikkat

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
KASKSIZ GEZİLERİMİZE KATILMAK YASAKTIR

Hatta mümkünse diğer korumalarınızı da tamamlamaya çalışın.

alpeeeer abiiiiiiiiiiiiiii.................. :cherry::queen::queen:

dun gece 11 e kadar bende bayındır barajında ıdım...aynı sey ordada var...tankerlerle bı suluolarkı.....oküzün bırıde benı suladı acıckk....:queen:
gercektende cogu yer öyle....bılgılendırdıgın için sağol abı....

Son düzenleme:
Yok be abi ne ters alması.. Ben osmaniye görünce öle bi yazdın sandım.. Alırız selam sen gel toplantıya da alırız :)

2move haklısın bu sabah yaşadım aynı şeyi.. Saat 9 gibi geçtim sol şerit su kaplıydı,allahtan sağdan gidiodum :)

selamlar...
salı günü akşamı kızılcahamama gitmeyi planlıyorum...
bi gece de kalıp ertesi gün de dönmeyi düşünüyoruz iki arkadaş...
çadır yapcaz gelmek isteyen olursa haber eyleesin arkadaşlar...
:)
hatta hafta sonu da gitmeyi planlıyorum çadıra ya kızılcahaman ya da göreme...
hayırlısı bakalım...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar