[Ankara - MT]

bu hafta sonu pazar gunu çankaya borusan otoda, 2. el motor satış pazarı kurulacak, satacak olan veya motor almak isteyen arkadaslar,haberınız olsun.satmak için başvuru ypmanız gerekiyor
not:500cc ve uzerı motorlar satışa sunulacaktır

evren geç kaldım belki ama hayırlı olsun.güzel günlerde güzel kızlarla binesin inşallah

R3N

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Canım KEEWAY'daşım benim... ;))

Benim maile bi kaç hafta önce geldi iki üç mail,o zamandan beri bi hareket yok.. Bi sorun mu var acaba yoksa mail mi atmıosunuz :)

Canım Kardeşim benim, Beypazarı yoldaşım, Sen ilgi bekliyon anlaşıldı... :p Valla Senin yardımınla Emniyete gidip Senin 3 dakikada hallettiğin işi ben tam 1,5 saatte hallettim. Teşekkür ederim yeniden... Dostum Sen-Ben ve bir kaç arkadaş haftaiçi birgün balık-ekmek yemeye Eymir'e gidelim. (derim ben) Ya da olmadı Kızılay'da buluşalım bi çay filan içelim. C.tesi-Pazar akşamı nöbetçiyim yalnız... :mrgreen: Arkadaşım görüşmek dileğiyle. Umarım işler yoluna girmiştir.

R3N

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
keeway kardeşliği kurmuşunuz :) abi oyle aylar oncesinden aksiyon planımız hiç olmadı , hadi gidelim diyoruz vırt giiyoruz :) bi akşam çaya diyin verin msnleri bak nasıl toplanıyoruz :)

Bu geceki toplantımızı mail grubuna yazdık ve kimse gelmedi. Sonra bize suç atmayın :pr:

Tam mail gittiği saatte karar verince öyle oluyor. O yüzden adı apar-topar zaten :)

Canım Kardeşim benim, Beypazarı yoldaşım, Sen ilgi bekliyon anlaşıldı... :p Valla Senin yardımınla Emniyete gidip Senin 3 dakikada hallettiğin işi ben tam 1,5 saatte hallettim. Teşekkür ederim yeniden... Dostum Sen-Ben ve bir kaç arkadaş haftaiçi birgün balık-ekmek yemeye Eymir'e gidelim. (derim ben) Ya da olmadı Kızılay'da buluşalım bi çay filan içelim. C.tesi-Pazar akşamı nöbetçiyim yalnız... :mrgreen: Arkadaşım görüşmek dileğiyle. Umarım işler yoluna girmiştir.

tango sana eymir den arsa alalim zor olur boyle git gel, olmadi devremulk buluruz :mrgreen: :cat:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar