[Ankara - MT]

tango_man, abi biz Eymir'e her zmaan gidiyoruz. Bizim için gezilik bir durumu yok oranın. Canımız sıkılıyor, akşam basıp gidiyoruz; hafta sonu başka bir şey için buluşmuş oluyoruz, hadi gidip bir şeyler yiyelim diyoruz yine gidiyoruz.

Senin dilinin epilasyon sonrası durumuyla alakası yok yani durumun :)

tango_man, abi biz Eymir'e her zmaan gidiyoruz. Bizim için gezilik bir durumu yok oranın. Canımız sıkılıyor, akşam basıp gidiyoruz; hafta sonu başka bir şey için buluşmuş oluyoruz, hadi gidip bir şeyler yiyelim diyoruz yine gidiyoruz.

Senin dilinin epilasyon sonrası durumuyla alakası yok yani durumun :)

peki niye giderken bi "biz Eymir'e gidiyoz gelmek isteyen var mı" demiyon..! Biz de bi balık-ekmek yesek... :salut:

Yazdım ya, genelde apar topar oluyor :) Bir kere gittik grupla, siteye başlık açarak o kadar :)

Yazdım ya, genelde apar topar oluyor :) Bir kere gittik grupla, siteye başlık açarak o kadar :)

Gördün mü ... Demek ki grubun çoğunluğunun haberi yok. Tabi ki haber vermek durumunda da değilsin. Ancak hem yakın hem de nezih bi yer. O yüzden söylüyorum. Bir kaç arkadaş da gidebiliriz bizler. Ben grup gezisi olsun diye söylüyorum. organizasyona da pek gerek olmaz böylece. Şöyle Beypazarı gezisi gibi 30-40 motor gitsek fena mı olurdu. Neyse. Bi daha söylemiycem zaten...

Mail grubuna mail atarak apar topar toplantılarımızdan genelde haberdar ediyoruz.

Motosikleti
Hyosung GT 250 Comet, Aprilia Scarabeo 200ie
Arkadaşlar ehliyet sınav sonuçları açıklanmış ve 100 üzerinden 100 almışım darısı direksiyon sınavına...

e hadı hayırlı olsun..direksıyonuda haylı haylı geçersın..
ayakların yere deymesın yeter.sınav sonunda da gecıp geçmedığı malum merak edeceksın.komüsyon üyesıne geçtımmı felan deme.şunu de ..hocam haftaya bıdakı sınava gelıcemmı. de ..ben oyle demıstım gulerek gelme demıstı ..yanı geçmiştim sınavı .inş sende alırsın ..

R3N

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
667. mesajımı yazıyorum (benim için özel olan 666. mesajda stye kaymısım bosa gitmiş bakınız bir önceki sayfa :p )

evet motorum hayırlı olsun :) kazasız belasız insalla :)
gökay ve erginbay kardeşim sağolsunlar aldık getirdik motoru , yarında bir aksilik çıkmaz ise devir işlemlerini gerçekleştireceğiz , daha iyileri isteyenlerin olsun :)

667. mesajımı yazıyorum (benim için özel olan 666. mesajda stye kaymısım bosa gitmiş bakınız bir önceki sayfa :p )

gökay ve erginbay kardeşim sağolsunlar aldık getirdik motoru , yarında bir aksilik çıkmaz ise devir işlemlerini gerçekleştireceğiz , daha iyileri isteyenlerin olsun :)

R3N ,
Motorun hayırlı olsun.Kazasız belasız sürüşler...

prafoo ıslıkkk ıslıkkk:queen: abi işallah kazasız belasız cezasız sorunsuz binersin yeni motorun hayırlı olsn:rendeer:

Motosikleti
Hyosung GT 250 Comet, Aprilia Scarabeo 200ie
Evren motorun hayırlı olsun dostum, Allah kazasız belasız binmeyi nasip etsin..

hayirli olsun evren, burdan da diyim burda konusmiinca gorusmuoz saniyo millet oysa ki daha dun caglayan abi ile beraber sekerpare secioduk kutudan :mrgreen:
bugun sizle konustuktan 10 dakka sonra yagmur basladi, yildirim aktivite ne zaman :mrgreen:

R3N

Forumdan Uzaklaştırıldı
sağolun sağolun :)

rayjay yıldırım aktivite haftasonu mu yapsak acaba , geyiklerdeki yeni motor alanlar mevzumuzu da hayata geçirelim

vay be ne yildirim aktivite adamlarisiniz yaw.. helal olsun size.

:]

lam aksam aksam guldurdun yuksek volumlu sekilde.. Allah da seni guldursun..
:mrgreen:

Shakulin

R3N

Forumdan Uzaklaştırıldı
ophi tebrikleri ayrı başlıktan karşılıyorum :p
şaka , teşekkürler kardeş

Benim maile bi kaç hafta önce geldi iki üç mail,o zamandan beri bi hareket yok.. Bi sorun mu var acaba yoksa mail mi atmıosunuz :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar