Arkadaşlar herkese merhaba ben chopper kasa bir motosiklet almak istiyorum Honda, Suzuki, Kawasaki, Yamaha markaları arasında kararsız kaldım daha önceden ciddiye alınacak bir tecrübem yok açıkçası bana bilgi verebilirseniz sevinirim önemli noktaları bilmediğim yanlış bir işlem yapmak istiyorum biliyorum 250 cc'lik ilk başlangıç için ideal olabilir ancak ben al sat uraşmak istemiyorum yardımcı olacak arkadaşlar için şimdiden teşekkür ediyorum...
nnc77 merhaba,aramıza hoşgeldin.
250 cc başlangıç için doğru seçim,zaten chopper için başka cc bulamazsın Türkiye de.Al sat uğraşmak istemiyorsan Hyosung aquila GV 250 al derim.Benim önceki motorumda 250 cc idi.Ben artık bir daha 250 cc ye binmem diyordum taki bu makinayı görene kadar.Bende senin gibi chopper araştırıyordum.Bu makinayı uzun süre inceledim,sordum soruşturdum,bindim ve hala biniyorum(2.yılım).Bu cüssede ve beygir gücünde rakibi yok.
Bahsettiğin markaların 250 ccleri gereksiz pahalı.ikincielllerinde de uygun fiyatlı makinanın modeli çok düşük oluyor(en az 10 yıllık)2-3 yıllık makinaların fiyatı sıfır fiyata yakın.Bu makinanın japonlardan farkı yok,aslında bu lafıda etmek istemiyorum çünkü anlamsız geliyor bana herkesin dediği bu.Sonuçta bu makina koreli ve kore makinada ve elektronikte dünya devi markalara sahip biliyorsundur.
Detaylı bilgi istersen Çağ motora gidebilirsin veya bir toplantıda benim motoru inceleyebilirsin.
Görüşmek üzere.