[Ankara - MT]

Prometheus beni gezdir hoca

Evet Anıtkabire gidelim önce, Ata'yı ziyaret, ordan garaj diye bi mekan varmıs bizim mekan, oraya akalım, ordan sen seçersin başka bir yer bilmiyorum ?

Son düzenleme:
@rayjay
abi saat 12 de çetinemeçte olacağım motorla,
benim çocuğu potansiyel alıcıya göstereceğim,
telefonlaşalım

tamamdir moruk ben de zaten ev tarafindayim :bounce:

Evren; rayjay İstanbul'a fuara gidecekti yanlış anlamadıysam.

evet ama motoshow icin bilet alacaz, erkenden alalim olay kesinlessin hesabi :cat:

tamam ben de gelirim 13:45 de anatolia otopark a

bu arada 4000 lik bakim icin sabah honda efe ye gitcem ben bilginize arz olunur :]

shaku kardes 600f 12bin masrafini da sorman mumkun mudur gitmiskene :)

Merhaba Ankara MT..
Selamlar.. Dün Rize'den bir koca otobüsle 40 kişi yola çıktık.. Ve sağ salim bugün Ankara'dayız.. Şu anda Başkent Öğretmenevi'nden yazıyorum.. Gezi programımızda TBMM ve sonra da Anıtkabir var..

Şimdi gelelim işin özüne..
Sevgili dostlarım..
11 Mart 2007 (Yarın) Saat 14.00'te Mamak - Muhsin Ertuğrul Sahnesi'nde "İPSİZ RECEP (Emice)" oyunumuzu sahneleyeceğiz..
Kuvay-i Milliye dönemlerinin anlatıldığı, yaşatıldığı bu güzel oyunda siz motosiklet tutkunu abilerimi de görmek isterim.. Oyunda "Hamza" rolündeyim.. Hepinizi bekliyorum.. Selamlar, Saygılar, Sıhhatler..

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Bı sorun oldu sanırım 13:45 de ordaydım kımse yoktu :) nese sağlık olsun

R3N

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bı sorun oldu sanırım 13:45 de ordaydım kımse yoktu :) nese sağlık olsun

juniors abi yarın dedim bennn yarın gell

kardeş o anatolyadaki buluşmayı dedi sanırım :queen: alınma lütfen ben de karadenizliyim :queen:

yarın ben gelemem ama umarım diğer arkadaşlardan gelenleriniz olur.

baya gezdik bugün rayjay , shakulin , juniors ve ben .. bide sanırım rene kafeye gelmiş bizi sormaya bekle gelirler demek yerine kovalamışlar kendisini :queen: 14:30 da anatolyadaydık sonra gezdik , rene kardeş kusura bakma

bu arada benim motora iyi dedikçe nazar değiyor , plakalığın tek vidası düştü , kısa farımda yandı , babamı kandırma aracı olarak kullanırız hiç olmazsa iyi tarafından bakmak lazım :cherry:

Forumdan Uzaklaştırıldı
juniors abi yarın dedim bennn yarın gell

sana dememedim alalalalalal

kardeş o anatolyadaki buluşmayı dedi sanırım :queen: alınma lütfen ben de karadenizliyim :queen:

baya gezdik bugün rayjay , shakulin , juniors ve ben .. bide sanırım rene kafeye gelmiş bizi sormaya bekle gelirler demek yerine kovalamışlar kendisini :queen: 14:30 da anatolyadaydık sonra gezdik , rene kardeş kusura bakma

bu arada benim motora iyi dedikçe nazar değiyor , plakalığın tek vidası düştü , kısa farımda yandı , babamı kandırma aracı olarak kullanırız hiç olmazsa iyi tarafından bakmak lazım :cherry:

geçmiş olsun :) :rendeer: :rendeer:

Ayrıca Yarın Yanı 11 Mart Pazar Buluşma Gezi Herhangi bişi Olursa Uyarım. Telefonum Bılgılerımde Yer alıyor ;) Alo diyin Hemen gelim :) Bugunkü gezi resimlerinide Koyarlar sanırım bırazdan hadı Görüşürüz

Son düzenleme:
sana dememedim alalalalalal

geçmiş olsun :) :rendeer: :rendeer:

Ayrıca Yarın Yanı 11 Mart Pazar Buluşma Gezi Herhangi bişi Olursa Uyarım. Telefonum Bılgılerımde Yer alıyor ;) Alo diyin Hemen gelim :) Bugunkü gezi resimlerinide Koyarlar sanırım bırazdan hadı Görüşürüz

arda hangi ara gezdiniz yaww..bana kımseyı bulamadım demıstın..:silent:

ben bugun arkadasın motorunu almak ıcın cıktım evden anatolıa ya yetısırım dedım ama malesef yetısemedım.zaten as200gy nın de akusu bosalmıs yatmaktan..:p

R3N

Forumdan Uzaklaştırıldı
prometheus rene helal deyip çekildi

R3N

Forumdan Uzaklaştırıldı
toplamda 3250 km de iki vida kaybetmiş durumdayım :)
plakalık motorun parçası değil yalnız alper abi sonradan takılıyor :bounce:
abi satılmazsa seneye 1500 falan bakarız sana olur abi yabancımısın :p

Forumdan Uzaklaştırıldı

tuh be ben olsaydım orda hemen bıtene vıda uydururdum baı yaw.....

toplamda 3250 km de iki vida kaybetmiş durumdayım :)
plakalık motorun parçası değil yalnız alper abi sonradan takılıyor :bounce:
abi satılmazsa seneye 1500 falan bakarız sana olur abi yabancımısın :p

olur abı yaaa....ınsanlık halı....sen gene 2 tene bıda kaybetmısın....ya bıde benım gıbı kasıslerde yavaslama yerıne gaza bassan ne olcek......motoru orda bırakıp bısıklet gıbı gıdersın sanırım......:queen:

ben top case ıle yarısmıstım bı ara......ulen bı zıpladım kasıten baktım benı gecmıs gıdı.....ulen nereye gıdıon dedım koptum yakalım meretı....:queen: :queen:

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar