[Ankara - MT]

onu espri olsun diye dediler ya orda gulelim eglenelim biraz yumusatalim havayi hesabi, acil sifalar diliyorum :rendeer:

bilgiler için tesekkurler,kısa zamanda saglıgına kavusur ınsallah..acil sifalar cihat abimize..

R3N

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
cihat abimize tekrar geçmiş olsun , bir an önce iyileşir inşallah
regal eagle cok teşekkürler bilgilendirdiğin için

arkadaşlar gün perşembe, biriniz cumartesi şurdayız pazar burdayız diye başlık açar hatta üşenmez mail gurubu na da mail atar ise ne güzel olur :rendeer:

ben pazar yanınıza TOPLANTIYA cok uzun süreli olmasa da gelebilirim, cumartesi yokum, saygılar sunarım

şu geziyide,toplantıyıda pazara alsanız olmuyomu cumartesileri olursa mümkün deyil gelemiyorum

Ben ders vereyim sana hafta sonları Bi kebap ısmarlarsın ödeşiriz :)

Haftasonu

1-eBy
2-shakulin
3-erginbay
4-bendeniz Juniors

kişi olduk bakalım

5-benalphan
gelcek büyük ihtimal...o benim marauder ile gelcek bende vmax ile gelecem gibi görünüyor arkadaşlar...

sürüş notu: bugun farkettim ki ben motor üstünde dik oturmalıymışım...buda demek oluyo ki enduro ya da çıplak motora bincem :)...
değiştirrisem ilerde bu iksinden birini alacam....

vmax: bugun ilk defa bu büyüklükte motora bindim ve gerçekten çok güzel bi motormuş onu farkettim...
dönüşler gidiş yolda düzü gidiş benim motordan hayli hayli farklı ve kullanımı kolay tek zaafım motor durduğunda herhangi bi yana yatarsa o yana yatar ben tutamam o kesin :) bu yüzden şehir içinde benim için fazlası ile büyük bi motor.
ama çok sevdim gezmeye devam etcem...

kotu hbr ben repsol umu alamıyorum.serdar kardesım satmıyormus motorunu...:pr:

kotu hbr ben repsol umu alamıyorum.serdar kardesım satmıyormus motorunu...:pr:

hadi ya üzüldüm... şimdi...
neyse başka bulursun artık...

bu arada 2007 vmax
vmax1full.jpg

concept1full.jpg

vmax3%20full.jpg

vmax2%20full.jpg

buyrun burdan yakın

R3N

Forumdan Uzaklaştırıldı
bitirdin bizi erginbay :p sen bu makinenin önceki modellerinden birine bindin yani , helal olsun

eby sıkma canını her işte bir hayır vardır, topatapanda master ını bitiremez çıkar acısı :)

bu arada cumartesi bir ihtimal ankaraya dönebilirim eğer katılabilecek olur isem herhangi birinize büyük ihtimal erginbaya nerdesiniz diye telefon açarım. listeye belki diye ekleyebilirsiniz yani beni de
:)

sagolun tabı hayırlısı once..yok topatapanın bır sucu yok ta amcası sorun olmus...neyse artık bır sure beklıcem demektır..belkı cbf250 ye kasarım bıraz bırıktırıp..

Motosikleti
Forza250-cygnusL
merhaba arkadaşlar, cihat abi hakkında biraz bilgi vereyim... 4. ameliyattan sonra ağrıları nihayet dinmiş vaziyette. ama kollarındaki güçsüzlük ve uyuşma devam ediyor. hızlı bir düzelme beklemiyoruz, gün be gün çok yavaş bir şekilde iyileşme gösteriyor. bir süre fizik tedaviye ihtiyacı olacak. demir atına ne zaman kavuşabilecek düzeye gelir, söylemek zor. ama ameliyat sonrasındaki bulgulara bakarsak iyileşme için umudumuz var.

bir de hep unuttuğum bir şey var. bir arkadaş cihat abinin şikayetleri için motorla alakası olabilir mi, cihat abi hızlı sürer falan demiş. önce, benim gördüğüm kadarıyla cihat abi gayet yavaş ve kontrollü sürüyor. şehirlerarası yollarda bazen hızlanıyor ama boş yolda hangi motor yavaş durabilir ki? giydiği atkının da hastalığıyla alakası yok. hastalığı tamamen genetik yatkınlıkla ilgili birşey. motosiklete bağlı çıkan bir olay değil ama motosiklet şikayetleri bir miktar arttırmış olabilir (yine de boynunu ve kafasını iyi koruduğundan buna pek ihtimal vermiyorum).

Benim hanımda hemşire...Hep bu konuları tartışıyoruz....Meslek hastalığı diyor bana......

Ben hem meslek olarak hem eğlence amaçlı uzun süre binen bir adamım...Uzun süren hatta geçmek bilmeyen boyun ağrılarından sonra tam tetkik yaptırdık...Herşeye baktırdık ama bişey yok....Sadece egzersiz verildi...Sanırım motorla çok alakası var..Uzun süre binmek kaskın ağırlığı hareket kısıtlılığı....Bazı problemler açıyor insana....

Yeni başlayanlar daha pek anlamaz belki bizede söylerlerdi büyüklerimiz ama bizde kulak arkası ederdik....

Mutlaka korumalıklar olmalı ve uzun süre binilecekse molalar vermeli egzersizler yapılmalı...Yazıyı yazarken şu an bile hafif boyun ağrısı ve kol ağrısı mevcut...Uzun süre kasıntılı bir şekilde binmek yol açıyor sanırım...Farkında olamıyorsun ama inince her tarafın sızlıyor...

Bence motora binen herkes dikkatli olmalı bazı şeyleri göz ardı etmemeli...

bitirdin bizi erginbay :p sen bu makinenin önceki modellerinden birine bindin yani , helal olsun

eby sıkma canını her işte bir hayır vardır, topatapanda master ını bitiremez çıkar acısı :)

bu arada cumartesi bir ihtimal ankaraya dönebilirim eğer katılabilecek olur isem herhangi birinize büyük ihtimal erginbaya nerdesiniz diye telefon açarım. listeye belki diye ekleyebilirsiniz yani beni de
:)

hehe umarım ben senin telefonu duyarım...
o motorla gezerken...
ama varya benzini içiyo bir iki gaz verdiğinde :)
ortalaması normal kullanımlarda 6 7 lt
imiş
basınca düşün artık
v4 1200 cc heheh bide kanada versiyonu 145 beygir alet...

R3N

Forumdan Uzaklaştırıldı
blame canadaaaa, blame canadaaaa :queen:

muhauah
bu arada sepetli vmax de var işin komiği
YamahaVmax.jpg

bide bu var
bu pro için r1200 gs sepetli
rxz-12gs.jpg

Motosikleti
Forza250-cygnusL
blame canadaaaa, blame canadaaaa :queen:

Pro naptınız lo bu adama?......:p Adam geyikçi başının babası olmuş.....:p

Boynuz kulağı geçti haberin olsun.....Küccüğükene kesmek lazım.....:queen: :queen: :queen:

muhauah
bu arada sepetli vmax de var işin komiği
YamahaVmax.jpg

bide bu var
bu pro için r1200 gs sepetli
rxz-12gs.jpg

2 motorda harikaymış valla...Pro ya sepetli gitmez...Sen al bunu pro sepeti bana ver.....:p

Son düzenleme:

R3N

Forumdan Uzaklaştırıldı
noldu bana hakkaten yau :) biri beni durdursun :queen:

Forumdan Uzaklaştırıldı
taksitle alabilirmiyim aceba yada paramı biriktirmem lazım bu konuda yardımcı olabilirmisin ?

Tabiki olurum dostum:cat: Cumartesi sende Gel İstersen Ankara Mt olarak buluşcaz Hem Motoruda Görmüş Olursun Konuşur Tanışır ne yapacağımıza Karar veririz. :)

Ben Ozaman Başlık Açıyorum Arkadaşlar, 10 Mart Cumartesi Ankara Mt Gezi Müzakeresi Diye :)

Duyrular kısmında Başlığı Açtım

Tabiki olurum dostum:cat: Cumartesi sende Gel İstersen Ankara Mt olarak buluşcaz Hem Motoruda Görmüş Olursun Konuşur Tanışır ne yapacağımıza Karar veririz. :)

Ben Ozaman Başlık Açıyorum Arkadaşlar, 10 Mart Cumartesi Ankara Mt Gezi Müzakeresi Diye :)

Duyrular kısmında Başlığı Açtım[/QUOTE

ben başlığı göremedim.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar