Ben ders vereyim sana hafta sonları Bi kebap ısmarlarsın ödeşiriz
Haftasonu
1-eBy
2-shakulin
3-erginbay
4-bendeniz Juniors
kişi olduk bakalım
şu geziyide,toplantıyıda pazara alsanız olmuyomu cumartesileri olursa mümkün deyil gelemiyorum
kotu hbr ben repsol umu alamıyorum.serdar kardesım satmıyormus motorunu...r:
merhaba arkadaşlar, cihat abi hakkında biraz bilgi vereyim... 4. ameliyattan sonra ağrıları nihayet dinmiş vaziyette. ama kollarındaki güçsüzlük ve uyuşma devam ediyor. hızlı bir düzelme beklemiyoruz, gün be gün çok yavaş bir şekilde iyileşme gösteriyor. bir süre fizik tedaviye ihtiyacı olacak. demir atına ne zaman kavuşabilecek düzeye gelir, söylemek zor. ama ameliyat sonrasındaki bulgulara bakarsak iyileşme için umudumuz var.
bir de hep unuttuğum bir şey var. bir arkadaş cihat abinin şikayetleri için motorla alakası olabilir mi, cihat abi hızlı sürer falan demiş. önce, benim gördüğüm kadarıyla cihat abi gayet yavaş ve kontrollü sürüyor. şehirlerarası yollarda bazen hızlanıyor ama boş yolda hangi motor yavaş durabilir ki? giydiği atkının da hastalığıyla alakası yok. hastalığı tamamen genetik yatkınlıkla ilgili birşey. motosiklete bağlı çıkan bir olay değil ama motosiklet şikayetleri bir miktar arttırmış olabilir (yine de boynunu ve kafasını iyi koruduğundan buna pek ihtimal vermiyorum).
bitirdin bizi erginbaysen bu makinenin önceki modellerinden birine bindin yani , helal olsun
eby sıkma canını her işte bir hayır vardır, topatapanda master ını bitiremez çıkar acısı
bu arada cumartesi bir ihtimal ankaraya dönebilirim eğer katılabilecek olur isem herhangi birinize büyük ihtimal erginbaya nerdesiniz diye telefon açarım. listeye belki diye ekleyebilirsiniz yani beni de
![]()
blame canadaaaa, blame canadaaaa :queen:
muhauah
bu arada sepetli vmax de var işin komiği
![]()
bide bu var
bu pro için r1200 gs sepetli
![]()
noldu bana hakkaten yaubiri beni durdursun :queen:
dostum benım makınaya bak ıstersen 3bin ytl ye verırım Honda Cbf 150 satmak ısteyenler kısmındada var :cat:
taksitle alabilirmiyim aceba yada paramı biriktirmem lazım bu konuda yardımcı olabilirmisin ?
Tabiki olurum dostum:cat: Cumartesi sende Gel İstersen Ankara Mt olarak buluşcaz Hem Motoruda Görmüş Olursun Konuşur Tanışır ne yapacağımıza Karar veririz.![]()
Ben Ozaman Başlık Açıyorum Arkadaşlar, 10 Mart Cumartesi Ankara Mt Gezi Müzakeresi Diye
Duyrular kısmında Başlığı Açtım[/QUOTE
ben başlığı göremedim.