[Ankara - MT]

cumartesi saat 14 mü...iyi oldu bak bu...bende geliyom kesin...nerde nasıl toplaşıyoz....ama benim motor cbr deel suzuki sorun olmaz demi...

Ben de üye olduğumda motosikletim yoktu. Sonra oldu :) Takıl bize, çevre edin, sonra zaten motosikleti buluyoruz bir şekilde :)

:) çok teşekkür ederim azimliyim araştırmalarım sürüyor benimde olacak inşallahhhhhhh

Arkadaşlar,
Yarın Cihat Abimizin 3. ameliyatı yapılacak ve bu akşam 3 ünite kan hazırlanması gerekiyor. Kan grubu önemli değil, verebilecek olan verirse sevinirim.

C katında kan bankası var. Cihat Geşli adına kan vereceğini söyleyerek kan bağışı yapması yeterli. İsim vermezse normal kan bağışı olarak kanı alırlar. 24 saat kan bağışı yapılıyor ama ne kadar erken olursa o kadar iyi.
Teşekkürler...

Arkadaşı Kızılay'dan aramışlar trombosit alacaklarmış. O yüzden gelemeyecek :pale:

Hmmm, kan grubu farketmez demeyi unutmuşum ama sorun kalmadı. Cihat Abi'nin kanları hazırlandı.Dualarınızı esirgemeyin.Yarın ziyaret edemeyeceksiniz (gözlem amacıyla yoğun bakımda tutacağız büyük ihtimalle)ama ben buradan bilgi vermeye çalışacağım.

Hmmm, kan grubu farketmez demeyi unutmuşum ama sorun kalmadı. Cihat Abi'nin kanları hazırlandı.Dualarınızı esirgemeyin.Yarın ziyaret edemeyeceksiniz (gözlem amacıyla yoğun bakımda tutacağız büyük ihtimalle)ama ben buradan bilgi vermeye çalışacağım.

insallah sorunsuz gecen bir operasyon olur ve en kisa zamanda ayaga kalkar Cihat Abim..

Shakulin

R3N

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
üçüncü ameliyattan çıkınca toplu bir ziyaret yapalım olmaz mı , benimde işlerin yoğunluğu azalmaya başlar gelebilirim

İyi dilekleriniz için teşekkürler. Bugün yorulmayın buraya zira kimseyi yoğun bakıma sokamayız. Yarın gelirseniz daha iyi olur, hem daha kendinde olur. Ben bilgi vereceğim buradan. Birazdan Cihat Abi'yi indiriyoruz ameliyathaneye.

İyi dilekleriniz için teşekkürler. Bugün yorulmayın buraya zira kimseyi yoğun bakıma sokamayız. Yarın gelirseniz daha iyi olur, hem daha kendinde olur. Ben bilgi vereceğim buradan. Birazdan Cihat Abi'yi indiriyoruz ameliyathaneye.

hoca cmt oglen gelioruz biz, taburcu olur mu o gune

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar