[Ankara - MT]

Bu hafta buluşacak mıyız kesin? Açayım mı başlığı pazar 14.00'a ?

Neyse verdim ayarı açtım başlığı :) Duyurular bölümüne bakınız :p

ehehehehe!

Aman buz olur kayarsın. Sakın çıkma, zaten acemisin başına dert alma.

sorma kapattım zaten canavarı bodruma... inip çalıştırıyorum sadece birkaç dakika...

kaskı montu falan da fuardan almayı düşünüyorum o yüzden nisana kadar trafiğe de çıkamayacam. emanet kask soruyorum insanlara ama, kurşun kalem değil ki çıkarıp versinler...

100 EURO Lazer Vertigo ve Nolan N61 var. Orta sınıf kasklardan (sağlamlardır). bunlardan alacaksan fuarı bekleme fazla bir indirim olmuyor. Ha ama 500 EURO luk kaskları 450'ye falan alabilirsin fuarda.

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
vallaha suan ADANADAYIM .eger işim pazara kadar biterse gelırım gs500 üde getırırım...:cat:

100 EURO Lazer Vertigo ve Nolan N61 var. Orta sınıf kasklardan (sağlamlardır). bunlardan alacaksan fuarı bekleme fazla bir indirim olmuyor. Ha ama 500 EURO luk kaskları 450'ye falan alabilirsin fuarda.

İnternette buldugum en ucuz lazer vertigo kask 140 euro civarinda. Ankara da nerde bulabiliriz 100 euro lazer vertigo? Bide HJC nin bu vertigo ayarindaki modeli CL-10 mu yoksa ZF-9 mu? HJC Motomax ta var. Nolan ve Lazer i nerde bulabiliriz ankarada. Şimdiden tesekkurler...

İnternette buldugum en ucuz lazer vertigo kask 140 euro civarinda. Ankara da nerde bulabiliriz 100 euro lazer vertigo? Bide HJC nin bu vertigo ayarindaki modeli CL-10 mu yoksa ZF-9 mu? HJC Motomax ta var. Nolan ve Lazer i nerde bulabiliriz ankarada. Şimdiden tesekkurler...

Motoart'ta vardı zam gelmediyse 100 EURO. Motomax'ta da olabilir. Nolan da Ulusan Motor'da var.

lazer motomax umitkoy de gormustum galiba

Aman diyim kapandı orası. Bahsettiğim motomax, Emek 4. cadde 44. numara.

Son düzenleme:
Discover TV kanalında şuan kask yapımı anlatılıyor. tekrarı saat 2 de ikinci tekrarı saat 10 da 20 ocak 2007

aksam izleyim,

toplanti isi noldu ark lar geliim tanisiim diyorum ama kar yagarsa motorla gelemem :)

YeK

merhaba MT Ankara...
Ben hayırsız motorcu YEK...
Dandik bi dönem geçirdim, o yüzden hiç yazamadım
ve gelemedim toplantılara.
Kusura bakmayın motoru çıkarır çıkarmaz garajdan yanınızdayım...
Kib.. sevgiler ve saygılar. Kazadan, beladan uzak olmanız dileğiyle...

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
aküü

valla iyi olur akum bitmis zaten istesem de cikamio motor...

abicim tv nın fişini kes aküye bagla 220 voltla cok güzel doluooo.hiçte bıtmıyoooo:cherry: :cherry: :cherry:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar