[Ankara - MT]

sanirim ben 40-50 ytl bisey verdim adam halletti isimi. Ztn bi hesap yaptim arabanın benzini otopark fln derken para tutacakti en azindan vaktimden yemedim adam hallediverdi hemen. hatta adam sigortasini fln da yaptirmisti benim icin...

r3n agbi saygilarimi sunarim bana hersekil uyar ztn 1 kere daha katilicam sonra 2 hafta tatil nedeniyle istanbuldayim. Yani bu haftaki toplantiyi kacirmayin yoksa beni 3 hafta goremeyeceksiniz =) =) =)=)

R3N

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
nasıl başlarsak öyle gider, şöyle sağlam bir toplantı olsun, önümüzdeki yıl daha planlı daha organize geziler yapmalıyız,bu toplantıda hepsini konuşalım,en azından başlangıcını yapalım

R3N

Forumdan Uzaklaştırıldı
provokatör onur :p

50 milyon verip yaptıran arkadaşlara soruyorum: adama 50 lira verdiniz ve bitti mi, yoksa adam masraflar artı 50 lira mı aldı? öyleyse masralar ne tuttu? bi de adamlar işlemleri yaparken siz neredeydiniz? ters bir şey olmasın?
bu arada sağolun bilgiler için...

Forumdan Uzaklaştırıldı
ulen ben böle şansın...şuna bak yaw 3 gun calısma yat ,tamda toplantı zamanı işe gıdıyok.bu ne biçim şans yaw :silent:

süper geziydi süper,bu geziden snra endorcu oldum ilk hedefim honda NX4 falcon:pale: (sakın proya takılmayın adamın aklını çeliyo)

Herkese merhaba 3 gündür kullanılmayan ank mt yi ön sayfaya taşıma hareketi yaptım.

bende varım arkadaşlar gelmeyeçaışırım pazaramıolacak peki.

rdragon kardeş bidostumda falkon nx4 var sıfır hatalı düşünürsen bisorayım satlıktısanırım.

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar