[Ankara - MT]

çok iyi olmuş tebrikler.
bri dahakine daha uzun çekimler yapacak donanımla yola çıkalım. bu iş iyi oluyor.

ehehheh super abi, babam güzel bi fotograf makinesi almayi planlamakta video da çekebilen. alirsa ben de onun kapip kameraman artçı olarak gelirim artık bundan sonra :)

Arkadaşlar, foruma yazı yazan üyelerin sayısı bu kadar çokken pazar günü en fazla 5 motorla dolaşmak Ankara MT' ye yakışmıyor . Bu Pazar hava iyi olursa güzel bir sezon kapanışı yapmak adına büyük bir buluşma yapalım bence. Hatta 11 yerine biraz daha geç buluşalım ki isteyen sabah ailesiyle zaman geçirsin ve sonrasıda 3-4 saat bile olsa bir tur yapalım.

Pazar günü bu sefer ben de gelicem inşallah.. Biraz geç yapılması mantıklı gibi geldi,uyanmam garanti olur :p Can Yerli,harika olmuş,ellerine sağlık :)

peki bu durumda hemen liste yapayim:)

pazar günü yoğun istek üzerine bu sefer saat 12.30 da anatolia da bulusuyoruz. 13.00 gibi de fazla oyalanmadan çıkarız.

katılacaklar
1) mithrelios(maalesef artçı olarak yine yeniden.)
2) topatapan(güzel cbr 125 i ile)
3) chimeaby(yakından bi de superlight görelim nasil oluyormuş)
4) cano(sanirim o da dellenip motoru depodan çıkartmazsa artçı gelecek)
.
.
.

gezi önerilerinizi ve katilip katilamayacaginizi bildirin güzel listemiz olsun herkes gelsin bi 15 kişi olalim bu sefer en az :) ehliyetimi de alayim da bu pazara kadar, ehliyetsiz bi kişi gönül rahatligiyla gelebilsin.

@mito
şeytana uymak istiyorum ama bi yandan da dur diorum kendi kendime.offf offf içi gidio.mitocum şu senin 2. kaskı zahmet olmassa getirebilrmisin pazara

gezi önerilerinizi ve katilip katilamayacaginizi bildirin güzel listemiz olsun herkes gelsin bi 15 kişi olalim bu sefer en az :) ehliyetimi de alayim da bu pazara kadar, ehliyetsiz bi kişi gönül rahatligiyla gelebilsin.

zuhahah sanki kulaklarım çınladı:queen: valla benim motorla gemem çok zor zaten 1.40 da dersim var nasl yetişicem onu bile bilmiyorum dersaneye ama anatolyaya gelicem mithrelious abicim sana söz 29 ekim pazar dersanemde okulumda yok alalım benim motoru açalım bayragımızıda bütün ankarayı turluyalım

R3N

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
arkadaşlar bir aksilik olmaz ise yarın ehliyet tamam, belki geziye katılamam ama pazar 12:30 da sizlerle tanışmak için anatolia da olucam

Ben pazar günü Aydınlıkevlerde sınavda görevliyim. 09:30'da başlıyor en geç 12:30'da biter ve ben de 13:00 gibi Anatolia'da olurum. Ama eğer yetişemezsem Mito ile haberleşir yerinizi öğrenirim. Bu sefer 10 tane motor olacak mı bakalım.

@mito
şeytana uymak istiyorum ama bi yandan da dur diorum kendi kendime.offf offf içi gidio.mitocum şu senin 2. kaskı zahmet olmassa getirebilrmisin pazara

abi kusura bakma o kaskı verdim motoru sattigim arkadaşa. kask alacak parasi kalmamis düşüp öğrenirken kafasını patlatsın istemedim. benim işim olur da gezi kısmına gelemezsem benim kaskı veririm sana nasil olsa benim pek işime yaradigi yok şu sıra onu kullanırsın.

@topatapan

bekleriz abi seni çıkmadan, en kötü arasın.

@redragon

abi ehliyet yetisirmi bilmiyorum ama bu hafta olmasa bile haftaya kesin yetistirticem. bu hafta ruhsat işini hallederken aklima gelmedi :pr: motoru satiyorum siniriyle. 29 ekim de buralarda olursam yapalim abi mutlaka ben de scooter a binmiş olurum hayatimda ilk kez.

bu arada cbf 150 gördüm bugün bence o fiyata bedava o motor, şu sıralar fiyatı da çok uygun yaza kesin artacak dedi ordaki amca. düşünen varsa kaçırmasın, ybr 125 ile alakasi yok resmen cbf 600 ün yavrusu gibi duruyor.

bi de listemizi güncelleyelim.

1. mithrelios
2. cano
3. topatapan
4. redragon
5. caya104
6. r3n
7. chimeaby
-------------

artık gupilya ve arnova kesin gelir gençleri birbaşlarına birakmazlar. regal eagle arkadasimiz iyileşmiştir umarim onu da bekleriz. açıkyol, ninya ve setr74 artik kaç bulusma kaçırdı bunu kaçırmaz diye düşünüyorum.

boylece baya kişi oluruz sanirim.

Mithrelios ben şu aralar pazar günleride saat 4-5 sularına kadar çalışıyorum hafta içi en erken 20.00-21.00 suları işten çıkıyorum yoksa hiç kaçırmam emin ol.

abi bu tempo nedir? nasil dayaniyorsun? umarim yakın zamanda insancıl çalışma saatlerine döner haftasonları cruiserda artçı olma keyfini bana yaşatırsın :)

1. mithrelios
2. cano
3. topatapan
4. redragon
5. caya104
6. r3n
7. chimeaby
8.E_M_R_E_sen
..................
( beni unuttun )

kusura bakma abi şöyle bi hızlıca son iki sayfayi taradim da gözümden kaçmış. baya kişi oluyoruz sanirim bu hafta umarim havalar kötü olmaz.

Ya arkadaşlar biriniz cebini verebilir mi? Ben o gün gelmek istiorum ama geç kalabilirm.. topatapan gibi ben de sonradan katılmak isterim eğer makul bi saatte işim biterse.. Yada bi sonraki haftaya artık,kısmet.. Superlight ı da öbür haftaya görmüş olursunuz :)

merhaba, dün buluşmaya giderken sağda park halinde olan bir araba sinyal vermeden, ama daha önemlisi aramızda benim durma mesafemden kısa bir mesafe varken yola çıktı.frene asıldım ve tekerler kitlendi. sol kolumu yastık yapıp düştüm, kafamı çarpmadım ama sol bacağı motordan kurtaramadım. birisi motoru benim kaldırdığımı söylemiş ama yok öyle birşey. bacağımın ağrısından kalkacak halim bile yoktu. tam kalkacakken de millet gelip kalkma dedi. sonra ambulans geldi. ambulansa yeni binmişken cihat abi aradı, olayı söyleyince koşup geldi sağolsun. motoru hastaneye getirdiler, beklediler, polislerle konuştular. onlar olmasa ne yapacaktım bilmiyorum. tabii onların gezi planlarını da bozduk.şu an sol bacağımda cilt kesisi nedeniyle 4 dikiş var, onun dışında her iki dizimdede bir miktar soyulma varki kesilen yerden daha çok sızlıyor hareket ettikçe.
bu arada, şanslıyım, kaskın korumasına gerek kalmadı, ama iyi ki montum ve eldivenlerimi giymiştim. sol kolum ve elim yırtılmaktan öyle korundu. dizliğim olsa bacağım da kurtulurmuş demekki.
bugünden beri adli tıpla falan uğraşıyorum.yarın motoru gösteririm ustaya.
cihat abi ve beni bekleyen diğer tüm arkadaşlara çooooooooooooooook teşekkürler, motorcu dayanışmasını gösterdikleri için.

çok geçmiş olsun:rendeer:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar