merhaba, dün buluşmaya giderken sağda park halinde olan bir araba sinyal vermeden, ama daha önemlisi aramızda benim durma mesafemden kısa bir mesafe varken yola çıktı.frene asıldım ve tekerler kitlendi. sol kolumu yastık yapıp düştüm, kafamı çarpmadım ama sol bacağı motordan kurtaramadım. birisi motoru benim kaldırdığımı söylemiş ama yok öyle birşey. bacağımın ağrısından kalkacak halim bile yoktu. tam kalkacakken de millet gelip kalkma dedi. sonra ambulans geldi. ambulansa yeni binmişken cihat abi aradı, olayı söyleyince koşup geldi sağolsun. motoru hastaneye getirdiler, beklediler, polislerle konuştular. onlar olmasa ne yapacaktım bilmiyorum. tabii onların gezi planlarını da bozduk.şu an sol bacağımda cilt kesisi nedeniyle 4 dikiş var, onun dışında her iki dizimdede bir miktar soyulma varki kesilen yerden daha çok sızlıyor hareket ettikçe.
bu arada, şanslıyım, kaskın korumasına gerek kalmadı, ama iyi ki montum ve eldivenlerimi giymiştim. sol kolum ve elim yırtılmaktan öyle korundu. dizliğim olsa bacağım da kurtulurmuş demekki.
bugünden beri adli tıpla falan uğraşıyorum.yarın motoru gösteririm ustaya.
cihat abi ve beni bekleyen diğer tüm arkadaşlara çooooooooooooooook teşekkürler, motorcu dayanışmasını gösterdikleri için.