[Ankara - MT]

Regal'e cok cok gecmiş olsun Allah korumus. Bir yandan bu kaza haberine üzülürken diğer yandan da sizlerin duyarlılıgına, ne kadar duyarlı bir ekip olusturdugumuza ve grubumuzda ne kadar değerli insabların oldugunu görüncede sevinmemek elde değil. Bu tür olaylarda insanlar dost arıyor ki Regal sanırım yeterince dostunu yanında bulmuş. Hepinize canı gönülden teşekkür ediyorum. Canım dostlarım benim.

@arnova
Estagfrullah ,keşke daha fazla çekseydim resim.Hakkaten en kötü günümüz böle olsun...

Bu arada kafayı yemek üzereyim.Bu aylarda havaların bozulacağı kanaatindeydim ama dün yazdan kalma bi gün var dı.Kafamı taşlara vuruorum neden ehliyete başvurmadım die.neden motoru kaldırdım die

merhaba, dün buluşmaya giderken sağda park halinde olan bir araba sinyal vermeden, ama daha önemlisi aramızda benim durma mesafemden kısa bir mesafe varken yola çıktı.frene asıldım ve tekerler kitlendi. sol kolumu yastık yapıp düştüm, kafamı çarpmadım ama sol bacağı motordan kurtaramadım. birisi motoru benim kaldırdığımı söylemiş ama yok öyle birşey. bacağımın ağrısından kalkacak halim bile yoktu. tam kalkacakken de millet gelip kalkma dedi. sonra ambulans geldi. ambulansa yeni binmişken cihat abi aradı, olayı söyleyince koşup geldi sağolsun. motoru hastaneye getirdiler, beklediler, polislerle konuştular. onlar olmasa ne yapacaktım bilmiyorum. tabii onların gezi planlarını da bozduk.şu an sol bacağımda cilt kesisi nedeniyle 4 dikiş var, onun dışında her iki dizimdede bir miktar soyulma varki kesilen yerden daha çok sızlıyor hareket ettikçe.
bu arada, şanslıyım, kaskın korumasına gerek kalmadı, ama iyi ki montum ve eldivenlerimi giymiştim. sol kolum ve elim yırtılmaktan öyle korundu. dizliğim olsa bacağım da kurtulurmuş demekki.
bugünden beri adli tıpla falan uğraşıyorum.yarın motoru gösteririm ustaya.
cihat abi ve beni bekleyen diğer tüm arkadaşlara çooooooooooooooook teşekkürler, motorcu dayanışmasını gösterdikleri için.

regal;
çok geçmiş olsun,4 tekerlilerden nedir şu çektiğimiz!

Haftaya umarım toplantıya geleceğim.
Valla hepinizi çok özledim,gezmişsiniz yine.
Cihat abimiz de çıkmış ortaya,ne güzel.
Abi,hatırlar mısın,fuar zamanı bi arkadaşa regal bakıyorduk,senin tavsiyelerinle almıştık o zaman,sorunsuz kullandılar o zamandan beri.

Görüşmek dileğiyle diyelim.

Enis.

R3N

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
regal cok gecmis olsun

yaw 2 gün siteye girmedik neler neler olmuş :eek: doktor çok geçmiş olsun ucuz atlatmışssın ayrıca olay sonrası arkadasların olay yerine gitmeside çok hoş olmuş bence böylece insanlar motorsiklet sürücülerinin birbirine olan desteğini görmüş oldu :)

cihat abi walla cross yarışlarınınn olduğu gün watergun ile birlikte geldik motorlarla ama seni göremedik... eğer fırsatını bulursam tekrar gelmeyi isterim tabi havalarda elverişli olursa...

@regal_eagle
abi çok geçmiş olsn ciddi birseyin olmadıgına çok sevindim.arabaya ne yapmışsın ya öyle yamulmuş resmen:p
@mithrelios
sakın motoru satmaya karar verdim deme çok üzülürüm:salut: dün için çok teşekür ederim sana ayrıca
pazar gününü iple çekiyorum motorla gelmeye çalısıcam

abi motoru maalesef satiyorum. hiçbir çıkış yolum yok. umuyorum 2 sene içinde mezun da olmamla birlikte bi er-6 f aliyorum abs lisinden veya ikinci el bi vfr 800. tabi deli gibi para biriktirip annemlerden de destek almam lazim ama bu fedakarligi ben yaptim simdi o zaman da onlar yapacaklarina söz verdiler. neyse daha fazla üzülmenin alemi yok olan oldu. bu pazar motoru getirirsen beni sen tasirsin artik :)

en kötü dellenirsem yazın bir ikinci el hyosung veya er-5 alir gelirim sezon sonuna dogru. neyse şimdi bunlari unutup başka işlere yoğunlaşmalıyım diger türlü çok içim yanıyor.

abi sen ehliyeti al benim motoru getiririm bineriz birlikte sen sürersin hatta:D neyse madem işin ucunda er_6 f var ozamn sabredeceksin biraz

Regal, geçmiş olsun. Geçen sayfalarda birisi regal iyi mi demiş. Demiş de motor da regal, sürücüsü de regal :queen:.
Bir eldivenin bile ne kadar faydalı olduğunu Regal_Eagle tekrar hatırlatmış, hala anlamayan varsa diyecek bir şey de yok bu durumda.
Regal Raptor da iyice sağlammış demek. Motor sapasağlam, otomobil hasarlı yani :).

Sevgili Regal,tekrar çok geçmiş olsun,ayrıca teşekküre değecek bir şey değil,inanıyorum ki tüm arkadaşlarımız,her zaman aynı ilgiyi ve yardımlaşmayı çok doğal olarak yapacaklardır.
Keşke böyle bir olay olmasaydı ama olaya bir de farklı bir açıdan bakarsak,özellikle sağlık açısından;küçük sayılabilecek hasarlarla atlatılmış bir kaza,dikkatsizlik durumunda nelerle karşılaşılabileceğimizi bizlere göstermesi,(acı verici olsa da) nelere mal olacagını öğretmesi yönünden,belki daha sonra karşılaşmak durumunda kalacağımız daha vahim durumlara karşı uyarıcı olmasıdır diyebiliriz sanırım.
Kader hepimizi benzeri sevimsiz durumlardan uzak tutsun,sağlıklı,keyifli sürüşler nasip etsin dileyelim.
Sevgili Enis ve Bahadır,biraz uzun bir tatilden sonra sürekli buluşmalara geliyorum,ama ikinizide görme şansım ne yazık ki mümkün olmadı.Hadi Bako biraz uzakta,ama Enis'cim sen de epeydir katılamıyorsun.Artık bir zaman yaratın da görüşelim yani...Kendinize çok iyi bakın... Cihat :)

Çok geçmiş olsun üzüldüm walla :salut: en kötü düşüşlerde bile sıyrıklar ne kadar acı veriyor biliyorum :pale: Neyse daha kötü de olabilirdi buna da şükür ne diyelim...

HOşgeldin Tolga; burda 7 den 77 ye kadar farklı yaş grubunda motorseverler bulabilirsin.. hatta önce motosiklet.net e üye olup sonra motor almak ço daha akıllıca böylece motorlar hakkında birçok bilgiye sahip olabilirsin ayrıca buluşmalara gelip artçı olarak gezilerede katılabilirsin:) tekrar aramıza hoşgeldin diyorum :cat:

arkadaslar bugun ruhsati üzerime aldim. bu muayene süresi olayi tam bir rezalet aman dikkat edin alirken motor 3 yıl yazsinlar. kimsenin genelgeden haberi yok herkes hala 1 yıl muayene süresi yaziyor. sonra da genelgeyi bilseler bile degistirip sorumluluk almak istemiyolar muayene ol getir diyolar.

çok israrci olunmasi gerekiyor, ama lütfen hakkinizi arayin. nasil bilmezler 2 yıllık genelgeyi ben anlamiyorum.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar