[Ankara - MT]

grup tamam sanırım (bakalım ehliyetsiz 3 kere yakalandım bu kez ne olcak inşalllah yakalanmam )

Has Adam aynen öyle merkez orduevinin karşısındaki mekan kapıda motosiklet göremezsen şaşırma yan taraftaki yoldan içeri girilebiliyor

millet bn ancak armadaya gelebiliyorum,saat kaç gibi orda olucaksınız tam bilim ona göre.benim numara 0536 732 82 44,olmadı birinizi arar sorarım

Has Adam aynen öyle merkez orduevinin karşısındaki mekan kapıda motosiklet göremezsen şaşırma yan taraftaki yoldan içeri girilebiliyor

geçen pazar önünden geçtim fakat hiç motor göremediğim için yanlış geldim diye döndüm.bu pazar da nöbetçiyim. pazar günleri bitmez. ama bundan sonra pazar günleri nöbet almamaya çalışacağım.

geçen pazar önünden geçtim fakat hiç motor göremediğim için yanlış geldim diye döndüm.bu pazar da nöbetçiyim. pazar günleri bitmez. ama bundan sonra pazar günleri nöbet almamaya çalışacağım.

motorları içeriye alıyoruz dışarıdan görünmesi mümkün değil. otoparktan ya da arka da bir yol var oradan içeri alıp gözümüzün önünde tutuyoruz. ne de olsa fakirin malı gözünün önünde olmalı değil mi?

benım motor işi yattı beyler karbüratör kargoda takılmış su an ankarada ama alamadık dolayısıyla yarın arkadasın Ybr yi alıcam alamassam beni biri artçı alabilir mi ?

Ninya ben artçı bir arkadaşla geleceğim ama bana sorarsan kaskı ihmal etme elbet müsait bir arkadaş olur

kaskla gelırım artık ya cok kötü oldu bu iş ne güzel motorla gelecektim.

ninya hocam hayırdır yaw olay oldu senin bu karburator tuh yaw .. neyse umarım ybr yi alırsın veya en kotu ihtimal artçı gelirsin kanbersiz düğün olurmu hiç :)) biz yarın 9:30 da watergunla karakeçilide buluşup gölbaşına geçicez 70 km faln sürüo ordan galiba.. yarın görüşürüz

valla ben de korumalarimla geliyorum, artık artçılıktan yancılığa terfi edicem boyle giderse ama çok sürmez valla 2-3 haftaya ben de ehliyetlenicem, grenajlı mobiletimle ortalığı şenlendiricez.

arkadaşlar bu arada AUTOSHOW a gidicez dimi.Sizle gidicez die gitmedim bütün hafta.yarın son.

YeK

Ben geldim mersin ve izmir' in fatihi olodum:p
Nasılsınız iyimisiniz??
Yarın gelebilirim süpriz size...
görüşürüz...

günaydın mtciler... yaklaşık yarım saat sonra kırşehir-ankara güzergahında 170km lik yolculuğum başlamış bulunucak geze geze gelme payınıda koyduğumuzda yaklaşık 3 saat sürücek.. 11 gibi gölbaşında görüşmek üzere :)

Güzel bir buluşma oldu gelen herkese teşekkür ederim. Gelemeyenleri de bir dahaki sefere bekliyoruz. Fotografları arkadaslar ekler artık.:rendeer:

evet güzel buluşma idi sizleri tanıdığıma sevindim fotolarıda ekleyim gelmeyenler neler kaçırdıklarını görsün:cherry:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar