Yaz bir an once geleydi iyiydi. Kisa girerken aldk motoru hevesimiz kursagimizda kaldi![]()
Yerler kuruysa sıkıntı yok
Yaz bir an once geleydi iyiydi. Kisa girerken aldk motoru hevesimiz kursagimizda kaldi![]()
Yaz da gelir. Ama hava güneşli oldu mu kışın da binilir. Bu hafta sonu iyi olacak gibi
bajaj cı kardeş sincanda nerelerde geziyon hiç denk gelmedim sana![]()
Yalnız gizli buzlanma korkutuyor...
cok isterim. Biz dun @svsmrl ile tanistik. Cok da iyi dost olduk. Herkes ile tanismak isterim.motor sürmekten ziyade bir tanışma toplantısı olsa daha iyi olur
cok isterim. Biz dun @svsmrl ile tanistik. Cok da iyi dost olduk. Herkes ile tanismak isterim.
Selam Beyler Bende Elvankentteyim,
Bu arada motorlarımızın ufak tefek bakımlarını birlikte yapabiliriz.. bnm bu konuda bir yandaşa ihtiyacım olacak, sizlere de menuniyetle yardımcı olmak isterim..
Bugun uygun sayilirim. Isterseniz yandas olabilirim
Eyvallah abi ben seni face den ekliyorum..
Ben gece çalıştığım için mesajını ancak gördüm, henüz yağ vs almadım onları tedarik edeyim seninle iletişime geçerim, o sırada senn halledilecek bi işin varsa memnuyetle ilgilenebilirim..
Organizasyonu ayarlayalim. Gun ve yer belirleyelim, uygun olan gelsin tanisalim, kaynasalim. Ogrenmek istedigim cok sey var. Soru sormak istiyorum.Tanışma toplantısı olsa iyi olur
önümüzdeki hafta sonu hamam önü tarafı olabilir. önerisi olan , ben öğrenciyim çoğu vakit bana uyar