- Motosikleti
- Suzuki GSX-S 1000 F ...S..... CGSUKİ 250 MELEZ KROSS
ısparkı onardın mı...
yaw bu gıprıslıların şivesi dilime dolandı...
yaw bu gıprıslıların şivesi dilime dolandı...
Merhaba yeni yeni motosiklet kullanmaya başladım Etimesgut çevresinde bilgili olan gönüllü birisi yardım etmek isterse beklerim![]()
Merhaba beyler bisey merak ediyorum ankarada 100 cc alinir mi sizce sonucta buyuk bir sehir ve eger alirsam kuba cita 100r veya mondial 100 mg superboy eger 125 cc alirsam kanuni breton 125 veya salcano wolf 125 dusunuyorum sizin dusuncelerinizi merak ediyorum cevap veren herkese tesekkurler not: boy 1.80 ustu ve 90 kilo ve ogrenciyim motosiklet en fazla 3500 butcem
minimum 200cc motosikletlere bakın derim.
Aldıktan sonra pişman olmazsınız.
Kuvvetmira içinse 3 ayda bir izne çıkar kendileri
Yani moderatöre kendi de demiş olabilir 2 hafta banlayın beni diye.
Genelde forumun arka sokaklarında döğüşür kendileri.
Hatta şu sıralar irlandalı turiste kafa tutmaya gitti diye bir söylenti var :queen:
[YT]YZ1j2XdftfA[/YT]
---------- Mesajlar birleştirildi - 12:01 ---------- bir önceki mesaj zamanı 11:11 ----------
"Gerçek irlandalıysa ostime de gelsin" demek için İstanbul/Aksaraya yola çıkmış.
Gerçek bilgi yayalım:queen:
Peki 100 cc lik bir bir motor ankarada uyar mi sizce yani ankara buyuk bir sehir büyük yollar var bildiginiz gibi otoban sanirim adı yani sizce uyar mi yoksa bir breton 125 gibi bisey mi alayım ekipman ve ehliyet haric 2000-3000 arasi bir butce var ve bisey daha ehliyet sinavi yilda bir kere olan bisey mi sizi boyle seylerle sıktığım için özür dilerim ama son zamanlarda moralim iyi değil ve beni hayata en fazla şey motosiklet alabilme düşüncesi ve bu yüzden birilerine soruyorum okuyorum ve izliyorum teşekkürler