[Ankara - MT]

Merhaba arkadaşlar, ekipmanlarımı yenilemem gerekiyor. İnternetten özellikle kask-mont alırken beden seçiminde genellikle sorunla karşılaştım. Bundan ötürü görerek ve deneyerek almak istiyorum. İnternette Ankara'da motosiklet ekipmanı satan bir tek motomax mağazasını görebildim, onlarda da pek seçenek yok. Var mıdır sizin bildiğiniz mağazalar ?

Motomax ın karşısında Hudson var. Onun biraz yanında bir mağaza daha var adını hatırlayamadım şimdi Tansu bey işletiyordu çok çeşitli kask var burda, ben burdan almıştım. Ayrıca Harley davidson'a çıkan ara sokakta bir mağaza daha var. Bir de Ulusan var.

Son düzenleme:
Merhaba arkadaşlar, ekipmanlarımı yenilemem gerekiyor. İnternetten özellikle kask-mont alırken beden seçiminde genellikle sorunla karşılaştım. Bundan ötürü görerek ve deneyerek almak istiyorum. İnternette Ankara'da motosiklet ekipmanı satan bir tek motomax mağazasını görebildim, onlarda da pek seçenek yok. Var mıdır sizin bildiğiniz mağazalar ?

Yenimahallede Brn motor varda fiyatları sıkıntılı.Orda deneyip istanbuldan falan sipariş edebilirsin.

Motomax ın karşısında Hudson var. Onun biraz yanında bir mağaza daha var adını hatırlayamadım şimdi Tansu bey işletiyordu çok çeşitli kask var burda, ben burdan almıştım. Ayrıca Harley davidson'a çıkan ara sokakta bir mağaza daha var. Bir de Ulusan var.

Yenimahallede Brn motor varda fiyatları sıkıntılı.Orda deneyip istanbuldan falan sipariş edebilirsin.

Çok teşekkürler, dediğiniz yerlere bakacağım

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Tavsıye uzerıne ulus motordan branda aldım 90 tl ye.
Sonra ınternette aynı brandayı 50 tl ye gordum.

Beyler motorsiklet sürmeyi ogretebilecrk en azından muhabbet filan uapabilecegim biri var mi yasim 16 sincan etimesgut batikent filan varsa ekleyebilir mi beni

Motosikleti
Suzuki GSX-S 1000 F ...S..... CGSUKİ 250 MELEZ KROSS

pampa otobüse binip istanbula gidiyorsun 3-4 çanta dolusu ekipman aksesuar yedek parça alıp geliyorsun...
ve ankaradan aldıgından daha karlı oluyorsun...
2 defadır aynen böyle istanbula gittim... 2.de kıbrıstan dönerken uçak biletini direk istanbula almıştım... ordan da otobüsle gelmiştim :D :D

---------- Mesajlar birleştirildi - 20:16 ---------- bir önceki mesaj zamanı 20:13 ----------

Tavsıye uzerıne ulus motordan branda aldım 90 tl ye.
Sonra ınternette aynı brandayı 50 tl ye gordum.

ben yıllardır hep ulus motordan alışveriş yaparım... tabi öncesinde alacağım çeyin diğer şehirlerdeki fiyatına bakarım... ona göre ordan alırım... pazarlık felan... geçenlerde hf138 yağ filtresi aldım... internette 25 tl idi... onlar da zaten internete bakıp 35 dediler ben de 30 verdim aldım... :D :D

Motosikleti
heee alak da... ne tür birşey istiyon... kaç paralık...:p

---------- Mesajlar birleştirildi - 20:12 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:19 ----------

yarın gezmeye gidecek arkadaş var mı acaba?

Motosikleti
kamyonu getiriyim mi abi... 12 v 180 amper aki var:queen: ...
50 tane motur çalıştırır...:p

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar