Merhaba arkadaşlar, ekipmanlarımı yenilemem gerekiyor. İnternetten özellikle kask-mont alırken beden seçiminde genellikle sorunla karşılaştım. Bundan ötürü görerek ve deneyerek almak istiyorum. İnternette Ankara'da motosiklet ekipmanı satan bir tek motomax mağazasını görebildim, onlarda da pek seçenek yok. Var mıdır sizin bildiğiniz mağazalar ?
Motomax ın karşısında Hudson var. Onun biraz yanında bir mağaza daha var adını hatırlayamadım şimdi Tansu bey işletiyordu çok çeşitli kask var burda, ben burdan almıştım. Ayrıca Harley davidson'a çıkan ara sokakta bir mağaza daha var. Bir de Ulusan var.
Yenimahallede Brn motor varda fiyatları sıkıntılı.Orda deneyip istanbuldan falan sipariş edebilirsin.
Çok teşekkürler, dediğiniz yerlere bakacağım
Tavsıye uzerıne ulus motordan branda aldım 90 tl ye.
Sonra ınternette aynı brandayı 50 tl ye gordum.
Nerede bu AnkaraMt .. Hayırlı Bayramlar MT camiası,
Merhaba arkadaşlar, ekipmanlarımı yenilemem gerekiyor. İnternetten özellikle kask-mont alırken beden seçiminde genellikle sorunla karşılaştım. Bundan ötürü görerek ve deneyerek almak istiyorum. İnternette Ankara'da motosiklet ekipmanı satan bir tek motomax mağazasını görebildim, onlarda da pek seçenek yok. Var mıdır sizin bildiğiniz mağazalar ?
Tavsıye uzerıne ulus motordan branda aldım 90 tl ye.
Sonra ınternette aynı brandayı 50 tl ye gordum.
sen toplandınmı banditi?
:queen: