Zincir temizliği için gazyağı arayan varsa, Kazım karabekir caddesindeki petrol ofisi istasyonunda var. 1 lt/ 3.81 TL
Bu ara zincir temizliği işine girişiyorum. ilgilenen ihtiyacı olan varsa alabilir.
[/IMG]Adamsın abi ya 2 gündür ben de google dan arıyom ankarada gazyağı satan yer die eywallah abi sağolasın![]()
Gazyağı şart değil mazot kullanabilirsiniz.
18 derece ve nisan yağmuru keyfi :queen: Hiçbirşeyde Hiçbiryerde yok bunun verdiği hazl:
Gazyağı şart değil mazot kullanabilirsiniz.
Ne güzel valla.. bende 2 damla yağmur görsem motoru yerinden oynatmaya korkuyorum... Halbuki lastikleride değiştirdim ama acemiyiz sonuçta...![]()
benim motorun hava filtresi açık hava filtresi. sökünce neyle-nasıl temizleyecem onu?
---------- Mesajlar birleştirildi - 16:16 ---------- bir önceki mesaj zamanı 16:12 ----------
lastiklere 700 lira, yağmurluk takımına 220 lira verince yani profosyonel birşekilde, hazırlıklı çıkınca güzel oluyor harika oluyor abi bence varsa önyargılarınız kırınız :rendeer:
lastiklerine de sağlam para bayılmıssın mişlene benzettim fotolardan ama.
Ona sadece hava tutabilirsin ahmet,
lastiklerine de sağlam para bayılmıssın mişlene benzettim fotolardan ama.
birde bu fotorafta o bakışlar niye öle anlam veremedim :sunny:
http://i.hizliresim.com/P3705N.jpg
Gözlerimede laf yok! :queen: Ne bileyim resmi çekerken denk geldi bir baktım aynadaki ben, anlık bir poz işte her gören ona takılıyor :santa: :santa:
Senin bi-emve'ye lastik alacaan mı? Hayır Sava dışında uygun fiyata lastik yok hatırlatayım dedim, sağlam dediğin pereler çok değil ne yazıkki günümüzdeale:
STRANGER IN THE MIRROR
"a masterpiece!"
N.Y.Times
"one thumb up"
fati
Abi arayı açtın da iyice yabancı kültüre adapte olmuşssun demekki ondan uğramazmışssın yanımıza..
iki gündür dizden aşağısı fena halde ıslanıyor.. iki ayakkabı, iki pantolon, iki çift çorap leş oldu.
Yağmurluk olmadan, yağmurdan sonrada olsa yola çıkılmayacak bunu anladım..