Eyvallah sağolun arkadaslar.
Bir yerden hatirliyorum derken? Eger dun aksam saat 7.30 civari bizim ofiste olup oturdugum sandalyenin arkasindan ekrana bakmıyor idiysen herhangi bir yerden hatirliyor olman mümkün degil![]()
Dur dur, çıkartıcam beni seni
Ne bileyim, dejavu desem dejavu değil, rüyamda mı gördüm ne yaptım. O kısmı okuyunca "aha bu eski bir yazı" dedimNerden esti bilmiyorum, belki daha uyanamamış da olabilirim...
Ben üslubunu sevdim hocam, belki Polat da benzer üsluplu başka bir yazını okumuştur, kendin de böyle komik bir adamsan tanışmak isteriz![]()
Arkadaslar lastik olarak sava mc50 siparişi verdim takım olarak siz lastikleri nerede taktiriyorsunuz toplamda kargo hariç 300 tl verdim
Arkadaslar lastik olarak sava mc50 siparişi verdim takım olarak siz lastikleri nerede taktiriyorsunuz toplamda kargo hariç 300 tl verdim
Arkadaslar birazdan lastikleri değiştiriyorum lastik yakmak isteyen varsa çıkan lastikleri alabilir ebatlar 130-70-17 100-80-17 cinici kardeslerdeyim
ziyan etmek yerine tekrar kullanılması için geri dönüşüme verebilirsiniz?
lastikçilerden topluyor olmaları lazım kullanılmış lastikleri
lan syanur polatmı!? hay seninbende atarlanıyorum kendi kendime biri bana durduk yere gider yapıyor diye töbe töbe
![]()