Selamlar,
Yeni üye ve yeni motor sahibi olacak olan bana yer var mı?
Aranızda Hyosung GV250 kullanıcısı varsa yardım talebim olacak. İlk kez motor üstüne bineceğim. Motoru almadan önce kullanıcısıyla konuşmak istiyorum.
Selam, bir sene kadar kullandim, oyle sagini solunu cok iyi bilmem ama bu sitedeki en aktif topiklerden biridir gv250 topigi, aklina gelebiliecek her turlu sorunun cevabi orda vardir emin ol.
ilk motor olarak bence gayet mantikli, bana gore tek dezavantaji, daha sonradan cekilen fotolara baktigimda farketmistim, motor biraz ufak kalmis altimda

cin mali motorlardan kat kat iyidir oyle soyleyeyim, acemi biri icin yeterince hatta fazlasiyla gucu var. servis ve parca konusunda sorunu yok sayilir, yani kuralkandan isteyebiliyosun parcalarini, zaten garantisi yoksa servisi gec, dogru durust bir usta bulup ona goturmen yeterli olur. Titresim biraz var ama rahatsizlik verecek seviyede degil, V motorun guzelligi.
Genel pozisyon itibariyle chopper tarzi bir alet, ama motoru oyle degil, 12bin devire kadar cikabiliyor, gucunu hissetmen icin 7bin devir civarlarinda vites degistirmen lazim, hos senin icin daha iyi, ust devirlere cikmadan sakin sakin kullanabilirsin. Orjinal lastikleri serttir, islak zeminde hic tutmazz dikkat etmek lazim, degistirebilirsen iyi olur.
Aklina takilan biseyler olursa burdan yaz cevaplarim hocam. Dedigim gibi gv250 topiginde de arama yap bence, o kadar uzun baska model topigi yoktur zannimca