6 da mesai bitiyor lakin o saatte ordaki çoğu esnaf kepenk indirir demedi deme
Kızıladan bakarsan şurası;
anladım...teşekkürler..
Bide popomu kaldırıp şu aküyü takarsam scotere tamamdır.
6 da mesai bitiyor lakin o saatte ordaki çoğu esnaf kepenk indirir demedi deme
bit pazarı için demedim onu hacı... ulus motor için dedim...6 da mesai bitiyor lakin o saatte ordaki çoğu esnaf kepenk indirir demedi deme
tüm angaralılara selam,gt 250r kullanıcısıyım,sizlerin arsın katılmaktan mutluluk duydum.milli eğitim bakanlığında çalışıyorum,yanlış yere yazdıysam da kusura bakmayın herkese saygılar
Çayyolu tarafı uzak olmayacaksa tavsiye edebileceğim bir usta var.
Selam Ankara'lı motosiklet sever kardeşler,
Tamirci usta falan deyince bi sorayım dedim.
Salcano Wolf yada Mondial mcx düşünüyorum.. Bu motorlardan hangisini alırsam usta ve servis konusunda sıkıntı çekmem bilginiz var mı acaba. (Kızılay-Ulus-Altındağ-Keçiören-Çankaya bana en yakın yerler)

Mondial hakkında yorum yapamam ama Salcano wolf baya tuttu diyebilirim zira kuryelerde bile görüyorum bu motordan sağlam olmasa o adamlar binmezdi tahminim.(Yanlış anlaşılma olmasın sağlamlık adına kuryeleri örnek gösterdim)
Selam Ankara'lı motosiklet sever kardeşler,
Tamirci usta falan deyince bi sorayım dedim.
Salcano Wolf yada Mondial mcx düşünüyorum.. Bu motorlardan hangisini alırsam usta ve servis konusunda sıkıntı çekmem bilginiz var mı acaba. (Kızılay-Ulus-Altındağ-Keçiören-Çankaya bana en yakın yerler)
vejihi, 2 türlü gidebilirsin servise, ilk yöntem olarak;
konutkent 1'in içinden geçip siteyi bitirip dümdüz devam ediyosun, ilk 4 yol ağzından devam ederken hemen sağda continental
diğer yol ise; çayyolu'ndan gelirken konut2,ye girmeyip düz devam ediyorsun, sağda avrupa mahallesi kalıyor, dümdüz devam ediyorsun, yol yavaştan sağa kıvrılarak devam ediyor. bahsettiğim 4 yola gelince sola dönüyorsun continental orada, hemen onun arkasında kalıyor.
[url]http://i.hizliresim.com/eo5Jg7.jpg[/url]