[Ankara - MT]

tüm angaralılara selam,gt 250r kullanıcısıyım,sizlerin arsın katılmaktan mutluluk duydum.milli eğitim bakanlığında çalışıyorum,yanlış yere yazdıysam da kusura bakmayın herkese saygılar

tüm angaralılara selam,gt 250r kullanıcısıyım,sizlerin arsın katılmaktan mutluluk duydum.milli eğitim bakanlığında çalışıyorum,yanlış yere yazdıysam da kusura bakmayın herkese saygılar

Yanlış yere yazdınız... Bu akşam 6.30 dan sonra Geçnlik caddesi, döngel sokak başındaki sefa kafeye gelmeniz gerek, oradaki dilek kutusuna yazarsanız bunları olabilir. Belki birkaç motorcu teletabiyle de karşılaşabilirsiniz (Her çarşamba oradayız).

Bu aralar çok tatktım ben bu "teletabi"lere,,,taktımtabi !

İyi akşamlar ANKARA MT :)

Bende bi suzuki gsxr600 k7 var Stator+konjektör+Yağ+filtreler+Buji+Direksiyon amortisörü değişecek usta tavsiyesinde bulunacak var mı ? fiyat lazım da bu cumartesi yaptırmak için

Abi Konutkent 1'den Yaşamkent'e arkadaki yoldan giderken, Continental lastikçi var, onun arkasında tavsiye edebileceğim iki yetenekli ve deneyimli usta var. Bulmak zor olacaksa buluşup götürebilirim.

Bu konut 1 ile 2 nin arasindan yasam kente gidisi diyorsun degil mi?

Bulurum herhalde olmazsa berbaer gideriz. Bu arada belli bir markanin ustasi mi yoksa genel genel mi?

Bir de motosiklet lastigi satiyolar mi?

Baya bir soru oldu kusura bakma :) sag ol...

Motosikleti
VFR1200X
Oralarda usta varmıydı ya hiç görmedim, öğrendiğim iyi oldu..

ulem ne buldum yaa :queen:

anigif3lg.gif

dscf7604.jpg

Selam Ankara'lı motosiklet sever kardeşler,

Tamirci usta falan deyince bi sorayım dedim.

Salcano Wolf yada Mondial mcx düşünüyorum.. Bu motorlardan hangisini alırsam usta ve servis konusunda sıkıntı çekmem bilginiz var mı acaba. (Kızılay-Ulus-Altındağ-Keçiören-Çankaya bana en yakın yerler)

Salcano Wolf yada Mondial mcx düşünüyorum.. Bu motorlardan hangisini alırsam usta ve servis konusunda sıkıntı çekmem bilginiz var mı acaba. (Kızılay-Ulus-Altındağ-Keçiören-Çankaya bana en yakın yerler)

Mondial hakkında yorum yapamam ama Salcano wolf baya tuttu diyebilirim zira kuryelerde bile görüyorum bu motordan sağlam olmasa o adamlar binmezdi tahminim.(Yanlış anlaşılma olmasın sağlamlık adına kuryeleri örnek gösterdim)

vejihi, 2 türlü gidebilirsin servise, ilk yöntem olarak;

konutkent 1'in içinden geçip siteyi bitirip dümdüz devam ediyosun, ilk 4 yol ağzından devam ederken hemen sağda continental
diğer yol ise; çayyolu'ndan gelirken konut2,ye girmeyip düz devam ediyorsun, sağda avrupa mahallesi kalıyor, dümdüz devam ediyorsun, yol yavaştan sağa kıvrılarak devam ediyor. bahsettiğim 4 yola gelince sola dönüyorsun continental orada, hemen onun arkasında kalıyor.

Mondial hakkında yorum yapamam ama Salcano wolf baya tuttu diyebilirim zira kuryelerde bile görüyorum bu motordan sağlam olmasa o adamlar binmezdi tahminim.(Yanlış anlaşılma olmasın sağlamlık adına kuryeleri örnek gösterdim)

Bende kurye arkadaşlarla görüştüm.. Motor ybr nin yerini tutmasada iyi diyorlar...

Mcx in görüntüsü ve gücü ise alacağım motosikleti 3 yıl kullanmayı düşündüğüm için cazip geliyor...

mondıalı bence alma. wolfe gelecek olursak cok sevdıgımız bır kardesımız ıcın wolf aldık henuz motosıkletle yenı tanısıyordu. uzun zamandır kullanıyor banamısın demedı. ybr ıle karsılastıracak olursan 10 uzerınden cok rahat 8-9 alır.

vejihi, 2 türlü gidebilirsin servise, ilk yöntem olarak;

konutkent 1'in içinden geçip siteyi bitirip dümdüz devam ediyosun, ilk 4 yol ağzından devam ederken hemen sağda continental
diğer yol ise; çayyolu'ndan gelirken konut2,ye girmeyip düz devam ediyorsun, sağda avrupa mahallesi kalıyor, dümdüz devam ediyorsun, yol yavaştan sağa kıvrılarak devam ediyor. bahsettiğim 4 yola gelince sola dönüyorsun continental orada, hemen onun arkasında kalıyor.

[url]http://i.hizliresim.com/eo5Jg7.jpg[/url]

Eyvallah, sag ol

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar