[Ankara - MT]

tekrar hoşgeldin...yeni cbr250 si 30 km de olan buğra ile yeni motor heyecanını paylaşabilirsin...:)
çarşamba günleri anıttepe gençlik caddesi döngel sokak başındaki sefa cafede buluşuyoruz. gelmek istersen bekleriz...

Teşekkür ederim, bugün izmire gidiyorum, işten izin aldım, 8'in de dönüyorum. Ondan sonra her çarşamba damlarım zaten :)

bu kadar adres tarifine gelmezsen ayıp artık:)

bu arada umurcan buluşuyoruz derken kimi kastettin anlamadım..saat 10 dan sonra başka bi grup da mı buluşuyo?

hoşgelmişsin

çarşamba günleri anıttepe, döngel sokak başındaki sefa kafede buluşuyouz, bekleriz :wiinkk:

erro ya da dediğim gibi döner dönmez 'döngel' sokağa geliceğim :D

---------- Mesajlar birleştirildi - 15:26 ---------- bir önceki mesaj zamanı 15:22 ----------

Selamlar Ali :king: Tavsiye sormuşsun söyleyeyim, mezun olur olmaz Ostimde çalışmak yerine Rusya'ya kapak atardım :cat:

Birazdan toplaşmalarımızla alakalı seni bilgilendirmek üzere görevli arkadaşlar gelecektir (Her çarşamba döngel sok. da(gençlik caddesi) SEFA kafe de toplanıyoruz iş çıkışı :wiinkk:

-------------------

Oha, gelmişler bile... :sunny:

Hehe, hocam seneye zaten son seneyi Rusya'da okuyacam.. Ama Ukrayna'da 1 sene kaldım, özellikle benim gibi İzmir'e alışın bir motosikletci için çok zor yerler.. ama kar motoru çok zevkli oluyor :)

Merhaba Arkadaşlar !

Ben Ali Seyran. Ankarada ikamet etmekteyim. Aslında foruma daha önce üye olup, olabildiğince katılmaya çalıştım. Ancak hem iş hem okul durumlarımdan dolayı aktif olamadım. Artık yeni sezonda bütün arkadaşlarla kaynaşmaya çalışacağım. Ankaradaki bütün motor dostları bana ulaşabilirler. Geziler, etkinlikler, buluşmalar motosiklet adına ne varsa, elimden geldiğince katılmak isterim. (nick'imin anlamı rusçada 'çelik aygır' demektir.)

Yaşım 24, Rus Dili ve Edebiyatı okuyorum (3. sınıf). Ostimde bir mühendislik ve ticaret firmasında Dış Ticaret bölümünde çalışarak hayatımı idame ettiriyorum.

Motosiklet Üstünde Tecrübem ;

Asya 125 T (nostalji) - 7.500 km.

CBF 150 - 4.500 km

RKS Titanic 150 - 8.500 km.

Ve Yeni motorum Honda CBR250R - Sıfır aldım daha rodajdayım. (60 km)

Ve motosiklet üstünde daha 21.500 km gibi az km yapmış biri olarak tecrübelerinizden, tavsiyelerinizden yararlanmak isterim.

[url]http://i.hizliresim.com/x0mQOY.jpg[/url]
[url]http://i.hizliresim.com/K4b567.jpg[/url]
[url]http://i.hizliresim.com/xJnvP5.jpg[/url]

Hepinize saygılar ve sevgiler, Ali. :)

Hocam 250 CC için aman aman bi tavsiyeye gerek yok sadece gazı açarken dikkatli ol birden açma yaptığın km de bende fena değil millet 1000km yapmadan 1000rr alıyor :))

biraz ortalık şenlensin..

Aurel-final-XL.jpg

DCrider-XL.jpg

dogs%20copy-L.jpg

Son düzenleme:
021407top.jpg

Terbiyesiz herif guzelim Hornete neler yapmis :)

---------- Mesajlar birleştirildi - 12:03 ---------- bir önceki mesaj zamanı 11:56 ----------

Honda_Hornet_d.jpg

Itiraf ediyorum, motorumu secerken bu resimin cok etkisi oldu :)

Herkese merhaba,2 teker dünyasına yeni adım atarak,Ankaralı motorseverlerin arasına katılmak istiyorum. Eğitim ve ehliyet aşamalarını bitirerek, bir de yanına siyah Ninja 250 ekleyerek, maceranın içerisine dalmış bulunuyorum.Her türlü etkinliklerinizde elim geldiğince katılımcı olarak yer almak ve sizlerle tanışmak beni mutlu eder.Herkese sevgiler ve saygılar...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar