[Ankara - MT]

Motosikleti
VFR1200X
Herkese merhaba,

Bir suredir forumdayim, tek tuk bir seyler yaziyordum ama Ankara grubuna yazmamistim.

Madem Angara'liyim madem motorcuyum neden Ankara grubuna yazmiyorum diye dusunerek bir merhaba diyeyim dedim :)

Ezel ben, malesef yakinda 32 oluyorum, 2011 Honda cbr 600f kullaniyorum. Yolda karsilasirsak en azindan bir kornayi esirgemeyelim birbirimizden :)

Herkese keyifli ve saglikli surusler...

Ve evet bu hafta sonu "-4°" de suren bendim :)

Merhaba!
Tatlısu motorcusu değilim diyorsun yani :cat: Tebrikler..

eski toprak sayılmayız hafta sonu kanıtlamışız zati :) haftayada kızılcahamama kadar gitmeye calışcam başarırsam yaşımı soranlara yaşım 20 diyicem :)

Merhaba!
Tatlısu motorcusu değilim diyorsun yani :cat: Tebrikler..

Valla şimdilik biniyoruz, bakalım dayanabildiğimiz yere kadar :)

eski toprak sayılmayız hafta sonu kanıtlamışız zati :) haftayada kızılcahamama kadar gitmeye calışcam başarırsam yaşımı soranlara yaşım 20 diyicem :)

Önümüzdeki hafta sonu için hava durumu 8 falan gözüküyordu. Eğer öyle olursa ben de bir Beypazarı falan yapayım diyordum. Kızılcahamam yolu girişe, malum virajlara kadar çok düz gidiyor. Beypazarı yolunda ufak tefek de olsa virajlar var bir nebze daha çekilir oluyor. Karagöl'ün de Çubuk'tan sonraki kısmı fena değil ama kışın nasıl oluyor bilemiyorum.

Her türlü yol, rota önerilerine açığız... :)

karlı olmazsa haftaya güzel bir rota çizmek lazım. beypazarına ne araba nede motorla gidemedim daha aslında beypazarı cazip göründü şimdi bana

karlı olmazsa haftaya güzel bir rota çizmek lazım. beypazarına ne araba nede motorla gidemedim daha aslında beypazarı cazip göründü şimdi bana

Hocam hafta sonuna doğru hava durumlarına tekrardan bakarız, hatta buradan başka gelmek isteyen arkadaşlar da olursa hep beraber de gidebiliriz. Beypazarı'nda yapacak çok bir şey yok da işte amaç motosiklet sürmek. Gidilip bir çay içilip, yemek yenip dönülebilir.

Bu arada giderken Ayaş'tan geçiliyor ve Ayaş'ın soğuğu meşhurdur, dolayısıyla hava yine bu hafta gibi olursa hiç kalkışmamak lazım.

Hocam hafta sonuna doğru hava durumlarına tekrardan bakarız, hatta buradan başka gelmek isteyen arkadaşlar da olursa hep beraber de gidebiliriz. Beypazarı'nda yapacak çok bir şey yok da işte amaç motosiklet sürmek. Gidilip bir çay içilip, yemek yenip dönülebilir.

Bu arada giderken Ayaş'tan geçiliyor ve Ayaş'ın soğuğu meşhurdur, dolayısıyla hava yine bu hafta gibi olursa hiç kalkışmamak lazım.

hava bugun umut verici umarım böyle devam ederde bol tanışmalı güzel bir güzergah çizeriz

Herkese merhaba,

Bir suredir forumdayim, tek tuk bir seyler yaziyordum ama Ankara grubuna yazmamistim.

Madem Angara'liyim madem motorcuyum neden Ankara grubuna yazmiyorum diye dusunerek bir merhaba diyeyim dedim :)

Ezel ben, malesef yakinda 32 oluyorum, 2011 Honda cbr 600f kullaniyorum. Yolda karsilasirsak en azindan bir kornayi esirgemeyelim birbirimizden :)

Herkese keyifli ve saglikli surusler...

Ve evet bu hafta sonu "-4°" de suren bendim :)

hmm
demekki yanlız değilmişim...:bounce:

Bu muhabbet "tatlı su motorcularının alayı nanik zaten" e kadar gider :)

Yunus bebesi, akşama nerdesin ?

Bu hafta gündüz hep sıfırın üzerinde, dolayısıyla sıkı giyinmek kaydıyla binilir sıkıntı olmaz da viraj falan bunları unutun hocam benden tavsiye, asfalt bu kadar soğukken, viraja yatmayı düşünmeyin bile, sakin sakin, ara ara düzlüklerde gaz açıp rahatlayın :)

Bizimkilerin çoğu tatlı su motorcusu, geçen sene kar kış demeden sürdüm ama bu sene arabanın verdiği rahatlıkla soğuktan kaçıyorum. Bizim tayfa motorlara komple selam verir.

Tataroğlan, noldu motor, iyice yılan hikayesine döndü, verirken yanın da bi de 125lik verecek mi senin motor doğurdu diye :)

Virajlara yatmayın !!! Virajları dikerek dönün. Yatanın dostu olmaz, düşene de bir tekme sen vur sözünü şiddetle kınıyorum...::repci::

Yılanını sündürdüğümünün motoru. Açmayın olum şu muhabbeti. Yok benim motor, dağa kaçtı, ayran içti inek oldu...:farao:

Virajlara yatmayın !!! Virajları dikerek dönün. Yatanın dostu olmaz, düşene de bir tekme sen vur sözünü şiddetle kınıyorum...::repci::

Yılanını sündürdüğümünün motoru. Açmayın olum şu muhabbeti. Yok benim motor, dağa kaçtı, ayran içti inek oldu...:farao:

Sütaşın selamı varmış polata :queen:

"kışın motosiklet özlemimi gidermek için soğuk suyla atletimi ıslatıp betona yatıyorum"
Edward Theodore Gein

Bugün hava çok güzel di.. Tatil bitmeden motora binebildim.. Gazlamak isteyen olursa 053iki595248bir.

Unal fazer topacında bir arkadaş var, fazer arıyor Ankaradan ama takas istiyor sanırsam, sana uymaz muhtemelen ama haberin olsun dedim.Hafta sonuna kadar havalar fena değil gibi, en azından gündüz sıfırın altında olmayacakmış :)

merhaba, honda commuter 125e satın almayı düşünüyorum. iş yerimin konumu nedeniyle her gün kızılay göbekten sabah 7:30 ve akşam 18:00 civarı geçmem gerekecek, daha önce hiç motorsiklet kullanmadım, bu güzergahta bu motorsikletle sıkıntı yaşar mıyım, önce yazın gelmesini beklemeli miyim..?

merhaba, honda commuter 125e satın almayı düşünüyorum. iş yerimin konumu nedeniyle her gün kızılay göbekten sabah 7:30 ve akşam 18:00 civarı geçmem gerekecek, daha önce hiç motorsiklet kullanmadım, bu güzergahta bu motorsikletle sıkıntı yaşar mıyım, önce yazın gelmesini beklemeli miyim..?

Ben o güzergahta biraz dikkatli olursan sıkıntı yaşayacağını sanmam çünkü trafik çok yavaş akıyor. Ama trafiğe çıkmadan önce mutlaka bir eğitim almanı tavsiye ederim. Sadece iş-ev ulaşım amaçlı düşünüyorsanız o motor da doğru seçim gibi.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar