[Ankara - MT]

@Ozan Senin motorda silindir başına 4 buji mi var??? :sunny: Yoksa ben mi yanlış hesapladım :silent:

Üstad bunlar hep kolay, Yamus usta hepsinin hakkından gelir, bir öğleden sonraya bakar...

Senin karşıda bir elman varmış, egzoz borusunu kesip geri kaynaklayabilir dedi Yunus, doğru mudur??

Ama daha önemlisi senin bana bir radyatörcü bulman gerek hacı abi. Bu cumartesi radyatörü ve egzozu yaptırayım diyorum...

HELP !!!
exhaust için ostim göbekte var adamımız.
radyatörcüyü de yokarlardan buluruz.
neyi var radyatörün?

exhaust için ostim göbekte var adamımız.
radyatörcüyü de yokarlardan buluruz.
neyi var radyatörün?

pistong radyatöre fırlamış fazla Hp'den

nknm.jpg

okşizenle kaynatıp hallediyolar.
comartesi görüşürüz.

comartesi bu çocuk yarışlara gitmeyecekmiydi???

Bujileri getirtmişken fazla olsun dedim. Dün hiçbirşey yapmadım evden çıktım Kızılay, Oran, Gölbaşı, İncek, Eryaman dolaştım. Yetmedi birde gece çıktım dolaştım geldim. Bu benim normal gezimdi. Hafta sonları ise Osman abi ile 3-4 hafta öncesine kadar baya yol yapıyorduk. Artık yavaşlıyorum çünkü benzin parası çok tutuyor başedemiyorum. Aylık 1000km sınır koyuyorum kendime.

ne güzel ....burayı msn e çevirin, feysbuka çevirin...sonra da biz tahammülsüz oluyoruz :) :) :)

pazar günü bolu mt beypazarına geliyor ve ankara mt den katılım olacağı söylendiği içinde geçen hafta yapacakları geziyi bu haftaya ertelemişler...ankara mt den tık yok....

Helin hanım Bolu Mt adına en içten sevgilerimizi iletiyoruz size...:) yani birileri de önemsemiş ya :queen: bu bile yeter...

Genel olarak söyledim...

Burası genel olarak muhabbet ve haberleşme başlığı, bilgi paylaşımı nadiren yapıyoruz biz. Ha muhabbetimiz boş geldiyse o sizin sorununuz.

Forumda bilgi paylaşımı yapılan başlıklar var. Siz de bilginizi paylaşabilirsiniz şikayet edeceğinize, kimse "boş bilgi" demez...

Burası genel olarak muhabbet ve haberleşme başlığı, bilgi paylaşımı nadiren yapıyoruz biz. Ha muhabbetimiz boş geldiyse o sizin sorununuz.

Forumda bilgi paylaşımı yapılan başlıklar var. Siz de bilginizi paylaşabilirsiniz şikayet edeceğinize, kimse "boş bilgi" demez...

Boş bilgi demedim boş muhabbet dedim bu birincisi size yazılmış bişi yok admin misiniz yazdığımı eleştirmek sizin göreviniz değil bana tavsiye verecekseniz verin akıl vermeyin ;) Size söylenen birşey olmadığı halde neden bu kadar celallendiniz onuda anlamış değilim yani.

Kimin neyi ne kadar bildiği ile ilgili bir test yapmıyorum, yani öğrenmek istediğiniz herhangi bir şey varsa sorun cevaplayayım ha yoksa sizin istediğiniz şekilde yazmak zorunda değilim!
Boş muhabbet :silent: ayıp ::miiz::

---------- Mesajlar birleştirildi - 18:05 ---------- bir önceki mesaj zamanı 18:01 ----------

Ozaman lütfen sizde aradan "boş muhabbet" diye yazacağınıza siz başlatın bizde sizle dolu dolu muhabbet edelim. Böylesi daha güzel olmaz mı? Eğer biraz yapıcılıksa istenilen, o zaman hiiiç öyle "boş muhabbet" diye yazıp aradan dalınmaz böyle yazarsanız tabiki de alınanlar olacaktır. Onun yerine bir muhabbet başlatsaydınız keşke bence asıl şu anda boş muhabbet dönüyor.

Kimin neyi ne kadar bildiği ile ilgili bir test yapmıyorum, yani öğrenmek istediğiniz herhangi bir şey varsa sorun cevaplayayım ha yoksa sizin istediğiniz şekilde yazmak zorunda değilim!
Boş muhabbet :silent: ayıp ::miiz::

---------- Mesajlar birleştirildi - 18:05 ---------- bir önceki mesaj zamanı 18:01 ----------

Ozaman lütfen sizde aradan "boş muhabbet" diye yazacağınıza siz başlatın bizde sizle dolu dolu muhabbet edelim. Böylesi daha güzel olmaz mı? Eğer biraz yapıcılıksa istenilen, o zaman hiiiç öyle "boş muhabbet" diye yazıp aradan dalınmaz böyle yazarsanız tabiki de alınanlar olacaktır. Onun yerine bir muhabbet başlatsaydınız keşke bence asıl şu anda boş muhabbet dönüyor.

Madem boş muhabbet dönuyor buna neden ortak oldunuz!!!ben foruma istediğim şekilde yazı yazma hakkına sahip değil miyim ,düşüncemi paylaşıyorum... bu benım en doğal hakkım bence boş muhabbettir sizce doludur...sizin 800 lt benzın yakmanız bence bı onemı yoktur arkadaslarca vardır...Bence boş onlarca doludur... insanlar fikrini söylemekte özgürdür. ben size bişi sölemediğim sürece ha belki boş muhabbet biraz argo olmuş ama kötü niyetle söylenmiş bişi değil size değil ortaya söylenmiş bişi

Hep boş muhabbet de, ondan sonra da niye celalleniyosun de, komik!

1741 sayfanın hepsinde faydalı bir bilgi mi bekliyosun anlamadım ki, saatli maarif takvimi mi forum :)

Biz gerçek hayatta da görüşen,birbirimizi tanıyan insanlar olarak her türlü geyiği burda da çevirebiliyoruz ama tanımadığımız insanlara boş konuşuyosun falan demiyoruz, terbiyesizlik olarak düşünüleceğini bildiğimizden... Siz de böyle bir düşünce tarzı yok onu anladık zaten.

Muhabbetin boşu da, dolusu da iyidir....

Yunus kelle-paça-söğüş organizasyonunu unutmaaaaa....

Madem boş muhabbet dönuyor buna neden ortak oldunuz!!!ben foruma istediğim şekilde yazı yazma hakkına sahip değil miyim ,düşüncemi paylaşıyorum... bu benım en doğal hakkım bence boş muhabbettir sizce doludur...sizin 800 lt benzın yakmanız bence bı onemı yoktur arkadaslarca vardır...Bence boş onlarca doludur... insanlar fikrini söylemekte özgürdür. ben size bişi sölemediğim sürece ha belki boş muhabbet biraz argo olmuş ama kötü niyetle söylenmiş bişi değil size değil ortaya söylenmiş bişi

Bak! Seninkisi fikir beyanı değil saygısızlık kimsenin söylediklerine böyle "boş ..." diyemezsin.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar