[Ankara - MT]

Kapatıverin gitsin Ankara MT'yi de..

Ya Rab.. Bir pire için ne yorganlar yanıyor..:silent:

ben ikinizede kızıyorum!
maşşalahınız var hani...
MSN'e döndü yani
Oy oy oy....Tamam mikrofon sizlerde...Siz neye çevireceksiniz? Bakıp görelim :)

---------- Mesajlar birleştirildi - 15:27 ---------- bir önceki mesaj zamanı 15:24 ----------

durulanmamış mıydı lastikler?
calimero...durulanmıştı...benimki hala ıslaktı sanırım.. ferhatın yazısına binaen öyle yazdım.. rahat ol , kendini suçlamaktan vazgeç bak bende senin benim için rüzgardaki yavaş sürüşünden dolayı kendimi suçlamaya başlayacam.. ona göre...:jocolor:

Oy oy oy....Tamam mikrofon sizlerde...Siz neye çevireceksiniz? Bakıp görelim :)

---------- Mesajlar birleştirildi - 15:27 ---------- bir önceki mesaj zamanı 15:24 ----------

calimero...durulanmıştı...benimki hala ıslaktı sanırım.. ferhatın yazısına binaen öyle yazdım.. rahat ol , kendini suçlamaktan vazgeç bak bende senin benim için rüzgardaki yavaş sürüşünden dolayı kendimi suçlamaya başlayacam.. ona göre...:jocolor:

orada tek suçlu vardı rüzgar :) ama hızlı gitmedikten sonra tokatlıyo beni bu da bi gerçek.., hoş o rüzgarda ne kadar hızlı gidebilirdim sağdan soldan apansız vururken bu daha acı bi gerçek..bu arada msn miz ne kadar güzel oldu, ferah ferah.. :p

Olm niye hevesini kırıyorsunuz hanımların? Tam kıvama gelmişti muhabbet elmalı kurabiye, mercimek köftesi , hiç olmadı kısır çıkar bu muhabbetin sonunda diyordum , şimdi ne olacak çekirdek soda nereye kadar ?

Bu bayanlık mevzusu ne zaman açıldı? Motosiklet yıkama olayı neden bu noktaya geldi..

Kendiniz çalıp, kendiniz oynuyorsunuz..

şaşkınlık verici..

Elmalı kurabiye, mercimek köftesi, kısır yapabilen var mı? Davetiniz kabulümüzdür :) :) Calimeroyla çıkıp geliriz, emin olun..

üstüste iki kelime etmemize bile tahammülü yokken insanların..
En güzeli, kalitelisi, Solo solo solo..

Bu bayanlık mevzusu ne zaman açıldı? Motosiklet yıkama olayı neden bu noktaya geldi..

Kendiniz çalıp, kendiniz oynuyorsunuz..

şaşkınlık verici..

Heeey, sen bilmiyor burada haremlik selamlık var .... !

Hadi beyler, kadınların konuşma saati doldu, şimdi erkekler saati. :)

Sen hani börek yapacaktın ?? Niye konuyu motor yıkamaya bağlıyorsun ki... Pennirli börek isterim !

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar