çok güzel bir kaymaydı calimeroAllah korusun :santa: aslında kuruyana kadar beklemen konusunda ısrardan öte baskı yapmalıydım, kendime çok kızdım şu anda..
çok güzel bir kaymaydı calimeroAllah korusun :santa: aslında kuruyana kadar beklemen konusunda ısrardan öte baskı yapmalıydım, kendime çok kızdım şu anda..
çok güzel bir kaymaydı calimerokendine kızma..ben acele ettim ...
Tecrübe ediniyoruz işte.. ne güzel...sen acele etmiş olsanda..ben hala kendime kızgınım : (
Tecrübe ediniyoruz işte.. ne güzel...
Tecrübe denen şey bu zaten..ağzın burnun kırıldıktan sonra geriye kalan şeyHaklısın galiba..bundan sonra birisine kal diye ısrar ettiğimde "acelem var derse" ağzını burnunu kırıp yine de oturtucam)
Hiç kaçarı yok![]()
Abla ben geçen umutların orda yıkadım caddede frene bastım arka bı kayıyor.bıde tekerde kuruydu.iyice durulamak lazım tekerleriTecrübe denen şey bu zaten..ağzın burnun kırıldıktan sonra geriye kalan şey![]()
![]()
![]()
ben ikinizede kızıyorum!
maşşalahınız var hani...
MSN'e döndü yani
biz çıkalım o zaman![]()
Evet ferhatcım, yani bu kadarmı etkiler diye soruyor insan kendi kendine... demek ki tam durulama ve kurulama...Abla ben geçen umutların orda yıkadım caddede frene bastım arka bı kayıyor.bıde tekerde kuruydu.iyice durulamak lazım tekerleri![]()
Evet ferhatcım, yani bu kadarmı etkiler diye soruyor insan kendi kendine... demek ki tam durulama ve kurulama...
Oy oy oy....Tamam mikrofon sizlerde...Siz neye çevireceksiniz? Bakıp görelimben ikinizede kızıyorum!
maşşalahınız var hani...
MSN'e döndü yani
calimero...durulanmıştı...benimki hala ıslaktı sanırım.. ferhatın yazısına binaen öyle yazdım.. rahat ol , kendini suçlamaktan vazgeç bak bende senin benim için rüzgardaki yavaş sürüşünden dolayı kendimi suçlamaya başlayacam.. ona göre...:jocolor:durulanmamış mıydı lastikler?
Oy oy oy....Tamam mikrofon sizlerde...Siz neye çevireceksiniz? Bakıp görelim
---------- Mesajlar birleştirildi - 15:27 ---------- bir önceki mesaj zamanı 15:24 ----------
calimero...durulanmıştı...benimki hala ıslaktı sanırım.. ferhatın yazısına binaen öyle yazdım.. rahat ol , kendini suçlamaktan vazgeç bak bende senin benim için rüzgardaki yavaş sürüşünden dolayı kendimi suçlamaya başlayacam.. ona göre...:jocolor:
Bu bayanlık mevzusu ne zaman açıldı? Motosiklet yıkama olayı neden bu noktaya geldi..
Kendiniz çalıp, kendiniz oynuyorsunuz..
şaşkınlık verici..