[Ankara - MT]

herkese selamlar;

birazdan incek e (riders) gitmek için bakanlıklardan çıkıkıyorum
angaraj ekibi de toplanıyor yavaş yavaş, sonrasında onlara katılıcam...belirli bi plan y

katılmak isteyen herkesi bekleriz

erhan 505 884 45 91 katılmak isteyen arkadaşları bekleriz
hımmm. bizler o ekipten değiliz demekki...haber verilmediğine göre...neyse alınan kararları bizlere iletirsiniz..

hımmm. bizler o ekipten değiliz demekki...haber verilmediğine göre...neyse alınan kararları bizlere iletirsiniz..

burda alınacak birşey yokki abla erhan yazmış zaten ne yapılacağını?
sorun nerde toplanılacak olması mı?
anlamadım yani??
Ayrıca burdan bağımsız fevri bi şekilde toplanılsaydı zaten erhan burdan numarasını bırakıp toplanacağımızı yazmadı sanki??

burda alınacak birşey yokki abla erhan yazmış zaten ne yapılacağını?
sorun nerde toplanılacak olması mı?
anlamadım yani??
Ayrıca burdan bağımsız fevri bi şekilde toplanılsaydı zaten erhan burdan numarasını bırakıp toplanacağımızı yazmadı sanki??
Ben sanki daha önceden toplanma kararı alınmış olup angarajla ilgili kararlar alınacak diye algıladım...son anda haber verilmiş gibi oldu..normal toplaşmaymış şu anda anladığım kadar.. sorun yok ...

Selamın aleyküm Abilerim Arkadaşlarım ben teorik sınavdan geçtim direksiyon sınavına gireceğim ve sürücü kursumun direksiyon göstermemesi beni tecrübesiz bir şekilde sınava sürüklüyor.Sizden ricam bana düşük cc li bir vitesli motoru olan batıkent,mesa,çakırlar civarında oturan biri ders verebilir mi 1 saat e kalmadan kaparım bundan eminim ve sizin belirlediğiniz bi ücreti verebilirim gerçekten ihtiyacım var acill yardım lütfeeen yakında olan bana bi ulaşırsa sevinirim !!! :):)

Ücret olarak; öğrendiğini iddia ettiğin herşey için 5TL alırım. Öğrenemediğini ispatladıklarım için Atila abinin mekanda gözleme ısmarlarsın... ??

Batıkentte değil de yarın, çiftlik kavşağı civarında yada toplaşma nerede olacaksa biraz vakit ayırabilirim? Öğleden sonra... Motor lazım bir de,,,

Buarada öğrenci olduğunu varsayıyorum, değilsen ::hakem1:: direk eğitim al

Eryamanlılar sakin olsun; Tukuaz Toki den selamlar. buluşmalara ankaraya 35 km mesafeden gelirim (temelliye 20 km yakınım) :bounce:

Beyler bencilliği bırakın, bundan sonraki ilk toplantı Temelli'de.

Hey turkuaz Toki'ci beni arada yolda geçiyorsun :) selamlasiyoruz.

Sen gelsene toplantılara hacı ???

Ücret olarak; öğrendiğini iddia ettiğin herşey için 5TL alırım. Öğrenemediğini ispatladıklarım için Atila abinin mekanda gözleme ısmarlarsın... ??

Batıkentte değil de yarın, çiftlik kavşağı civarında yada toplaşma nerede olacaksa biraz vakit ayırabilirim? Öğleden sonra... Motor lazım bir de,,,

Buarada öğrenci olduğunu varsayıyorum, değilsen ::hakem1:: direk eğitim al

Beyler bencilliği bırakın, bundan sonraki ilk toplantı Temelli'de.

Sen gelsene toplantılara hacı ???

la bebe giderken arkadan bağırdım "Sakar ramazan!! sakar ramazan!!" diye ama Sahne adın olduğundan mıdır nedir iplemedin beni??
Hayır ruhsatı niye almadın hala düşünüyorum..
Demekki motursuzluk başına vurmuş ellaamm:sunny:

la bebe giderken arkadan bağırdım "Sakar ramazan!! sakar ramazan!!" diye ama Sahne adın olduğundan mıdır nedir iplemedin beni??
Hayır ruhsatı niye almadın hala düşünüyorum..
Demekki motursuzluk başına vurmuş ellaamm:sunny:

Olum vitese taktığım andan beri epik bir sürüş yapacağımı hissettiysem demek, ondan öyle oldu. İnsanda "değil Türk polisi, GTA daki 5yıldızlı swat ekibi b.k yemiş!!" hissi yaratıyor bu asya ::piloot::

Ankaradayim ve ilk motorumu bu hafta aldim ehliyetle beraber ama hic tecrubem yok. Yakin zamanda hatta bugun bile olabilir bir toplanti varsa tecrubeli arkadaslarla konusup sohbet etmmek isterim gozleme vs ismarlanir tabiki lafi olmaz :) motor honda cbr250r

Ankaradayim ve ilk motorumu bu hafta aldim ehliyetle beraber ama hic tecrubem yok. Yakin zamanda hatta bugun bile olabilir bir toplanti varsa tecrubeli arkadaslarla konusup sohbet etmmek isterim gozleme vs ismarlanir tabiki lafi olmaz :) motor honda cbr250r

Hoşgeldiniz, hayırlı olsun :wiinkk: Toplaşmaları buradan belirtir arkadaşlar, gelirsiniz sizde

Calimero-Davut bana güzel bir gün yaşattığınız ve zengin gönlünüzü açtığınız için teşekkürler( motorumun su yüzü görmesini sağladığınız için ayrıca teşekkürler)...Maceralı Kızılcahamam sürüşünü-pikniğini unutmayacam :)) Hele virajlara '' yatarak'' giren dev motosikletçileri hiçççç unutmayacam :)

Calimero-Davut bana güzel bir gün yaşattığınız ve zengin gönlünüzü açtığınız için teşekkürler( motorumun su yüzü görmesini sağladığınız için ayrıca teşekkürler)...Maceralı Kızılcahamam sürüşünü-pikniğini unutmayacam :)) Hele virajlara '' yatarak'' giren dev motosikletçileri hiçççç unutmayacam :)

:) est. ne demek.. büyük bir keyifti..

Unutulmaz deme bana unutursun unutursun.. :p

calimero müdürüm fotoğraf makinesine el sallarken tarlaya girmedi mi hiç? :cyclopsan

:queen:

:) est. ne demek.. büyük bir keyifti..

Unutulmaz deme bana unutursun unutursun.. :p

O zaman benden ikinize gelsin :)

[YT]ZAtVsUYDEuA[/YT]

calimero müdürüm fotoğraf makinesine el sallarken tarlaya girmedi mi hiç? :cyclopsan

:queen:

artık öğrendim bu işin rajonunu.. "çekmeyin çekmeyin" diyorum :p

---------- Mesajlar birleştirildi - 11:13 ---------- bir önceki mesaj zamanı 11:11 ----------

unutmak istemiyorum :( :( :(

sana dedim ama koş peşlerinden sende uzan virajlara diye :cherry: :p

---------- Mesajlar birleştirildi - 11:17 ---------- bir önceki mesaj zamanı 11:13 ----------

:) rüzgara el salladık calimeroyla birlikte...rüzgarda bize iyi el salladı ama...

Rüzgarlı havalarda kullanılmak üzere; kiralık fazla kiloya ihtiyacım war : )

Ya cidden yani rüzgarın sallamasını geçtim sanırsın beni eliyle alıp diğer şeride koyuyor :sunny:

artık öğrendim bu işin rajonunu.. "çekmeyin çekmeyin" diyorum :p

---------- Mesajlar birleştirildi - 11:13 ---------- bir önceki mesaj zamanı 11:11 ----------

sana dedim ama koş peşlerinden sende uzan virajlara diye :cherry: :p
Kendime gelemedim ki arkalarından koşayım :) ..Bunlar motorcu da biz neyiz diye derin düşüncelere dalmıştım...

---------- Mesajlar birleştirildi - 11:25 ---------- bir önceki mesaj zamanı 11:17 ----------

Rüzgara çok direndik ...sen kum torbası koy en iyisi :) benim koymama gerek yok ( 230 kg)..Şaka maka bir daha böyle bir durumda kenara çekip bekleyelim..ölümle dans ettik gibi bişey oldu..

Kendime gelemedim ki arkalarından koşayım :) ..Bunlar motorcu da biz neyiz diye derin düşüncelere dalmıştım...

---------- Mesajlar birleştirildi - 11:25 ---------- bir önceki mesaj zamanı 11:17 ----------

Rüzgara çok direndik ...sen kum torbası koy en iyisi :) benim koymama gerek yok ( 230 kg)..Şaka maka bir daha böyle bir durumda kenara çekip bekleyelim..ölümle dans ettik gibi bişey oldu..

I love dance.. : ))

Motosikleti
VFR1200X
Hey turkuaz Toki'ci beni arada yolda geçiyorsun :) selamlasiyoruz.

Geç gördüm yazını. Selamsız geçmem, hatta bizim oralardan bi tanede skuter gidip geliyor yolda tanıştık kendisiyle. Sen geçen yolda gördüğüm artçılı mavi motorsikletli arkadaş olabilir misin? :)
Bir daha görürsen beni 2 kere kısa 3 kere uzun kornaya bas ki sen olduğunu anlayayım.

Sağ ayağını aşağı sol ayağını Buğranın ağzının üstüne doğru kaldır Deniz, ozaman daha iyi anlar.

Sadece Hyosung 125 Enduro bir motoru arıyorsun aslında Buğra...:bounce:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar