yunus şu fotona hastayım ya...açı uzaklık duruş vs süper valla..
millet bu pozu yukardan çekip motorun yanına çökmüş dilenci gibi çıkıyo valla...
http://p.twimg.com/AuXxRF7CMAAguA7.jpg
Panpa eskisi gibi fotoğraf işleriyle uğraşmıyorum,
hele ki gezilerimde çoğunda üşeniyorum fotoğraf çekmeye
birazda bencillikten kaynaklanıyor bu zira bu anı bu görüntü sadece bende kalsın kimseyle paylaşmayayım istiyorum
ve diyorum ki bu görüntü burda bu an bu zamanda güzel,
bunu fotoğraflayıpda ölümsüzleştirmek neden?
sonra motor üstünde diyorum ki kendime,
la bunları çekip de oraya buraya koyacam da ne olacak başkaları için mi çekecem bu fotoları,
başkaları için mi geziyorum sanki ben buraları s...et çevir gaz kolunu anın tadını çıkar hiçbirşeyi düşünmeden hiçbirşeyi umursamadan...
herkezin alacağı yağa bağlı değişir fiyat soykan 160 lira kolisi olsa zaten tanesi 13tl ye geliyor misal bana 3 tane sana 2 tane erhan abiye 3 tane lazım 4 tane boşta kalıyor herkez 1er yahut 2 şer alsa zaten tamam..
Kendisine birebir söylemiştim ama beğenmedi çirkinineymişde sis lambaları varmış,
neymişde yanar dönerli disko topları varmış motorda,
en kötüsüde Rızaya çirkin dendikten sonra maneviyatının düştüğünden bahsetti..
polat;
çantadan getireceğini söyleyeydin biz de sipariş ederdik aslanım...sanırım sen linkini göndermiştin buraya ama sipariş veriyom diyeydin ya...şimdi almaya kalksam 20-30 gün bekleyecez...arda yıba da bu şekilde kaliteli bi çanta satıldığını söyledi 45 TL
benim panpayla çektiğin fotoğraf vardı geçen, atsana la yanındaysa.
Bildiğim kadarıyla bu CG tipi motorların yağ filtresi. Temizleyip geri takabilirsiniz, değiştirmeseniz de olur. Bir de belki alt tapa ucunda mıknatıs varsa orayı da temizlemeyi unutmayın.
Tepe taraftaki yolu (Çetin Emeç'in devamı) mu kastediyorsunuz yoksa şu plaza tarzı bir binanın oradan geçen(Vatan'a çıkan) yolu mu ? Teşekkür ederiz bilgilendirme için...:cat:
herkezin alacağı yağa bağlı değişir fiyat soykan 160 lira kolisi olsa zaten tanesi 13tl ye geliyor misal bana 3 tane sana 2 tane erhan abiye 3 tane lazım 4 tane boşta kalıyor herkez 1er yahut 2 şer alsa zaten tamam..
Kendisine birebir söylemiştim ama beğenmedi çirkinineymişde sis lambaları varmış,
neymişde yanar dönerli disko topları varmış motorda,
en kötüsüde Rızaya çirkin dendikten sonra maneviyatının düştüğünden bahsetti..
Dostum Cuplar da da bunlardan var tıpanın orda bendeki cup'ın filtresi kaybolmuş bile öyle kullanıyoruz hala mıknatıs olayı önemli ama..
Kendinden mıknatıslı tıpalar var olmadı videodaki gibi mıknatıslardan satılıyo ama ismini unuttum onlar da iş görür,
[YT]vsQh1AT6qUE[/YT]
selamlar.
siteye yeni üye oldum.paylaşımdan çok kafa dengi motorcu arkadaşlar edinmek.yakın zamanda buluşmanız ya da gezi durumunuz varmıdır?
kafa dengi işi kolay;
sökeyim takayım, 10 liralık işi 2 liraya halledeyim hem de kendim yapınca dadından yenmesin diyosan derviş yunus var;
harleye binelim hemi de acayip acayip espiriler üretelim diyosan turgay var,
yiyelim, içelim, dalgamıza bakalım, hayat güzel diyosan bülo var;
starbuckstan çıkmam, çıkarsam da iyi gezerim, ciks adamım vesselam diyosan erhan var,
modifiyeciyiz elhamdülillah, her türlü zorlarız diyosan ziya nur var;
teknik-meknik, can sıkıcı - hayat kurtarıcı bilgiler diyosan oocan var;
yemişim motorunu bana siyaset lazım, polemik lazım diyosan ben varım
![]()
kafa dengi işi kolay;
sökeyim takayım, 10 liralık işi 2 liraya halledeyim hem de kendim yapınca dadından yenmesin diyosan derviş yunus var;
harleye binelim hemi de acayip acayip espiriler üretelim diyosan turgay var,
yiyelim, içelim, dalgamıza bakalım, hayat güzel diyosan bülo var;
starbuckstan çıkmam, çıkarsam da iyi gezerim, ciks adamım vesselam diyosan erhan var,
modifiyeciyiz elhamdülillah, her türlü zorlarız diyosan ziya nur var;
teknik-meknik, can sıkıcı - hayat kurtarıcı bilgiler diyosan oocan var;
yemişim motorunu bana siyaset lazım, polemik lazım diyosan ben varım
![]()
teşekkürler
açıklama çok güzel olmuş.en yakın zamanda tanışırız umarım.
---------- Mesajlar birleştirildi - 21:54 ---------- bir önceki mesaj zamanı 21:47 ----------
yanlız buluşma görüşme gezi varmı kimse cevap vermemiş...
yarın safranbolu gezisi var sanırım...
facebook sayfasına istek gönderirsn kabul ederler
saat 07:45 da efe honda önünden hareket
saat 08:00 da göksu parkının karşısından hareket edilecektir.
https://www.facebook.com/groups/162405583878884/
yarın safranbolu gezisi var sanırım...
facebook sayfasına istek gönderirsn kabul ederler
saat 07:45 da efe honda önünden hareket
saat 08:00 da göksu parkının karşısından hareket edilecektir.
https://www.facebook.com/groups/162405583878884/
Vay arkadaş, iki gülüyoz diye, göbeğimiz var diye gördüğümüz muameleye bak yaw![]()
sesli güldüm..teşbihte hata olmaz ama starbucksa toplasan 10 kere gitmemişimdir...bahçelide stratejik önemi olduğu için arada tercih ediyruz![]()
Herkese merhaba,
İsmim Onur. 2011 Model GV 250 sahibiyim.
Uzun süredir GV250 formunu takip ediyorum ancak organizasyonlar sebebi ile sizlerle de tanışmak istiyorum.
Yarın dolaşacak birileri var ise katılmak isterim.
İyi hafta sonları dileklerimle...
Hanüz yeni katılmış birisi olarak Safranbolu gezisine katılabilir miyim arkadaşlar, sakınca var mıdır?
Katılacaklardan birisi bana özelden cebini gönderebilir mi?