[Ankara - MT]

Teşekkür ederim arkadaşlar evet bu 3. Gs 500 :))

---------- Mesajlar birleştirildi - 00:06 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:20 ----------

bu da yeni motorumuz arkadaşlar :

ön camı motorla birlikte aldım ama söktüm. ne kadar faydalı da konforlu da olsa cam sevmiyorum motorda.
motorda orjinal olmayan tek aksam aynalar. burgman 400 aynasıyla değiştirmişler zamanında, fena değiller ama orjinal yuvarlak formlu ayna araştırıyorum. bulunca değiştiricem
[url]http://img69.imageshack.us/img69/439/2oed.jpg[/URL]

Uploaded with ImageShack.us

[url]http://img7.imageshack.us/img7/9326/cacn.jpg[/URL]

bir de gidon topuzları orjinal ama renk atması olduğu için beyaza boyanmışlar onları da siyaha tekrar boyamam lazım bu konuda yardımı olan arkadaş olursa sevinirim.

bir de jant şeridi düşünüyorum. beyaz, sarı ya da kırmızı ne tavsiye edersiniz ?

son olarak da tank-padi değiştirip daha canlı renkli bir tank pad alayım diyorum.
başka da sağına soluna dokunmadan kısmetse bineyim niyetindeyim.

a bir de topuk korumaları karbon folyoyla kaplamışlar, müsait bir zamanda onları da sökeceğim, alimiyum renk eksikliği hissediliyor o bölgede. tek çekincem arka fen pedalı da renk atması nedeniyle siyaha boyanmış onu da orjinal aliminyum rengine döndürürsem iyi olacak, renk bütünlüğü olacak.

Motosiklet çok canlı görünüyor özellikle siyahına değil de bu rengine bayılıyorum ben de gs500'ün. Bu arada ben de aynı kanaatteyim mutlaka aliminyum rengi detaylar gerekli motosiklete. Ve gözlerim benim de mavi jant şeridi aramadı değil.

Güle güle kullanın. Ben de inazuma'mı alayım turlarız inşallah :D

Bu konuda uzman postçumuz var bitane, kendi elleriyle yüzüyormuş öyle diyollar, ona başvurabilirsin bence, di mi Dervişoğlan :)

Bu arada hayırlı olsun tekrardan, 4. 600F i beklerken bu geldi :)

hacı abi öncelikle deriyi yüzmüyoruz :)
Zira yüzülen deride deformasyonlar olabiliyor,
bu yüzden deriyi tulum çıkartıyoruz ki Göynümüze göre seleye müsait olan yerden kesebilelim :queen:
Ayrıca koyun postu değil kuzu postu lazım,
E tabi bunun içinde bir adet kuzu çevirme yapmamız lazım ::blusssh:
(bilmiyorum mesaj alındımı ::pokey::)
ha koyunda olur tabisiki ama tiftik koyunu olsa tadından yenmez böyle uzun püsküllü yünlü falan,
Ondan sonra Halt yesin Airhawk, jel sele
Bknz:
ucai.jpg

Edit:Foto Sivas Merkez Gökmedrese civarı çekilmiştir..
Teşekkür ederim arkadaşlar evet bu 3. Gs 500 :))

bu da yeni motorumuz arkadaşlar :

ön camı motorla birlikte aldım ama söktüm. ne kadar faydalı da konforlu da olsa cam sevmiyorum motorda.
motorda orjinal olmayan tek aksam aynalar. burgman 400 aynasıyla değiştirmişler zamanında, fena değiller ama orjinal yuvarlak formlu ayna araştırıyorum. bulunca değiştiricem
[url]http://img69.imageshack.us/img69/439/2oed.jpg[/URL]

[url]http://img7.imageshack.us/img7/9326/cacn.jpg[/URL]

bir de gidon topuzları orjinal ama renk atması olduğu için beyaza boyanmışlar onları da siyaha tekrar boyamam lazım bu konuda yardımı olan arkadaş olursa sevinirim.

bir de jant şeridi düşünüyorum. beyaz, sarı ya da kırmızı ne tavsiye edersiniz ?

son olarak da tank-padi değiştirip daha canlı renkli bir tank pad alayım diyorum.
başka da sağına soluna dokunmadan kısmetse bineyim niyetindeyim.

a bir de topuk korumaları karbon folyoyla kaplamışlar, müsait bir zamanda onları da sökeceğim, alimiyum renk eksikliği hissediliyor o bölgede. tek çekincem arka fen pedalı da renk atması nedeniyle siyaha boyanmış onu da orjinal aliminyum rengine döndürürsem iyi olacak, renk bütünlüğü olacak.

Abi Sprey ile boyatırım diyorsan beraber boyayalım ama yok ben statik boyaya vereceğim diyorsan benim topuzları da söküp verebilirim sana en azından yaptırdığına değsin aynı mebla tutacaktır zaten :)

La bunun karburatörüde hayvan gibinmiş soykan...

macunAbi' Alıntı:
yine yardırmış
chopperrider'in modifiye yapması yasaklansın.
nerde bu devlet!
2. Edit:
Fati başgana katılıyorum

Dr. Mzç., Forevermore; teşekkürler arkadaşlar en kısa zamanda tanışmak birlikte sürmek dileğiyle

Yunus ve Fatih müdürlere teessüflerimi iletiyorum :) Ulen ben bu forumun yetiştirdiği en böyük modifiyeciyim. Kızdırmayın beni alırım elime spirali suzukinin kuyruğu keser biçer bobber yapar koyarım ortaya :) Tabe yılan derisi ya da kamuflaj desenli custom sele de takarım üzerine :))

selam arkadaşlar.. haftaya çarşamba Tekirdağ- Nallıhan yapıyoruz inşallah.. sabırsızlanıyorum :) bekle Ankaram memleketim bozkırım canım

selam arkadaşlar.. haftaya çarşamba Tekirdağ- Nallıhan yapıyoruz inşallah.. sabırsızlanıyorum :) bekle Ankaram memleketim bozkırım canım

hocam nallıhan coğrafi olarak ankara içinde...ama fiiliyatla pek uyuşmuyo..bilmeyenler yanıltmayalım..:)

hayırlı yolculuklar

hocam nallıhan coğrafi olarak ankara içinde...ama fiiliyatla pek uyuşmuyo..bilmeyenler yanıltmayalım..:)

hayırlı yolculuklar

160 km ankara merkeze :) ama ankara merkeze, k.örene de geleceğim çocukluğumun geçtiği mahalleye Gazinoya.. Oralarda motorla gezmeyi çok ama çok istiyordum.inşallah nasip olur

160 km ankara merkeze :) ama ankara merkeze, k.örene de geleceğim çocukluğumun geçtiği mahalleye Gazinoya.. Oralarda motorla gezmeyi çok ama çok istiyordum.inşallah nasip olur

Hocam ben de doğma büyüme gazinoluyum ama haftaya buralarda olamayacağım büyük ihtimalle yoksa görüşür tanışırdık , size hayırlı yolculuklar .

Dr. Mzç., Forevermore; teşekkürler arkadaşlar en kısa zamanda tanışmak birlikte sürmek dileğiyle

Yunus ve Fatih müdürlere teessüflerimi iletiyorum :) Ulen ben bu forumun yetiştirdiği en böyük modifiyeciyim. Kızdırmayın beni alırım elime spirali suzukinin kuyruğu keser biçer bobber yapar koyarım ortaya :) Tabe yılan derisi ya da kamuflaj desenli custom sele de takarım üzerine :))

Öncelikle hayırlı olsun. Makina temiz görünüyor.
Ön cam konusunda seninle aynı fikirdeyim. Yuvarlak farlı çıplak motorlara cam gerçekten yakışmıyor.
Jant şeridi tavsiyesi istersen bu motora kesinlikle mavi öneririm.
Gidon topuzlarını sök. İçerisinden bir yerlerinden 50cm bir tel bağla. Bu şekilde Ostimde fırın boya yapan herhangi birine götür. Renk siyah olduğu için ve parçalar ufak olduğu için para bile almadan yaparlar. (diğer işlerin arasında kaynar, gider)

Arkadaşlar Manavgat a gidemeyenler için 23.06.2013 pazar 8 de Ankara- safranbolu yapmayı planlıyoruz.
Katılmak istermisiniz?
henüz face de etkinlik duyurusu yapılmadı rotamız kızılcahamam dan karabük şeklinde olacak cc ayrımımız yok zaten benim motor 125lik :)
Saygılarımla,

Motosikleti
VFR1200X
Arkadaşlar Manavgat a gidemeyenler için 23.06.2013 pazar 8 de Ankara- safranbolu yapmayı planlıyoruz.
Katılmak istermisiniz?
henüz face de etkinlik duyurusu yapılmadı rotamız kızılcahamam dan karabük şeklinde olacak cc ayrımımız yok zaten benim motor 125lik :)
Saygılarımla,

Ücretli otoyol kullanılmayacaksa güzel bir gezi olabilir. Otoyolda ben bunalıma giriyorum tın tın. Şöyle 600cc üzeri bir motorum olaydı yapıştırırdım tabi sol şeritten ikiyüz ikiyüz :) Şuanda 90-100 km üzerindeki hızlarda zerre kadar zevk almıyorum..

Ücretli otoyol kullanılmayacaksa güzel bir gezi olabilir. Otoyolda ben bunalıma giriyorum tın tın. Şöyle 600cc üzeri bir motorum olaydı yapıştırırdım tabi sol şeritten ikiyüz ikiyüz :) Şuanda 90-100 km üzerindeki hızlarda zerre kadar zevk almıyorum..

Kızılcahamam üzerinden gitmeyi planlıyoruz o sebeple paralı yola girmeyeceğiz. hız ortalamamız 90-105 bandında ve durmalı resim çektirmeli bir ekibiz.

Ben beceremiyorum arkadaş sonra ne saat oluyor ne tüm gruba gönderebiliyorum : )
Açalım tabi ki
ama 600F tereddütlü bir gelirim bir gelemem diyor : )

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar