[Ankara - MT]

Beyler Beypazarı Eğriova Yaylası'na daha önce giden gören var mı ? Bir organizasyon düşünülebilir .

toprak yol panpa orası....güzelim motor sokulur mu oraya...çok da bi numarası yok gibi...bahçeli starbucks alternatif olarak düşünebiliriz:)

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Beyler Beypazarı Eğriova Yaylası'na daha önce giden gören var mı ? Bir organizasyon düşünülebilir .
güzel bir yer göl kenarı,Gölde kırmızı benekli alabalık var.Ayrıca çevresinde ancak yürüyerek gezilebilecek,dağ çileyi toplayabileceğiniz yerler var.Ayılara dikkat!

güzel bir yer göl kenarı,Gölde kırmızı benekli alabalık var.Ayrıca çevresinde ancak yürüyerek gezilebilecek,dağ çileyi toplayabileceğiniz yerler var.Ayılara dikkat!

Ne övdün memleketini be Atila abi. Ama ne övdün yau :mrgreen: Tamam hep Bolu'ya gidicez artık, hep Bolu hep Bolu. Hatta buluşmaları da Mengen Konağından direk Mengen'in kendisine alalım :p

Seni Turizm Bakanı yapsalar dehşet döviz sokarsın memlekete eminim bundan. Hatta yetkililere sesleniyorum, istihdam edin bu keşfedilmemiş yeteneği :p :mrgreen:

Heeeaaa, işine geldi mi apaçiyim serseriyim diye takıl, işine geldi mi devlet bize bakmiii...

O egzoz sökülecek gardaş ,,,,

Bulaşık süngeriyle sesi kısılıyomuş olmadı anama söyleyim bikaç sünger versin heybeme koyayım dursun, polisi görüncee scotch brite temizlik ne rahat .

Beyler iş çıkışı Anıttepe yapıcaz bi kaç kişi haberiniz ola sonra vay ben duymadım vay ben bilmiyom demesin kimseler,
Nv Dgrf! Düveroğluda yapabiliriz hani gelirsen :santa:

Beyler iş çıkışı Anıttepe yapıcaz bi kaç kişi haberiniz ola sonra vay ben duymadım vay ben bilmiyom demesin kimseler,

Hay şansıma...
Dün keşke olsaydı bir şeyler ya.
Nöbetçiyim Ankara hastanesinde
uğrarsanız ve ameliyat felan çıkmazsa
size çay ısmarlarım :)

İyi eğlenceler...

Ulen Yunus dün çatladım kimseden ses çıkmadı tek başıma dolandım her zamanki gibi, şimdi de yine ben nöbetciyken yaptınız yapacağınızı :)

Burda yağmaya başladı,Bülent yağmurda çıktı.

Bir grup istanbul yolu üzerinde carrefoursa civarında buluşup geçmeyi planlıyor. Bir aksilik olmazsa birkaç kişi bizde etimesguttan o noktaya gelip topluca gitmeyi düşünüyoruz.

Pazar günü Carrefoursa önü ok merkez..saat kaçta peki? Allah'tan bir mani gelmezse; çok sevgili eşimin fedakarlığı neticesinde, bir araba bir motosiklet korteje katılmaya karar verdik. Katılım için bir liste çıkartsak iyi olabilir, en azından buluşma alanında ona göre bekleriz katılacak arkadaşları

aboroow,

ulusan a gittik bolat oğlanla. gerçi o dedi hadi gidek diye.

KTM 1190 denedik. http://www.ktm.com/travel/1190-adventure-r-eu/highlights.html

turing eundro dedi ordaki adam.

148 HP lik eundro mu olurmuş.

resmen tabutluk. KTM 200 den biliyordum atılganlığı felan ama, öyle böyle değil.

148 beygirin hepsini kullamamışımdır ama bana 48 de yeter yani :)

gazı açtım biraz TOK TOK TOK dedi geri doğru olduğum yerden 30 derece arkaya eğildim - doğruldum :queen:

sonra bi daha deneyeyim dedim yok yine aynı, üçüncü denemeden sonra bi daha da gaz açmadım.

ikea nın oraya gidip geldim. ilk defa 180 km hız yaptım bir motorda :)

160 civarlarında iken bir araba çıktı hesapta yokken, frene tokandım hemen duruverdi.

yani elin oğlu yapıyo abicim.

eksi tarafları; ön cam ın espirisini göremedim. olduğu gibi rüzgarı yedim.

birde koltuk ısıtma var zannettim, meğe motor sıcaklığı imiş :D

Arkadaşlar pazar günkü yapmayı planladığınız kortej
nereden nereye olacak?
saat kaçta olacak?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar