Ben oglen ugrayacam ama test edebilir miyim bilmiom, boyum da yetmez simdi kesin![]()
!9 mayıs içinAksamına vaktin varsa iş çıkışı geçelim o tarafa la bilo?
Atila abi toparlaşan grup test için mi 19 mayıs için mi toplaşıyo?
batıkentten bir grup organize oluyordu,facebook sayfasından(Ankara mt) ben çalışıyorum![]()
Aksamına vaktin varsa iş çıkışı geçelim o tarafa la bilo?
Atila abi toparlaşan grup test için mi 19 mayıs için mi toplaşıyo?
Yüzünde nur var fatih abinin, o nasıl konuşmak !!
Ankara mtnin facebook sayfasında yazıyorlar,hilmi arda mesut... en geç 11,30 carefoor önünde oplaşma 12 gibi teker döner diyorlar.eşleri ile katılacaklar korteje.https://www.facebook.com/sinem.kara...4123681&set=oa.539714329400699&type=1&theater
şu linkte katılım detayları var ama broşürü eklemeyi bilmiyorum, yapabilen arkadaşlar varsa
---------- Mesajlar birleştirildi - 11:59 ---------- bir önceki mesaj zamanı 11:56 ----------
biz de batıkentteyiz, kimler acep ?
Ankara mtnin facebook sayfasında yazıyorlar,hilmi arda mesut... en geç 11,30 carefoor önünde oplaşma 12 gibi teker döner diyorlar.eşleri ile katılacaklar korteje.
Ben bakarım diyecem ama annem yalar yutar kıyamambizim birimizden birimizin bebişe bakması lazımya da yüce gönüllü bebek bakıcısı arkadaşlar lazım bize
![]()
Ben bakarım diyecem ama annem yalar yutar kıyamam)
ya da getirin salın buraya arada kaynar diğerleri ile.![]()
hah bir de böyle yap sayın yöneticilere.evden dışarı çıkamasınlar.Sen de kötüsün Okan hocam hemde çok kötüsün!Haydaaaaa yönetime saydıran benim , uzaklaştırılan Osman. Eh bende bu yönetimden birilierini insan içerisinde yakalayıp rezil etmezsem. Üyesi bulunduğum tüm ortamlarda bu adamların ipliğini pazara çıkartmazsam motora binmek bana haram olsun.
Görkem önce seninle başlayacağım Yuvacık gezisine katılıyordun değilmi sen ???
Haydaaaaa yönetime saydıran benim , uzaklaştırılan Osman. Eh bende bu yönetimden birilierini insan içerisinde yakalayıp rezil etmezsem. Üyesi bulunduğum tüm ortamlarda bu adamların ipliğini pazara çıkartmazsam motora binmek bana haram olsun.
Görkem önce seninle başlayacağım Yuvacık gezisine katılıyordun değilmi sen ???
Bundan sonraki kişisel anlaşmazlıklarınızı lütfen ö.m aracılığıyla iletiniz, grup sayfalarına taşımayınız.
Burası herkesin yararlandığı bir ortam.
İyi forumlar.
Kötü adama ne oldu,adam etmeye çalışıyordumÖzel mesaj yazmanız yetmedi probleminizi bir de Ankara mt'ye mi taşıdınız?
Sizinle kişisel hiçbir problemim olmamasına karşın bu kadar nefret saçmanızın sebeplerini ben de merak etmekteyim.
Yuvacıkta görüşmek üzere.
Bundan sonraki kişisel anlaşmazlıklarınızı lütfen ö.m aracılığıyla iletiniz, grup sayfalarına taşımayınız.
İyi forumlar.
Özel mesaj yazmanız yetmedi probleminizi bir de Ankara mt'ye mi taşıdınız?
Sizinle kişisel hiçbir problemim olmamasına karşın bu kadar nefret saçmanızın sebeplerini ben de merak etmekteyim.
Yuvacıkta görüşmek üzere.
İyi forumlar.
Kendi kendime düşünmeye başladım, acaba üzerimde bir lanet mi var.. 2008 yılında foruma üye oldum akabinde sorunlar çıktı falan topluca forumdan uzaklaştırıldık, ya da uzaklaştık diyelim..
Seneler geçti uğramadım foruma.. işyeri biraz rahat sağolsun boş vaktim epeyce oluyor.. bakınayım şu bizim foruma vakit geçer dedim.. Arkadaşlar saolsunlar güzel vakit geçiriyorlar, sohbet ediyorlar, okurum canım sıkılmaz falan..
nese bi hafta oldu ya da olmadı.. akıbet giderek benzemeye başladı) yok yok keramet bende..