[Ankara - MT]

Motosikleti
BMW K1200GT , BMW S1000XR M Sport
Calimero hanım , Helin hanım , Bülent bey,

Moderasyonun Ankara MT gurubu ne zaman bir konuda şikayetçi olsa , sayfaya gelip çoluk çocuk azarlaması maalesef gelenek haline gelmiş bir durum.
Her ne zaman Ankara MT güçlense , gerek organizasyonları gerekse dayanışması ile dikkat çekse moderasyondan birileri rahatsız olmuş ve bu tür tacizlerle başlayan bir süreç sonunda gurubun başını çeken üyeler forumdan süresiz uzaklaştırılmış geri kalanlar ise sindirilmiştir.

İnanılmaz gibi geliyor değilmi ?

Ama olmuş bunlar. Ankara MT başlığının 444 . Sayfasından itibaren bu tür tacizlerin örneklerinden bolca görülmekte. Hemen akabinde üzeri çizilmiş pekçok aktif üye veya foruma artık adımını bile atmayan diğerlerini görmek mümkün.

Düşününki Ankara MT sayfasında günlük mesaj sayısı bir elin parmaklarını geçmeyecek kadar azaldığı dönemler olmuş.

Şimdi sizler yeni jenerasyon son iki yıldır almış Ankara MT yi uçurmuşsunuz , gerek aktiviteleriniz gerekse forumdaki ağırlığınız yine birilerini rahatsız etmeye başlamış.En sonunda da bir moderatör vasıtası ile fitil ateşlenmiş.

Oyuna gelmeyelim , bölünmeyelim. Hepimizin birbirinde telefon numarası var ,yüzyüze konuşarak aramızdakileri çözelim tartışma yeri burası olmamalı , heleki tepemizde dolaşan kara bulutlar varken.

Sevgilerimle

kimsenin bölündüğü yok sanırsam :) hepimiz motosiklet macera sevdalısı insanlarız, Uzun yıllardır görüştüğümüz arkadaşlıklarımızın temeli atıldı bu forum sayesinde, forumdan uzaklaştırıldığımızda bile dostluklarımız hep devam etti, hala da ediyor, biraz önceki konuşmalarımı eğer tartışma olarak algıladıysanız buna da ayrıca üzüntü duydum, ben sadece belki bir hoşgörü ortamı sağlanır diye düşünerek böyle bir çaba içerisine girmiştim, hala bu forumda konuşabiliyorsak, ban yememişsek, ya da uzaklaştırılmadıysak moderasyon tarafından henüz bir eylem gerçekleşmedi demektir, Bir moderatörün kişisel bir tepkisini yada yanlışını tüm yönetime atfetmek de nereye kadar sağlıklı? Bilemedim, neyse o zaman savaşalım beyler!!! Vakit cenk vaktidir..

Calimero hanım , Helin hanım , Bülent bey,

Moderasyonun Ankara MT gurubu ne zaman bir konuda şikayetçi olsa , sayfaya gelip çoluk çocuk azarlaması maalesef gelenek haline gelmiş bir durum.
Her ne zaman Ankara MT güçlense , gerek organizasyonları gerekse dayanışması ile dikkat çekse moderasyondan birileri rahatsız olmuş ve bu tür tacizlerle başlayan bir süreç sonunda gurubun başını çeken üyeler forumdan süresiz uzaklaştırılmış geri kalanlar ise sindirilmiştir.

İnanılmaz gibi geliyor değilmi ?

Ama olmuş bunlar. Ankara MT başlığının 444 . Sayfasından itibaren bu tür tacizlerin örneklerinden bolca görülmekte. Hemen akabinde üzeri çizilmiş pekçok aktif üye veya foruma artık adımını bile atmayan diğerlerini görmek mümkün.

Düşününki Ankara MT sayfasında günlük mesaj sayısı bir elin parmaklarını geçmeyecek kadar azaldığı dönemler olmuş.

Şimdi sizler yeni jenerasyon son iki yıldır almış Ankara MT yi uçurmuşsunuz , gerek aktiviteleriniz gerekse forumdaki ağırlığınız yine birilerini rahatsız etmeye başlamış.En sonunda da bir moderatör vasıtası ile fitil ateşlenmiş.

Oyuna gelmeyelim , bölünmeyelim. Hepimizin birbirinde telefon numarası var ,yüzyüze konuşarak aramızdakileri çözelim tartışma yeri burası olmamalı , heleki tepemizde dolaşan kara bulutlar varken.

Sevgilerimle

Katılıyorum. Osman abi gel bu akşam motosikletlerimizi yıkayalım ne dersin?

---------- Mesajlar birleştirildi - 12:19 ---------- bir önceki mesaj zamanı 12:16 ----------

massow-lead.jpg

Çok güzel bir çalışma yapmış.

Bu arada akşama bi buluşalım mı? Ne dersiniz? Yunus gilin parka gedilim mi?

---------- Mesajlar birleştirildi - 12:22 ---------- bir önceki mesaj zamanı 12:19 ----------

cat-jaguar-bike_1506390i.jpg

Benim demek istediğim şu ki bu beyfendiye '' sorularla dön yazdıklarına bak arkadaş maksadı aşan ifadeler var dolayısiyle DÜZELTME YAP demeye getiriyorum aslında.... Gelip direk rencide ettiğini düşünsem SİZ vs. gibi İFADELERİ ve bu KİBAR YAZI STİLİMİ bir kenara bırakırdım emin olun... Ama bu beyefendi art niyetli olmasın ve bir hata yapmış diyelimki ..Ama UYARILARA CEVABI KARŞISINDAKİLERİ SALAK YERİNE KOYMA ŞEKLİ HALA.... Adama bir sürü soruyorum 48 kere SİZ,BEY,BEYEFENDİ diye hitap ediyorum aynı yazıda 8 kez SEN vs tarzı hitap ediyorum.. Bu beyfendi SENLİ,BENLİ olmayalım vs. giibii LAF SOKMALAR, SALAK YERİNE KOYMALAR....İNCEDEN İNCEDEN SİLİNMİŞ MESAJ YOK DEMELER... Ben bu beyfendiye soru soruyorum ki CEVAPLARI düşünürken konuyu özümsesin ve yazdıklarını bir daha okusun, yazdığı ile kastettiği aynı şey değilse düzeltme yapsın diye... Aradan zamanda geçiyor bizim UYANIK vaktim yok Ama ben öyle demedim BİZ dedim, zart zurt... BU ZİHNİYET çok AŞAĞILAYICI...
Selamlar Üstad,
Yüz yüze görüşmedik fakat ben dahil Ankara MT forumunu takip eden herkes sizin ne kadar naif ve hoşgörülü bir kişiliğe sahip olduğunuz konusunda hemfikirdir bunu baştan söylemek istiyorum. Takip ettiğim kadarıyla yaşanan ban olayı sonrası yardım amaçlı geldiğini iddia eden moderatör arkadaşın kesinlikle İYİ NİYETLİ olduğuna inanıyorum fakat ilk mesajının giriş cümlesini okuduğumda çoğumuz gibi çok şaşırdığımı da söylemeliyim. Kullandığı uslüp FAZLASIYLA İTİCİ orası aşikar lakin her yiğidin bir yoğurt yiyişi vardır. Her ne kadar "Size de iyiylik yaranmıyor... Özür dilemem pardon der geçerim... ben anlattım siz anlamadınız..." gibi NARSİST tavırlarını tahrik edici bulsamda eleştiri karşısında savunmaya geçmiş birinden beklenecek şeyler. Ankara MT'ye duygusal yaklaşımınızı, hassasiyetinizi de anlıyorum ve size yakışan olgunlukla görevli arkadaşımızın rahatsız edici ifadelerini kişiselleştirmemeniz gerektiğine inanıyorum. Bunu da hoşgörünüze sığınarak söylüyorum sürçü lisan ettiysek affola:wiinkk:

Sizce hangisini alsam daha iyi olur? Not ne hepsini ne de bir tanesini şimdi satın alamam. O yüzden ohh demeyin. :p
1-990 KTM ADV
2-R 1200 GSA
3-XT 600 Z TENERE
4-XRV 750 AT
5-DL 1000 V-STORM
Wich one :sunny:

Konuyla alakası yok ama ben de bir konuda fikrinizi almak istiyorum, oğlumla beraber bisiklete binebilmek için (2 yaş) bisikletlere monte edilen aksesuarlardan (bebek koltuğu) almak istiyoruz. Epey bakındık, ama nasıl monte edilir, ne kadar sağlıklıdır, fikirleri olan arkadaşlar varsa paylaşırlarsa sevinirim. Zira carrefour da bir tane rastladık 99 TL, ama zihnimizde bisiklete uyarlayamadık, montajı konusunda da sağolsunlar mağazanın teknik elemanları fikir veremediler. internetten bakındım birçok marka var, kimi pahalı kimi ucuz, ama her tip bisiklete monte olur mu? Deneyimleri olan arkadaşlardan ricam fikir verebilirlerse sevinirim. Sanıyorum arkasında selesi olan bisikletlere takılıyor ama, selesi olan bisiklet çeşitleri de kısıtlı. Normal bir bisiklete sele monte edip, bu aparatı taksak sağlıklı olur mu aceP?

Motosikleti
Konuyla alakası yok ama ben de bir konuda fikrinizi almak istiyorum, oğlumla beraber bisiklete binebilmek için (2 yaş) bisikletlere monte edilen aksesuarlardan (bebek koltuğu) almak istiyoruz. Epey bakındık, ama nasıl monte edilir, ne kadar sağlıklıdır, fikirleri olan arkadaşlar varsa paylaşırlarsa sevinirim. Zira carrefour da bir tane rastladık 99 TL, ama zihnimizde bisiklete uyarlayamadık, montajı konusunda da sağolsunlar mağazanın teknik elemanları fikir veremediler. internetten bakındım birçok marka var, kimi pahalı kimi ucuz, ama her tip bisiklete monte olur mu? Deneyimleri olan arkadaşlardan ricam fikir verebilirlerse sevinirim. Sanıyorum arkasında selesi olan bisikletlere takılıyor ama, selesi olan bisiklet çeşitleri de kısıtlı. Normal bir bisiklete sele monte edip, bu aparatı taksak sağlıklı olur mu aceP?

Ya ne uğraşıyorsunuz koltukla falan , azıcık sıkın dişinizi 2 sene sonra o sizi bindirsin arkasına ,tabi yakalayabilirseniz :) :) :)

---------- Post added at 14:55 ---------- Previous post was at 14:48 ----------

Sizce hangisini alsam daha iyi olur? Not ne hepsini ne de bir tanesini şimdi satın alamam. O yüzden ohh demeyin. :p
1-990 KTM ADV
2-R 1200 GSA
3-XT 600 Z TENERE
4-XRV 750 AT
5-DL 1000 V-STORM
Wich one :sunny:

Ozancım kendin için en doğru kararı verecek olan sensin.

Sevgilerimle

Valla yorumlara göre başka bişey olmuş;

"
- "Harley Front Tire Blows Causing A Nasty Motorcycle Crashes" Misleading.... his tire DID NOT blow out...

- your asshole blew up u fucking moton.....this poser madafaka got spooked and crashed like a little fucking piggy.

"

yani lastik patlamamış diyorlar :) Ön tekeri kitlemiş galiba...

Motosikleti
Valla yorumlara göre başka bişey olmuş;

"
- "Harley Front Tire Blows Causing A Nasty Motorcycle Crashes" Misleading.... his tire DID NOT blow out...

- your asshole blew up u fucking moton.....this poser madafaka got spooked and crashed like a little fucking piggy.

"

yani lastik patlamamış diyorlar :) Ön tekeri kitlemiş galiba...

Polat oğlan , orada başka şeylerde yazıyor onlarıda tercüme edecekmisin :pl:

Şu Ulusndaki KTM 1190 test sürüşü nasıl oluyormuş bilen var mı ?? Arayıp yer mi ayırtacaz yoksa gidip sıraya mı gireceğiz... Var mı bilen ?

Polat oğlan , orada başka şeylerde yazıyor onlarıda tercüme edecekmisin :pl:

Tercüme yok, no tercüme no... :)

Motosikleti
Şu Ulusndaki KTM 1190 test sürüşü nasıl oluyormuş bilen var mı ?? Arayıp yer mi ayırtacaz yoksa gidip sıraya mı gireceğiz... Var mı bilen ?

Arasan sorsanda bizde öğrensek pis tembel adam...

Ben senin yaşındayken püüü günde 50 tane test sürüşü yapıyordum ...

Halleyci vatandaş kibirinin kurbanı olmuş kardaş kibir bir canavar gibi bekliyor pusuda ne zaman geleceği belli olmaz, motor da adamı üstünden atıp yoluna devam ediyor zaar .

Ben bu videoları izleyemiyodum normalde bizim sisteme noldu acaba deneme 1 2 see aa see aa ben de yüklemeye çalışayım olacak mı, hacklediler mi bizi yoksa paraciklarim caniim =(

Gerçi yerde yağ var diyenlerde var başka yerlerde o videoya zira 2 motor birden düşüyo..
AmA konudaki esas amaç ön lastik patlarsa ne yapılmalı?

Onu bilen anlatsın, ben bilemem...

Ama bu videodan çıkardığım bir başka durum da, dümdüz laylaylom giderken bile tepetaklak düşebiliyorsun motordan. Adam boynunu kıracaktı neredeyse. Motor işi böyle pis bi iş, bıraksak mı naapsak... :p

Katılıyorum. Osman abi gel bu akşam motosikletlerimizi yıkayalım ne dersin?

---------- Mesajlar birleştirildi - 12:19 ---------- bir önceki mesaj zamanı 12:16 ----------

http://www.blogcdn.com/www.autoblog.com/media/2010/01/massow-lead.jpg
Çok güzel bir çalışma yapmış.

Bu arada akşama bi buluşalım mı? Ne dersiniz? Yunus gilin parka gedilim mi?

---------- Mesajlar birleştirildi - 12:22 ---------- bir önceki mesaj zamanı 12:19 ----------

http://i.telegraph.co.uk/multimedia/archive/01506/cat-jaguar-bike_1506390i.jpg

Ben gelebilirim.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar