mrb arkadaşlar.önümüzdeki hafta sonunda çorumdan motosikletimi getirip ekibe katılmayı düşünüyorum.tıp fakultesinde okuyorum ne kdr fırsat bulurum bilinmez ama ilk fırsatta buluşup tanışmak isterim.herkese saygılar...
Bu arada beklediğim orjinal km rediktör ve orjinal yağ filtrem elime ulaştı. 4 litre castrol yağda stoklamıştım geriye birtek hava filtresi almam gerekiyor. Bir aksilik olmazsa pazar sabahı mobiletimi hazırlayacağım ve vuracam kırbaçı.
Aşağıda gördüğünüz yüzükden biraz hallice plastik parça 60 lira.
[url]http://img7.ressim.net/out.php/i6433309_img-20130321-143437.jpg[/URL]
olm plastikten km rediktörü mü olurmuş lem?
Ben de tam onu diycektim. Laf salatası bol olum bizde. Biz o twister'ı da yapardık, aşa caminin orada köşede bir usta var. Eliyle yapardı hemde hepsini.
Şimdi 60 TL verdin ya, illa bir enayi damgası yiyeceksin, yoksa içi rahat etmez insanların...
Onu soran eden yok işte, direk ilk cümle; "Kaç para verdin?" kaça geldi sana, yuh okadar para verilir mi...bu yaptığın harcamalar....vs, vs,
Üst baş alırsın, hayırlı olsun diyeceğini çüş, oha mk... der. Ancak kim kaç para vermiş, mevzu buralarda çok hararetli dönüyor. Gerisini istediğin kadar anlat, teferruat...
İlk söylediğin cümle ise tamamen başka bişey.
Neyse, konuyu kapatalım.
Hafta sonu dizimize kadar kar yağacakmış...
Kime, nekadara değiştirtiyorsun ? Parçayı nereden temin ettin, sen ettiysen kaça ettin? Soruları da hava da kap acı...:wiinkk:
Ustan kim evladım, yazaydın baribir de parçanın marka-model vs, detaylarını pek bilmiyorsun ozaman anladığım kadarıyla. Benim balata seti de seninki ile aynı görünüyor sanırım, ondan soruyorum :wiinkk:
kalacağınız yer neresi? boludaki arkadaş festivale geçecez falan diyo önceki sayfada...
Arkadaşlar biz bu hafta sonumuzu size ayırdık ...Festival muhabbeti gelecek dönemlerde...Yanlış anlaşılmasın....Şuanda sizler için güzergah belirliyoruz...
Selam arkadaşlar pazar gunü cbf 150 ile sabah 05;00 da istanbuldan güneydoğu ve Doğu Anadolu turuma çıkıyorum yaklaşık 7000 km yıne pazar sabahı 10:00-11:00 arası Ankara'da olmayı planlıyorum kahvaltı yapabıleceğim 1 saat kadar dinlenebıleceğim yer önerisi olan varmı teşekkür ederim
mrb arkadaşlar.önümüzdeki hafta sonunda çorumdan motosikletimi getirip ekibe katılmayı düşünüyorum.tıp fakultesinde okuyorum ne kdr fırsat bulurum bilinmez ama ilk fırsatta buluşup tanışmak isterim.herkese saygılar...
hoşgeldiniz ....bende tıpçıyım, ama çalışan...Aramıza hoşgeldin, bende tıpçıyım Turgut Özal(eski adıyla Fatih) Tıp 3, sen hangi fakülte kaçıncı sınıfsın?
Aramıza hoşgeldin, bende tıpçıyım Turgut Özal(eski adıyla Fatih) Tıp 3, sen hangi fakülte kaçıncı sınıfsın?
doktorlarımız çoğalıyor.artık istediğimiz gibi gönül rahatlığıyla düşebiliriz :queen:
O hoca tusunun uzerine, motorum magirus, k.cimi yesin ikarus yazmak lazim![]()