[Ankara - MT]

http://goo.gl/maps/RT4rN

Atilla abi'de çok güzel kahvaltı yapar bir de güzel dinlenirsin. Ama Pazar sabahı için bir telefon edip randevu almayı unutma derim :wiinkk:

https://www.facebook.com/atila.korkmaz1?fref=ts

Ankara dün msj yazdım dinlenmek ve kahvaltı için bildiğiniz yer varmı dıye uzun yoldan geleceğim kahvaltı molasını Ankara'da vereceğim diye. Çok yardımcı oldunuz ne kadar yardım sever motorcularsınız

Bak adam yukarda ne yazmis, sana Atila Abinin yerini tavsiye etmis, facebook linkini vermis, ustune bununla da yetinmeyip google maps den nokta atisi adres tarifi yapmis, sen hala ben facebook bakmam, benle ilgilenmediniz, nasi motorcularsiniz diyosun, facebook la ilgilenmiyosan kocaman google maps linki var, tikla da bir zahmet nerde olduguna bakiver, napalim elinden tutup Atila abiye mi goturelim anlamadim ki :) Hayir gelis saatin falan bize uysa onu da yapariz ama uymuyo iste.

Beyler tee amerikalardan getirttiğim kask koca kafama olmadı ilgilenen olursa buyron L beden ;

http://retrobikegear.com/daytona-cruiser-34-open-face-dot-helmet--flat-bla34.html

Ankara dün msj yazdım dinlenmek ve kahvaltı için bildiğiniz yer varmı dıye uzun yoldan geleceğim kahvaltı molasını Ankara'da vereceğim diye. Çok yardımcı oldunuz ne kadar yardım sever motorcularsınız

Yok haklısın, senin mesajı görmüştüm, cevap atmayı unuttum, özelden telefon numarasını gönderecektim.

Ama bak ne buldum :wiinkk:

http://www.mengenkonagi.com/index.php

Burada yazan çok kişi var ve buradaki delikanlılar çok hızlı yaşıyorlar, foruma girip hızlıca yazıp çıkıp gidiyorlar ::gazla:: (Daha çok face'ten Vatsap!'tan yazışıyorlar aslında, orada çok daha hızlı bir hayat var :) ) Yazılanları okumuyorlar bile...

Ben de yazarken diğer mesajları okumuyorum çoğunlukla, o yüzden gözden kaçması mümkün oluyor yazılanların. Kaldı ki bu aralar çok fazla "merhaba :king:" ile başlayan mesaj var, bir çok kişi yeni katılıyor guruba yada katılıyor gibi yapıyor (Başta Dr.MZÇ olmak üzere artan doktor sayımızın farkında değilim sanmayın ama henüz yüzünüzü gören olmadı ::yanliss: , Helin hanım sizi tenzih ederim ::melek02: ) O yüzden kim kimdi, neredendi, ne yazdıydı karıştırıyorum...

O yüzden bu tarz şeyleri takmıycan, bıkmadan usanmadan (utanmadan :) ) yazdığın yazıyı güncelliycen gerekirse :)

Bak adam yukarda ne yazmis, sana Atila Abinin yerini tavsiye etmis, facebook linkini vermis, ustune bununla da yetinmeyip google maps den nokta atisi adres tarifi yapmis, sen hala ben facebook bakmam, benle ilgilenmediniz, nasi motorcularsiniz diyosun, facebook la ilgilenmiyosan kocaman google maps linki var, tikla da bir zahmet nerde olduguna bakiver, napalim elinden tutup Atila abiye mi goturelim anlamadim ki :) Hayir gelis saatin falan bize uysa onu da yapariz ama uymuyo iste.

motorcu motorcunun yımırtasını soyacak icabında arkadaşım.
elinize mi yapışır :)

Haci soyariz beni biliyon, yimirta pek sevmem ama soyarim :) Sabah erken geliyomus arkadas, o saatte ben pireleri ziplatiyor olurum, yoksa zaten haftasonu gittigimiz yer orasi, yolda karsilar oraya kadar da beraber sureriz herturlu.

Uyelik tarihine bakinca dedim bizim macun tanir belki diye :)

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Arkadaşlar biz bu hafta sonumuzu size ayırdık ...Festival muhabbeti gelecek dönemlerde...Yanlış anlaşılmasın....Şuanda sizler için güzergah belirliyoruz...

Merhaba Samet :)

Abant ve Yedi göller haricinde başka bir yer var mı ?

gelecekler için rota belli olmuş olsun ;)

Bu arada Burdan Turgay Müdüre Tekrardan Hayırlı olsun dileklerimizle,
Facesi olmayıpda motoru görmek isteyenler mevcut burayada koyalım ki ayıp olmasın :)

20130423175843.jpg

20130423175854.jpg

20130423175858.jpg

20130423175823.jpg

20130423175830.jpg

uygunsa aladağ izci kampı da olsa iyi olur

he işte, ona göre bir kaç yer belirleyek, at üstünden inmeyek, negada yer varsa gezek, çay ve ihtiyaç molası harici durmayak diyoz :)

Beyler tee amerikalardan getirttiğim kask koca kafama olmadı ilgilenen olursa buyron L beden ;

http://retrobikegear.com/daytona-cruiser-34-open-face-dot-helmet--flat-bla34.html

Kardeş bu kaskları hiç tavsiye etmem, HD reklamlarından gaza gelme hemen :bounce: eğer illaki alacağım diyorsan benim kaza yaptığım kaska bir kere daha yakından bakmanı tavsiye edicem sana :wiinkk:

Kardeş bu kaskları hiç tavsiye etmem, HD reklamlarından gaza gelme hemen :bounce: eğer illaki alacağım diyorsan benim kaza yaptığım kaska bir kere daha yakından bakmanı tavsiye edicem sana :wiinkk:

Haklısın başkan ama fakat ve lakin gönül ferman dinlemiyor, her zaman olmasa da arkadaşlarla bağzı bağzı takılabilir ..

Merhaba Samet :)

Abant ve Yedi göller haricinde başka bir yer var mı ?

gelecekler için rota belli olmuş olsun ;)

Merhaba Makseli:)
Rotayı ayarladık inşallah,şahane olacak...
Abantta buluştuktan sonra ,sizleri eşsiz bir doğa harikası Gölcük'e götürecez
Sonrasında bol virajlı asfalt yollarıyla Seben gölü (Karadeniz bölgesinin en büyük gölü)
Aynı yol devamı Aladağ izcilik kampına çıkaracağız...Yine aynı yoldan geri dönüp E5 ten sizleri yolcu edecz....
Yedigöllere gitmeme kararı aldık...Yolları yeni yapılıyor şuanda,onun içinde seneye diyelim artık...
Rotayı inceleyin selamlar...

Merhaba Makseli:)
Rotayı ayarladık inşallah,şahane olacak...
Abantta buluştuktan sonra ,sizleri eşsiz bir doğa harikası Gölcük'e götürecez
Sonrasında bol virajlı asfalt yollarıyla Seben gölü (Karadeniz bölgesinin en büyük gölü)
Aynı yol devamı Aladağ izcilik kampına çıkaracağız...Yine aynı yoldan geri dönüp E5 ten sizleri yolcu edecz....
Yedigöllere gitmeme kararı aldık...Yolları yeni yapılıyor şuanda,onun içinde seneye diyelim artık...
Rotayı inceleyin selamlar...

yedi göller sonradan çıkmıştı zaten :D

google haritadan bi işaretleyelim bakalım :) teşekkür ederim, eline sağlık

mustafa faceden bi etkinlik mi açsan acaba...efe honda ve eryaman optimum önü buluşmalı...

olrayt, eryaman optimum daha iyi. eve gideyim de akşam açayım, şimdi yoğunluk var.

otobandan diil, eski yoldan giderik, öyle dediydik, şimdi hgs felan uğraşmayak ( olmayanlar çoğunlukta :) )

da samet ben rotayı maps den tam kestiremedim. nasıl olacak ?

yani maps den baktımda karmaşık duruyor :)

olrayt, eryaman optimum daha iyi.

otobandan diil, eski yoldan giderik, öyle dediydik, şimdi hgs felan uğraşmayak ( olmayanlar çoğunlukta :) )

hee haketen bi de hgs olayı var...ama kaçak geçişte makineler ötünce çok zevkli oluyo bunu da belirteyim..diyarbakırdan gelirken çok öttürdüm...web sayfalarında da kaçak geçişim görünmüyor...:)
ama dönüşte otobandan gelmek isteyebiliriz diye düşünüyorum...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar