[Ankara - MT]

Peki ybr kullandiginiz zamanlar, 2-3 bg daha guclu olsa fena olmazdi dediginiz oldu mi hic? Son hiza ulasmaktan bahsetmiyorum, ivmelenmeyi kastediyorum

Sonuçta 125cc bir motor, kısa zaman sonra yetmiyor, stabil hızı 80-85 km/h, son hızı da 105 km/h civarı, forumda atıp-tutanlara bakma sen, iki kişi bayıra falan gelince bayılıyor, 60km/h e kadar düşüyor hızı neredeyse, araba sollarken falan çok tehlikeli oluyor! uzun bir aracı sollarken arkanızda bir araba bitiveriyor, dibinize kadar giriyorlar sanki arkadan itmek ister gibi iyi aile çocukları :p gurup sürüşlerinde de limitlerde bile gitsen bazen gurubu yakalıyamıyorsun, o yüzden ben min. 250cc derim ama illaki 125cc diyorsan YBR candır :wiinkk:

---------- Mesajlar birleştirildi - 10:34 ---------- bir önceki mesaj zamanı 10:31 ----------

Bu arada yarın bayram-var mı gezip tozacak?

Bizimkiler is cikarmazsa, ben gezerim, gezene uyarim, oraya biraya, pardon buraya giderim :)

havada kaptım mesajı :bounce:

umarım bize de tatil olur diyecem ama şimdi hatırladım benim motorum yok debriyaj balataları değişiyor

Kime, nekadara değiştirtiyorsun ? Parçayı nereden temin ettin, sen ettiysen kaça ettin? Soruları da hava da kap acı...:wiinkk:

Motosikleti
VFR1200X
Kime, nekadara değiştirtiyorsun ? Parçayı nereden temin ettin, sen ettiysen kaça ettin? Soruları da hava da kap acı...:wiinkk:

Erken önlem alıp değiştirdiğim için plakalarda sıkıntı yok balata 65 lira (kötüsü değil orta kalite) işçilik henüz belli değil ama benim ustada en düşük fiyat garantisi ve sınırsız çay ikramı var benim için :mrgreen:
Başka işlemler de olur muhtemelen eksik gördüğü herşeyi yapıyor usta benim onayıma gerek yok sadece parça alınacaksa arıyor beni

Ustan kim evladım, yazaydın bari :) bir de parçanın marka-model vs, detaylarını pek bilmiyorsun ozaman anladığım kadarıyla. Benim balata seti de seninki ile aynı görünüyor sanırım, ondan soruyorum :wiinkk:

Motosikleti
VFR1200X
Ustan kim evladım, yazaydın bari :) bir de parçanın marka-model vs, detaylarını pek bilmiyorsun ozaman anladığım kadarıyla. Benim balata seti de seninki ile aynı görünüyor sanırım, ondan soruyorum :wiinkk:

Marka aklımda değil ama şuan piyasaya yeni giren toptancı tarafından kaliteli olduğu iddaa edilen bir ürün. Ben EBC olanların güzel olduğunu biliyorum sanırım buda o kalitededir. 2 takım aldık şenerinkini de değiştireceğiz. Muhtemelen bu sezonda twister ile yollardayız hergün ilanlara bakıyorum bi tane bana hitap eden motor bulamıyorum.

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Teşekkür ediyorum davetiniz için ...Ancak Boluya gelecek 2 arkadaşımız var netten hani sayı olarak artarmı diye hatırlatma mahiyetiyle yazdım...Biz inşallah burdan ekip olarak festivale gelecez eskişehire...Şimdi biraz zor olur...

Merhaba Samet :)

2 kişi ( umurcan ve polat bebeleri ) Cumartesi den 2 kişi ( ben ve hüseyingazili :D Yunus ) da pazar olmak üzere, sabahtan yanınızdayız inş. ;)

katılmak isteyen birkaç kişi daha var ama kesinolan 4 kişiyiz inş. ;)

Merhaba Samet :)

2 kişi ( umurcan ve polat bebeleri ) Cumartesi den 2 kişi ( ben ve hüseyingazili :D Yunus ) da pazar olmak üzere, sabahtan yanınızdayız inş. ;)

katılmak isteyen birkaç kişi daha var ama kesinolan 4 kişiyiz inş. ;)

kalmalı mı gidiyosunuz şimdi sizin olayı anlamadım ben...

ya böyle ekip halinde gidiyosunuz ya biyerlere, nasil canım cekiyo! ama hem kardesimin anlatmaya calistigi sebeplerden hemde zamanım olmayişından sadece bakakaliyorum .(

kalmalı mı gidiyosunuz şimdi sizin olayı anlamadım ben...

Polatla ben iki günlük kalmalı yapalım dedik(cumartesi başka yere gidip pazar oradan boluya ondan sonra da beraber dönüş şeklinde).
Benim dersler izin verecek mi hiç bilmiyorum netekim. Son dakkada belli olacak herhalde

Valla yarın öğlene kadar falan çalışıyorum, ordan da biraz direksiyon dersi durumum olur, sonrasında kim nereye gittiyse peşinden gelebilirim :)

Haftasonu mevzusu için de, bizimkiler bizi oraya götür buraya götür falan yapabilirler, o yüzden söz veremem, zaten cumartesi 2 ye kadar çalışıcam, artık araba olduğundan kadrosuz şöför olarak çalışıyorum bizimkilere. Bişiler olmazsa atlayıp gelebilirim ama belli olmaz.

Polatla ben iki günlük kalmalı yapalım dedik(cumartesi başka yere gidip pazar oradan boluya ondan sonra da beraber dönüş şeklinde).
Benim dersler izin verecek mi hiç bilmiyorum netekim. Son dakkada belli olacak herhalde

kalacağınız yer neresi? boludaki arkadaş festivale geçecez falan diyo önceki sayfada...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar