[Ankara - MT]

Baydar...

Mt03u aldigimda lastikleri eskiydi. Yeni lastikleri ulusan'da takarken teker gobeklerindeki parcalarin degismesi gerektigini gorduk. Ulusancilar baydari aradilar su parca lazim kac para diye sordular. Baydar cevap verdi: 60 tl. Yarim saat sonra parcayi alnaya gittim. Abi kac para? 70! E az once 60 dediler? Eh o da olur.

Aradan zaman gecti. Peglerin altinsaki nahmuzlari sordum. Tanesi 70 tl dedi. Ayni mahmuzlari 2 farkli yetkili servise sordum. Tanesi 27 tl dediler.

Diger yetkili servislerde 417 tl olan elcik korumalar icin baydarin verdigi fiyat 480 tl.

E ben nasil guveneyim baydara?

Baydar...

Mt03u aldigimda lastikleri eskiydi. Yeni lastikleri ulusan'da takarken teker gobeklerindeki parcalarin degismesi gerektigini gorduk. Ulusancilar baydari aradilar su parca lazim kac para diye sordular. Baydar cevap verdi: 60 tl. Yarim saat sonra parcayi alnaya gittim. Abi kac para? 70! E az once 60 dediler? Eh o da olur.

Aradan zaman gecti. Peglerin altinsaki nahmuzlari sordum. Tanesi 70 tl dedi. Ayni mahmuzlari 2 farkli yetkili servise sordum. Tanesi 27 tl dediler.

Diger yetkili servislerde 417 tl olan elcik korumalar icin baydarin verdigi fiyat 480 tl.

:silent: zaten hiç bir servise güvenmeyin birisi az diğeri çok sağıyor olay bu. Bu arada MT-03 sahibisiniz sanırım. Hiç MT-01 deneme şansınız oldu mu?

Gelirseniz memnun oluruz...Dediğim gibi biz hazırız buyrun gelin...İrtibatı biz aramızda kurmaya başladık,top sizde artık...
Gerçi ben Ankaraya geliş duyurularımı yaparken dikkat ettim beni pek iplemedin ama :)canın sağolsun...Siz yeterki gelin...Bekliyoruz saygılar selamlar:rendeer:

O hafta sonu eskişehirde olacağımı belirttiydimdi, iyi hatırlıyorum :) Yoksa konakta görüşmüş olurduk zaten :) Motoru toplayabilirsem gelmek istiyorum boluya.

Baydar...

Çok tatlı amcalarmış Baydardakiler :)

Buarada Mt-03 'ü nezamandan beri kullanıyorsunuz? Merak ettiğim aletlerden birisidir kendisi :cat:

Haci dun Sinanin yanina ugramistim, senin karburator macerasini anlattim da, beklerim dedi :) Erhan senin Fazer mevzusunu da sordum, ona da bakariz dedi, aklinda olsun.

Bu havalarin durumu ne olacak arkadas, zirt birt yagmur yagiyo, sinirleniyorum ama :pr:

Haci dun Sinanin yanina ugramistim, senin karburator macerasini anlattim da, beklerim dedi :)
Bu havalarin durumu ne olacak arkadas, zirt birt yagmur yagiyo, sinirleniyorum ama :pr:

Eyvallah coni, Cumartesiye kadar motoru hareket ettirip cumartesi oraya uğrayabilirim. Gaz teli mevzunu ona hallettirebilirim belki. Ama amortisör için mutlaka incek taraflarına gitmem gerekecek gibi. Fren balatası için de ostim-şaşmaz tarafına uğrayacam galiba... Cumartesi epey yol var anlayacağın...

balata çaktırma denilen olayı yaptıracaksan Yiba nın arkasında üçerler yada üçler balata var. ben yaptırdım dı ( orjinaller gelene kadar )

Yok çaktırmayacağım, modelini tespiti için uğraşıyorum. Ne yazıkki modelini bulmak ayrı bir dert. Sonra markalı bişeyler geçicem bakalım.

abs için mi diyosun yoksa sübap sekman ayarı için mi?

ayarlar için kendimi metin ustaya teslim edebilirim:)

Hepsi icin haci :) Sen baydardan umidi kestin mi, Metin Ustadan once istersen bi dene, dun Metin Ustanin fiyatlarini konustuk ta, Sinanin daha ucuz olacagi kesin yani iscilik anlaminda, yine de denemekte fayda var, ben su ana kadar memnunum, yapamadigi bir sorunum olmadi, ikisini de dene :)

Eyvallah coni, Cumartesiye kadar motoru hareket ettirip cumartesi oraya uğrayabilirim. Gaz teli mevzunu ona hallettirebilirim belki. Ama amortisör için mutlaka incek taraflarına gitmem gerekecek gibi. Fren balatası için de ostim-şaşmaz tarafına uğrayacam galiba... Cumartesi epey yol var anlayacağın...

Senin debriyaj teli mevzusunu da sordum, o yamulup da tele degen yeri duzeltmisler, yoksa anlami olmazki teli degistirmenin zaten falan dedi yani. Senin amortisorle ne derdin var ki?

Herkese merhaba bende yeni yeni acemiliğimi atıyorum 1 ay sonra filan gittiğiniz gezilerde size eşlik etmek isterim kabul ederseniz tabiki :)

Senin debriyaj teli mevzusunu da sordum, o yamulup da tele degen yeri duzeltmisler, yoksa anlami olmazki teli degistirmenin zaten falan dedi yani. Senin amortisorle ne derdin var ki?

Eyvallah coniko :) Amortisörde de terleme dedikleri durum var sanırım. Sağ ön...

Herkese merhaba bende yeni yeni acemiliğimi atıyorum 1 ay sonra filan gittiğiniz gezilerde size eşlik etmek isterim kabul ederseniz tabiki :)

Hoşgeldiniz, kabul etmek nedemek :)

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.

hoşgeldiniz.

Işıl bisikliet sedat bey den mi aldınız Calibre yi ? sizi görmüştüm sanırım, 2 arkadaş gelmiştiniz,

hayırlı olsun;)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar