sözde 2 saat evvel yatıyoduk
kimle..........?
sözde 2 saat evvel yatıyoduk
Turgay Başgan senden çok elim ve zalimce bir atak bekliyoruz kartaşş..:joker:
sana caabım budur.kimle..........?
:silent: zaten hiç bir servise güvenmeyin birisi az diğeri çok sağıyor olay bu. Bu arada MT-03 sahibisiniz sanırım. Hiç MT-01 deneme şansınız oldu mu?Baydar...
Mt03u aldigimda lastikleri eskiydi. Yeni lastikleri ulusan'da takarken teker gobeklerindeki parcalarin degismesi gerektigini gorduk. Ulusancilar baydari aradilar su parca lazim kac para diye sordular. Baydar cevap verdi: 60 tl. Yarim saat sonra parcayi alnaya gittim. Abi kac para? 70! E az once 60 dediler? Eh o da olur.
Aradan zaman gecti. Peglerin altinsaki nahmuzlari sordum. Tanesi 70 tl dedi. Ayni mahmuzlari 2 farkli yetkili servise sordum. Tanesi 27 tl dediler.
Diger yetkili servislerde 417 tl olan elcik korumalar icin baydarin verdigi fiyat 480 tl.
E ben nasil guveneyim baydara?
Gelirseniz memnun oluruz...Dediğim gibi biz hazırız buyrun gelin...İrtibatı biz aramızda kurmaya başladık,top sizde artık...
Gerçi ben Ankaraya geliş duyurularımı yaparken dikkat ettim beni pek iplemedin amacanın sağolsun...Siz yeterki gelin...Bekliyoruz saygılar selamlar:rendeer:
Baydar...
Mt03u aldigimda lastikleri eskiydi. Yeni lastikleri ulusan'da takarken teker gobeklerindeki parcalarin degismesi gerektigini gorduk. Ulusancilar baydari aradilar su parca lazim kac para diye sordular. Baydar cevap verdi: 60 tl. Yarim saat sonra parcayi alnaya gittim. Abi kac para? 70! E az once 60 dediler? Eh o da olur.
Aradan zaman gecti. Peglerin altinsaki nahmuzlari sordum. Tanesi 70 tl dedi. Ayni mahmuzlari 2 farkli yetkili servise sordum. Tanesi 27 tl dediler.
Diger yetkili servislerde 417 tl olan elcik korumalar icin baydarin verdigi fiyat 480 tl.
E ben nasil guveneyim baydara?
Erhan senin Fazer mevzusunu da sordum, ona da bakariz dedi, aklinda olsun.
Haci dun Sinanin yanina ugramistim, senin karburator macerasini anlattim da, beklerim dedi![]()
Bu havalarin durumu ne olacak arkadas, zirt birt yagmur yagiyo, sinirleniyorum amar:
Fren balatası için de ostim-şaşmaz
abs için mi diyosun yoksa sübap sekman ayarı için mi?
ayarlar için kendimi metin ustaya teslim edebilirim![]()
balata çaktırma denilen olayı yaptıracaksan Yiba nın arkasında üçerler yada üçler balata var. ben yaptırdım dı ( orjinaller gelene kadar )
abs için mi diyosun yoksa sübap sekman ayarı için mi?
ayarlar için kendimi metin ustaya teslim edebilirim![]()
Eyvallah coni, Cumartesiye kadar motoru hareket ettirip cumartesi oraya uğrayabilirim. Gaz teli mevzunu ona hallettirebilirim belki. Ama amortisör için mutlaka incek taraflarına gitmem gerekecek gibi. Fren balatası için de ostim-şaşmaz tarafına uğrayacam galiba... Cumartesi epey yol var anlayacağın...
Naptın la sekmanları da mı yedin motürün?
Etek sesi mi yaptı fazer hayırdır??
Naptın la sekmanları da mı yedin motürün?
Etek sesi mi yaptı fazer hayırdır??
Senin debriyaj teli mevzusunu da sordum, o yamulup da tele degen yeri duzeltmisler, yoksa anlami olmazki teli degistirmenin zaten falan dedi yani. Senin amortisorle ne derdin var ki?
Herkese merhaba bende yeni yeni acemiliğimi atıyorum 1 ay sonra filan gittiğiniz gezilerde size eşlik etmek isterim kabul ederseniz tabiki![]()
Herkese merhaba bende yeni yeni acemiliğimi atıyorum 1 ay sonra filan gittiğiniz gezilerde size eşlik etmek isterim kabul ederseniz tabiki![]()