[Ankara - MT]

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
ya ozan akilli ol o nasıl kask öyle.yakışıklı adamsın çirkinleştirme kendini.Mont çok şık görünüyor.

Hudson değil zaten(sözüm ona Amerikan malı ama Pakistanda üretilmiyorsa ne olayım) Bu resimdeki %100 Amerika yapımı fiyatıda 250$ civarında(amerika fiyatı) level 3 koruma sağlıyor. Hudson asla almam çünkü herkeste var herkesle pişti olmak istemem :bounce: . Siz şimdi bana Predator 2 kaskla nasıl bir kombinasyon yaparsınız onu söyleyin.

---------- Mesajlar birleştirildi - 15:55 ---------- bir önceki mesaj zamanı 15:53 ----------

http://www.hudsonderi.com/?urun-1015-K1625-HL-Bay-Deri-Ceket.html
http://www.hudsonderi.com/?urun-1014-K1626-HL-Bay-Deri-Ceket.html

Merhumun yaşıyorkene bunlarlan herhangi bir akrabalığı ya da arkadaşlığı yoktur. Sadece hepside otçulmuş o kadar :queen:

cık cık cık cık
ya ben ne hevesle aldım onu
neden öyle ortalık malı muamelesi yapıyorsunuz
kendimi ezik hissettim :salut:

Hudson değil zaten(sözüm ona Amerikan malı ama Pakistanda üretilmiyorsa ne olayım) Bu resimdeki %100 Amerika yapımı fiyatıda 250$ civarında(amerika fiyatı) level 3 koruma sağlıyor. Hudson asla almam çünkü herkeste var herkesle pişti olmak istemem :bounce: . Siz şimdi bana Predator 2 kaskla nasıl bir kombinasyon yaparsınız onu söyleyin.

---------- Mesajlar birleştirildi - 15:55 ---------- bir önceki mesaj zamanı 15:53 ----------

http://www.hudsonderi.com/?urun-1015-K1625-HL-Bay-Deri-Ceket.html
http://www.hudsonderi.com/?urun-1014-K1626-HL-Bay-Deri-Ceket.html

Merhumun yaşıyorkene bunlarlan herhangi bir akrabalığı ya da arkadaşlığı yoktur. Sadece hepside otçulmuş o kadar :queen:

K1626 favorim lakin zaman geçtikce fiyatı düşeceği yerde fiyat yükseliyor geçen sene fuarda tiko paraya 450 gibi bir rakama alınabiliyordu yamulmuyorsam..
Ama bu paraya almam ben bu ceketi gider tulum alırım..Yemişim şeklini...

Motosikleti
VFR1200X
cık cık cık cık
ya ben ne hevesle aldım onu
neden öyle ortalık malı muamelesi yapıyorsunuz
kendimi ezik hissettim :salut:

Alsın gelsin kendi montunu yanyana kıyaslayalım kiminki iyi kiminki kötü anlaşılır sen hevesini yitirme :bounce: Hudson giyen var mı ya bizim eklipte ben hiç farketmedim..
Bu arada oyumu 17 numaralı kasktan yana kullanıyorum.

Kaskın standart fiyatı 720$ mıydı neydi ama ekstraları ile 1000$ civarı gibi.

renk uyumu biraz daha iyi olabilirdi ama oyum 11 numeroya :) (işlevinin kafayı koruması olduğu düşünülürse KORUMA YÖNÜNDEN KALİTELİ olduğunu düşünüyorum )

---------- Mesajlar birleştirildi - 17:16 ---------- bir önceki mesaj zamanı 17:14 ----------

Kaskın standart fiyatı 720$ mıydı neydi ama ekstraları ile 1000$ civarı gibi.

KASKTA bile 280$ aksesuar var arkadaş :) ben ışık hızına ulaşabilen araç icad edip zamanda yolculuk yapmalıyım :)

Ozi koyduğun linklerin 1/8 ini alsan burdan Pakistana yol olur kartaş hele bişeyler al artık yav begenirsek biz de alıyoren belki :)

KASKTA bile 280$ aksesuar var arkadaş :) ben ışık hızını ılaşabilen araç icad edip zamanda yolculuk yapmalıyım :)

Her ayın 1'ine ışınlansak sürekli dimi abi :)

1360.jpg

Ozi koyduğun linklerin 1/8 ini alsan burdan Pakistana yol olur kartaş hele bişeyler al artık yav begenirsek biz de alıyoren belki :)

Bende almak isterim ama duygusal yetersizlikler napalım linkleri buraya koyuyoruzki gidip daha duygusal olan arkadaşlara daha fazla seçim şansı doğsun

http://www.motomaxonlineshop.com/Urun/KNOX-HANDARMOR-RECON-ELDIVEN-siyah-pmu2040.html

Şu daha insancıl gelebilir belki sana. Daha başka güzel ve normal görünümlü bişey bulursam gönderirim

:p

polat tesekkurler ...arkadaslar adamlarin gunahina girmeyeyim ama buraz once motomaxa ugradim yukaridaki eldivende etiket 300 tl .oradaki arkadasa sordum bu eldiven kac lira diye 300tl dedi.bende internette 229 liraydi dexim.abi kobtrol edelim dedi ve kontrok sonrasi dogrudur 229tl 300tk olan baska eldiven vardi orada pardon dedi...aklinizda olsun diye paylasayim dedim...

---------- Mesajlar birleştirildi - 18:26 ---------- bir önceki mesaj zamanı 18:20 ----------

Arkadaş zaman makinesini icat ettikten sonra bill gatesten once microsoftu kurmak, steve jobstan once apple sirketini kurmak ,facebooku, sahibindeni icat etmek dunyanin en buyuk altin madenini cok onceden aldirmak vs.. varken hala MAAŞ peşinde koşuyorsunuz...+sizin mantikta zaman makinesi sadece yaşlanmaniza yariyor zenginde etmiyor;):):)

polat tesekkurler ...arkadaslar adamlarin gunahina girmeyeyim ama buraz once motomaxa ugradim yukaridaki eldivende etiket 300 tl .oradaki arkadasa sordum bu eldiven kac lira diye 300tl dedi.bende internette 229 liraydi dexim.abi kobtrol edelim dedi ve kontrok sonrasi dogrudur 229tl 300tk olan baska eldiven vardi orada pardon dedi...aklinizda olsun diye paylasayim dedim...

Bir tane daha knox eldiven var orada, uzun süredir satılıyor o model. 300TL. Yarış tipli, beyaz-siyah. Bunlar da yeni geldi, o yüzden karıştırmış olabilir diye düşünüyorum. Zaten etiketi duruyorsa üzerinde yazıyor, yada bilgisayara okutunca direk çıkıyor fiyat, çalışanların katakulliye getirmesi epey zor :) Beğendin mi bari ??

Bende almak isterim ama duygusal yetersizlikler napalım linkleri buraya koyuyoruzki gidip daha duygusal olan arkadaşlara daha fazla seçim şansı doğsun

Allah herkese duygusallik nasip etsin.....En son ne zaman agladiniz??:):)

---------- Mesajlar birleştirildi - 18:31 ---------- bir önceki mesaj zamanı 18:29 ----------

Bir tane daha knox eldiven var orada, uzun süredir satılıyor o model. 300TL. Yarış tipli, beyaz-siyah. Bunlar da yeni geldi, o yüzden karıştırmış olabilir diye düşünüyorum. Zaten etiketi duruyorsa üzerinde yazıyor, yada bilgisayara okutunca direk çıkıyor fiyat, çalışanların katakulliye getirmesi epey zor :) Beğendin mi bari ??

ben yukaridakinin siyah beyazindan 229 tlye aldim:):):) yukardakide vardi ama...

Motosikleti
VFR1200X
Bir dahaki buluşmada 10 dakikalık toplu ağlama seansı yapılacaktır ilgilenenlere duyurulur.. :salut:

..En son ne zaman agladiniz??:):)

pazar günü lastikleri değiştirmenin kaçınılmaz olduğunu öğrendiğimde tam olarak ağlamasam da gözüm yaşardı, burnum sızladı, bu hafta motoru servise bırakmayı düşünüyorum sübap ayarı vs kontrol için...o zmaan ağlayabilirim bir miktar...

beyler bu arada sübap ayarı kaç para aşağı yukarı?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar