ben de X-Max 250'yi bugün teslim alıp 25 km kadar bir sürüşle eve götürdüm. sonra üstünü örtüp arabaya binip kös kös işe gittim
Küçük bir sorum olacak, pantolon ve bot alamadım henüz. Pantolon detaylı bakmadığımdan alamadım ama, bot uğradığım hiç bir yerde (motomax, efe honda, yamaha baydar, ulusan motor) bana uygun güzel bir alternatif yoktu. Çizme şeklinde touring modellerden almayı planlıyorum örneğin: http://www.motomaxonlineshop.com/Urun/FORMA-GT-BOT-pmu1161.html.
Yalnız denemeden almak istemediğimden online sipariş vermiyorum, en kısa zamanda botlanmam lazim, yukarıda yazdıklarım dışında önerebileceğiniz, tercihen bol ürün bulunan bir aksesuar mağazası var mı acaba Ankara'da?
facebook grubunu takip ediyorum, haftasonuna bir buluşma olursa (veya eskisi gibi çarşamba vb gibi bir gün sabit buluşma konursa) sizlerle tanışabilmek dileğiyle.
Bugün XJ6 mi,crf250L,NC700x mi diye kafayı yerken, kendi kendime bu işin uzmanına danış diyerek Okan Hocama telefonda bunların arasında tavsiye edeceği motosikleti sordum. Mantık çerçevesinde çirkin ördek yavrusu NC700x için kaporayı da bugün telefondan sonra verdim. Allah çok çok daha iyilerini ve hepinizin gönlünde yatan motosikleti sizlere nasip eder İnşaallah.Yreni motosiklet arayışında olan arkadaşların Allah yardımcısı olsun.
Bu arada motosiklet arayışım sırasında yardımlarını esirgemeyen ve bıkmadan usanmadan her soruma cevap veren Okan Hocaya ayrı bir parantez açarak teşekkür etmeden geçemeyeceğim.
Gelelim asıl konuya arkadaşlar siparişi siyah renk olarak verdim. (Teslim alırken belki beyaz hoşuma giderse ona dönebilirim .) NC700x için tavsiye edeceğiniz koruma demiri vs. gibi almam gereken aksesuar varsa marka modeli yazarsanız sevinirim. Birde neleri mutlaka almalıyım.
Zira ben şimdiye kadar hiç NC700x forumu okumadım ve şimdi araştırmaya başlıyorum.Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler.
arkadaslar iyi dileklerde bulunan herkese tesekkur ederim.(telefondan yaziyom tek tek alinti yapamadim) herkese cok cok tesekkur...
aksesuarlar neymis oyle koray...ben ilk olarak koruma demiri ve orta sehpa alayim..sonra 2000km falan kullanayim alisip alisamayacagima bakayim sonra canta manta islerine dalayim diyorum....tavsiyelere acigim sizce orta sehpa sartmidir?
birde kasko konusunda yardima ihtiyacim var.kime yaptirilabilir.sadece kaza ve calinma icin kac tl tutar?
ucuza trafik sigortasi yapan yer?
arkadaslar iyi dileklerde bulunan herkese tesekkur ederim.(telefondan yaziyom tek tek alinti yapamadim) herkese cok cok tesekkur...
aksesuarlar neymis oyle koray...ben ilk olarak koruma demiri ve orta sehpa alayim..sonra 2000km falan kullanayim alisip alisamayacagima bakayim sonra canta manta islerine dalayim diyorum....tavsiyelere acigim sizce orta sehpa sartmidir?
birde kasko konusunda yardima ihtiyacim var.kime yaptirilabilir.sadece kaza ve calinma icin kac tl tutar?
ucuza trafik sigortasi yapan yer?
Abi bu fiyatlar eğer fazla geldiyse Honda nın orjinal üçlü çanta setinin demirleri ile beraber 6000tl olduğunu hiç söylemeyeyim o zaman :mrgreen:
ben o fiyata 2 tane cb125e alirim...
Zaten orjinal aksesuar çok mantıklı olmuyor abi genelde, givi-kappa gibi bu işi iyi yapan markaların ürettiği ürünlerden almak lazım, sırf üstünde Honda amblemi var diye uçuk fiyata satıyorlar!..
Osman Abi hayırlı olsun tekrardan, koruma demirini ihmal etmemek lazım ama motor muhafazası şeklinde olanlar değil de bildiğimiz geniş ,motorun yerle temasına mani olacak klasik tür koruma demirlerinden lazım, kaza yapmasan bile öyle ya da böyle bir şekilde düşüyor motor, insanın içi cız ediyor sonra o yüzden olmazsa olmaz ilk önce koruma demirini hallet derim ben .
Cepa yahut A-city di sanırım YDS'nin Diablo diye bir botu var daha bugün inceledim tekrardan yerinde gidip inceleyip bırkalayıp alma şansın var tavsiye edilir..
Edit: Baklavaların saysı giderek artmakta :queen:
Yeni motosiklet alanlara hayırlı olsun
Erhan'da alsa motoru tatlıya doyacağız anlaşılan :thumleft:
Yeni motor alan Osman abiye ve yeni arkadasimiza veya abimize hayirli olsun Allah kaza bela vermesin guzel gunerde kullanirsiniz insallah.....
Osman abi cok cok hayirli olsun.tekerine tas degmesin. Uzun yillar sag salim binesin insallah. Telefondan anca bu kadar oluyo. Valla kendim almis kadar sevindim bee![]()
Arkadaşım YDS'nin ürettiği motosiklet botu var. Fiyatı 320 tl civarında. Kent parkta mağazası var veya havaalanı yolu üzerinde. Bende bu botlardan var memnunum ama sadece tek çeşit üretimleri var. Yine yerli malı motobot var internette satılıyor. Fiyatı da iyi kullanımı da ama koruması nasıldır bilemem.ben de X-Max 250'yi bugün teslim alıp 25 km kadar bir sürüşle eve götürdüm. sonra üstünü örtüp arabaya binip kös kös işe gittim
Küçük bir sorum olacak, pantolon ve bot alamadım henüz. Pantolon detaylı bakmadığımdan alamadım ama, bot uğradığım hiç bir yerde (motomax, efe honda, yamaha baydar, ulusan motor) bana uygun güzel bir alternatif yoktu. Çizme şeklinde touring modellerden almayı planlıyorum örneğin: http://www.motomaxonlineshop.com/Urun/FORMA-GT-BOT-pmu1161.html.
Yalnız denemeden almak istemediğimden online sipariş vermiyorum, en kısa zamanda botlanmam lazim, yukarıda yazdıklarım dışında önerebileceğiniz, tercihen bol ürün bulunan bir aksesuar mağazası var mı acaba Ankara'da?
facebook grubunu takip ediyorum, haftasonuna bir buluşma olursa (veya eskisi gibi çarşamba vb gibi bir gün sabit buluşma konursa) sizlerle tanışabilmek dileğiyle.