[Ankara - MT]

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Tabikide öyle :) şimdiye kadar gittiğim yaptığım yolcuklarda hep tektim ben nevşehire ürgüp tarafına hiç gitmediysem 2-3 defa motorla gittim,
kalabalık olmanın verdiği bir huzursuzluk var aslında yolda acaba arkadakine birşey mi oldu,
yok burda böle yapmaması lazımdı vs vs gibi insan kendine vesvese vermekte...
tek olduğumda ise etrafı izleye izleye kafama göre durup çay-sigara içmeye yahut fotoğraf çekmeye ayrıabileceğin vakitleri sen belirleyebiliyorsun,
ha kalabalık olmanında avantajı kamp vs yapacağında ortaya çıkıyor işte.

canım dadlıdır benim :) dinlenmek için kamp vs değil, giderim bi otel-motel bişeye yatar gelirim.
onda sıkıntı yok.
diğer türlü dediğin gibi aslında. beraber giderken birsürü şey aklına geliyo evt.

belki bi ilk yaparım bende.

organize işler çok yorucu oluyor. hep bi soru kalıyo akılda " acaba gelirler mi gelmezler mi" diyerek vakit beklemek çok gıcık.
alırım yanıma çayımı çıkarım yola :) tamam tuttum bu fikri...

6 ay önce almıştım bende bu moturu. 11 500 olmuş. Bu sezon 30 000 e geliyim diyom, hayırlısı...

Bence de Nevşehir süper fikir ama daha çok zaman var, biraz tarih yalaşsın gelmek isterim ben de :wiinkk:

Dostum dediğim gibi ctesi çalıştığım için ctesi yapılan organizasyonlardan bile mahrum kalıyorum ama hele o günler yaklaşsın duruma göre bi plan yaparız. Ben oraları araba ile çok gezdim ezbere biliyorum ama şüphesiz motosiklet ile bambaşka olur. Bu arada 100 km tamamda 120 km hıza ben çıkmam sabit 90 km ile giderim çoğu zaman napıym 250cc motoruma kıyamıyorum zorlanıyor gibi geliyor bebişim hemide 12 krş yaksın istiyorum :)
(Not: evet şehir içinde agrasif bir kurye gibi gittiğimi inkar etmiyorum)

şıkıntı yok :)

Havanın açık olduğu Hafta sonu bakarız, bu hafta gidek mi deriz ;)

100 km ile giderik, benim motur da 120 de zorlanır da yapacak bişey yok. arasıra hareketli müzük dekgelincene abanıyom bende

şıkıntı yok :)

Havanın açık olduğu Hafta sonu bakarız, bu hafta gidek mi deriz ;)

100 km ile giderik, benim motur da 120 de zorlanır da yapacak bişey yok. arasıra hareketli müzük dekgelincene abanıyom bende

şu bende gelirim diyenlerin çetelesini tut sende kimler geliyo kimler gelmiyo o gün yüzlerine vurursun :)

Dostum dediğim gibi ctesi çalıştığım için ctesi yapılan organizasyonlardan bile mahrum kalıyorum ama hele o günler yaklaşsın duruma göre bi plan yaparız. Ben oraları araba ile çok gezdim ezbere biliyorum ama şüphesiz motosiklet ile bambaşka olur. Bu arada 100 km tamamda 120 km hıza ben çıkmam sabit 90 km ile giderim çoğu zaman napıym 250cc motoruma kıyamıyorum zorlanıyor gibi geliyor bebişim hemide 12 krş yaksın istiyorum :)
(Not: evet şehir içinde agrasif bir kurye gibi gittiğimi inkar etmiyorum)

kesikköprü dönüşünü hatırlatırım...:) iki twister yardırıp gidiyodunuz...

Olm Sener le beraber oldular mi birbirlerini gaza getiriyo bunlar :) MEsafe cok uzak degilse suberk gaza basiyo ama uzaksa o zaman ekonomik moda geciyo kendileri :) ben de gelebilirsem super olur, 90-120 ben de ekonomi yapmis olurum, gelmek isterim, isim gucum olmazsa da gelirim zaten beni bilen bilir sorun motur camiasina :) Gelirim dedim mi gelirim :)

Yunus Usta ben gelirim beni dusunmene gerek yok dustu mu kaldi mi diye, sakin kullaniyom ben :) istedigin yerde de dururuz onlar sorun degil, yeterki izin ve para durumunu ayarlayayim gezi icin.

Motosikleti
VFR1200X

Orada hızlı gitmemin tek sebebi vardı cbr250 testi yapıyordum kendi kafamda çünkü sende epey basıyordun hatta rampada geçtik seni ve ben ogün senin yüzünden cbr250 rampada kesildi diye düşünüp yanlış değerlendirmiştim :)
Neyseki sonra senin motorla test sürüşü yaptım da anladım cıbır gayet güzel hızlanıyor. Zaten sonra dayanamadım dedim bu ne böyle arkamızdan atlı kovalıyormuş gibi gidiyoz. Sana yetişelim derken mangal teli falan fırladı şenerin çantadan bastın gittin önden ogün bidaha seni görmemiştik.

Bülocum beni çok iyi tanımış ve hislerime tercüman olmuş. Yakın zamanda er6 için yaptığım terbiyesizliklerden dolayı özür diliyorum. Aynen dediği gibi 100km nin altında kısa sayılabilecek mesafelerde 100ün üstüne çıkabilirim ama öyle 10 saatlik yola gidiyorsam etrafı izlerin 80-90km hız iyidir.

yaw şu vfr de araba kaputu gibi grenaj var arkadaş motor değil sanki başka bişii

http://www.motosiklet.net/forum/mt-il-gruplari/15338-[elazig-mt]-motosiklet-grubu-27.html

i6093416_moto23-iftarda-15.08.2012-005.jpg

i6093456_moto23-iftarda-15.08.2012-016.jpg

zoba borusu gibi egzos :)

Erzincanl1310Arkada15F0larlaKebanBulu15F0mas131004112012020.jpg

Bazısında zaman, bazısında para yok. Bende zaman bol, para yok :(

Önceden planlanmış bir gezi olursa ve çok masraflı olmazsa bende gelirim, acımam.

Orada hızlı gitmemin tek sebebi vardı cbr250 testi yapıyordum kendi kafamda çünkü sende epey basıyordun hatta rampada geçtik seni ve ben ogün senin yüzünden cbr250 rampada kesildi diye düşünüp yanlış değerlendirmiştim :)
Neyseki sonra senin motorla test sürüşü yaptım da anladım cıbır gayet güzel hızlanıyor. Zaten sonra dayanamadım dedim bu ne böyle arkamızdan atlı kovalıyormuş gibi gidiyoz. Sana yetişelim derken mangal teli falan fırladı şenerin çantadan bastın gittin önden ogün bidaha seni görmemiştik.

Bülocum beni çok iyi tanımış ve hislerime tercüman olmuş. Yakın zamanda er6 için yaptığım terbiyesizliklerden dolayı özür diliyorum. Aynen dediği gibi 100km nin altında kısa sayılabilecek mesafelerde 100ün üstüne çıkabilirim ama öyle 10 saatlik yola gidiyorsam etrafı izlerin 80-90km hız iyidir.

cbr kesildi diye nasıl düşünürsün la...herşeyden önce günah bi kere

Motosikleti
VFR1200X
aboow.

nası rezil oldum nası.

vfr de buna benziyo :queen:
İbretlik bir hata :mrgreen:

Bazısında zaman, bazısında para yok. Bende zaman bol, para yok :(

Önceden planlanmış bir gezi olursa ve çok masraflı olmazsa bende gelirim, acımam.
Şükretmek lazım bazılarında hem zaman yok hemde para yok :sunny:

cbr kesildi diye nasıl düşünürsün la...herşeyden önce günah bi kere

Töbeee..

@makesli Kendini tek gidebilecekmiş gibi ayarla. Gideceğin vakit gelen bonustur gelmeyen yunus... pardon gelmeyen kendi kaybeder :) Böyle haftalar öncesinden söz vermek zor zanaat. O işin çıkıyor bu işin çıkıyor, sonra sevgilisine söz vermiş de tutmamış gibi trip yiyorsun.

Benim için önceden planlı bişey olması şart değil, işim yoksa o gün çıkar gelirim. Ama benim cumartesi neyapacğım cuma akşamından bile belli olmuyor, plan yapamıyorum. Şimdi 3 hafta önceden sana söz vermem iyi mi olur sen düşün :)

@makesli Kendini tek gidebilecekmiş gibi ayarla. Gideceğin vakit gelen bonustur gelmeyen yunus... pardon gelmeyen kendi kaybeder :) Böyle haftalar öncesinden söz vermek zor zanaat. O işin çıkıyor bu işin çıkıyor, sonra sevgilisine söz vermiş de tutmamış gibi trip yiyorsun.

Benim için önceden planlı bişey olması şart değil, işim yoksa o gün çıkar gelirim. Ama benim cumartesi neyapacğım cuma akşamından bile belli olmuyor, plan yapamıyorum. Şimdi 3 hafta önceden sana söz vermem iyi mi olur sen düşün :)

Trip yiyorsun?
La söylenecek çok laf varda hadi senin eşşeğin kancık olsun bebe!
Sanki başımıza nasa personeli cuma akşamından bile belli olmazmış da ne olacağı yok bilmemneymiş!
olm biz senin o dediğine dansözlük diyoruz işte.
bi yere gidilecekse karar verildiyse o mevzudan vazgeçene ne denir hadi bakalım ateyizler bunuda açıklasın madem??

Trip yiyorsun?
La söylenecek çok laf varda hadi senin eşşeğin kancık olsun bebe!
Sanki başımıza nasa personeli cuma akşamından bile belli olmazmış da ne olacağı yok bilmemneymiş!
olm biz senin o dediğine dansözlük diyoruz işte.
bi yere gidilecekse karar verildiyse o mevzudan vazgeçene ne denir hadi bakalım ateyizler bunuda açıklasın madem??

Nedense üstüme alındım, ben açıklayayım :)

Dönek, totoş, satıcı, yalak, dansöz vb. şeyler denir

Sen yazınca okudum da bu adamlar ne güzel gezmişler, yol yapmışlar. İmrendim.

ben imrenerek baktım.

sankim; çocukken lokanta önünden giderken içerde kebap yiyenlere bakar gibim hisseddim :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar