tam buna halleneyim diyorum
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-yamaha-orijinal-fazer-98hp-abs-li-97022929/detay
aha fiyat açısından böyle bi ilan denk geliyo...
http://www.sahibinden.com/ilan/vasi...atilik-temiz-fz6-fazer-yamaha-117744895/detay
VFR yılan hikayesi zaten..sahibi pek ilgilenmemiş cuma günü vergi dairesiyle..bu hafta satış olmazsa geri dönüşü yok zaten...
Yolar Celal abi ve bana az bozuk attı, umurcana çok küsmüşler, ona çok bozuk attılarYer yer kraterler atlattık ama kabul ediyorum lakin benim şikayetçi olduğum şey zaman zaman asfaltın yağ kıvamında olmasıydı...
Buarada ankara civarında gezilecek yer yok diye boşuna ağlıyormuşuz bence. Haybeye girdiğimiz köy yollarında da çok güzel manzaralar ve yollar vardı. Ki hava kapalıydı. Her hafta sonu ankaranın bir tarafına doğru gidilebilir bence...
Şu havalar düzelsinde, sen şu motor arama işine hız ver. Sende kurtul biz de
İlanları kurcala, belki hiç denk gelmediğin bir model çok hoşuna gidecek, belli olmaz bu işler.
Benzinlikte bekledik ama arkamızdan gelen olmadı...:silent: Shadowcuların gelmemesi iyi oldu aslında(yol biraz bozuktu yer yer) ama bülo sen niye gelmedin ??
Yolar Celal abi ve bana az bozuk attı, umurcana çok küsmüşler, ona çok bozuk attılarYer yer kraterler atlattık ama kabul ediyorum lakin benim şikayetçi olduğum şey zaman zaman asfaltın yağ kıvamında olmasıydı...
Buarada ankara civarında gezilecek yer yok diye boşuna ağlıyormuşuz bence. Haybeye girdiğimiz köy yollarında da çok güzel manzaralar ve yollar vardı. Ki hava kapalıydı. Her hafta sonu ankaranın bir tarafına doğru gidilebilir bence...
Sen bizi istemiyor musun açık söyleneden giremeyeceğimiz yollardan gidiyorsunuz kardeşim, biz de istiyoruz gelmek :mrgreen:
Hoşgeldiniz. Buluşmalara katılmanızı tavsiye ederim.
Sabahtan beri Fazer'a giydiriyorsunuz, biz iki pok attık diye adımız çıktı hiçbirşeyi beğenmeyen Soykan'a.. Ben bunları daha öncede söyledim suçlu oldum. Benim değerimi çok sonra anlayacaksınız çooook :cherry:
Şimdi olay şöyle oluyor ki, ben umurcana önceden söz vermiştim, gezeriz bol bol, yağmur yağarsa toprağa-çamura girmeyiz dediydim (Okadarına girmedik zaten). Adamın da gözlerinden okunuyordu gezelim dediği, bir de Celal abi çıktı hadi gezelim diye. Ozan doğal olarak ilk geçtiğimiz bölgeden şikayetçi olunca iyiki diğer kısımlara gelmemiş dedim. Yani sonuç olarak öyle mekanları gezeceğimizi önceden planlamıştık, Şadowcuların da gelmediği -kendileri açısından- iyi olduYoksa bir istememezlik, efenime ne söyleyim bir çekememezlik söz konusu değil
Zaten duydum seni de, ben Polat'ın gittiği tüm yollardan giderim, daha da hızlı sürerim demişsin...:bounce: Haftaya seni de bekliyoruz![]()
Zaten Celal abi de her an bir toprağa girelim durumu oluyor-onu daha önce de yaşamışlığım var :mrgreen:
Yani ben o sözleri "eğer BMW R1100GS im olursa" şeklinde söylemiştim ne yalan söyliyim, ne yalan söyliyim shadow için değildi yani:king:
Kim küsmüş sana :silent: Bİzde gelecektik aslında ama yanımdaki arkadaşın pantül tam ıslaktı ve baya üşüyordu o yüzden eve dönmek zorunda kaldık yoksa o çamurlu yollarda sizlere yetişcem diye gazı açığ nasıl drift yaptığımı görenler unutamazYolar Celal abi ve bana az bozuk attı, umurcana çok küsmüşler, ona çok bozuk attılarYer yer kraterler atlattık ama kabul ediyorum lakin benim şikayetçi olduğum şey zaman zaman asfaltın yağ kıvamında olmasıydı...
Kim küsmüş sana :silent: Bİzde gelecektik aslında ama yanımdaki arkadaşın pantül tam ıslaktı ve baya üşüyordu o yüzden eve dönmek zorunda kaldık yoksa o çamurlu yollarda sizlere yetişcem diye gazı açığ nasıl drift yaptığımı görenler unutamazAma çok zevkliydi. Korkulan birilerinin viraj dışındaki uçurumlardan düşeceği idi.
Yok kimse küsmemiş kimse![]()
Hava güzel olsaydı da hep beraber gezseydik. Yolda ~15 kişilik bir grupla karşılaştık zaten, EndurocuBirdahaki sefere ama Celal abiye extra 40 kg ağırlık bağlamak lazım
Bir de sanirim birisi kaza yapıyormuş neredeyse, daha doğrusu uçuruma çok yaklaşmış diye duydum :silent: Soykanın yalancısıyım...
Ihı ıhı ıhıııııı yada öhöö ohöö öhööööö mü demeliyim Formda sesim cıkmıyo olabilir ama herzaman takipteyim Arkamdan konuşmayalım yakalarımValla hiç kaymadım, ABS yi devreye sokacak kadar da fren yapmadım, her virajda yavaş ve yatmadan döndüm, Caner biraz yatmış anlattığına göre, bi de onda uyduruk shinko lastiklerden yok o değiştirmişti geçen sezon, yani orda Caner değil de Faruk Abi olsaydı aşağıdan toplardık kesin.
Ahan da zıçtıkYaw kötü bişi demedim ki, senin lastiklere taş gibi dedim sadece
Caner o lastiklerle kaydıysa sen her türlü kayardın yani o derece. Gerçi o da motoru yatırmış virajda ondan kaymış sanırım, ben bildiğin gidonu çevirerek döndüm yumuşak yumuşak ondan kaymadım
![]()