ERHAN bazen VFR'lere kanım kaynıyor ama o konuda seni bekliyorum
YUNUS Versys'in yenisini fuarda göremedik,elleyip mıncıklayamadık ki

DL 650 ile Vstorm aynıydı değil mi? Ben ona bir bakayım.DL benim hiç aklımda yok tu iyi hatırlattın sagol
SELÇUK Abi ne demek sayfayı kirletmek. Ama benim problemim erhanla muhtemel aynı... Spor görünümlü (Sport), türkiye asfaltına uygun(Enduro) , oturuşu rahat NAKED gibi ama RÜZGAR YEMEYECEĞİN bir motosiklet...Aslında aradığım sport touring VFR galiba

... Bir de selçuk git üstüne otur dene derken ağzından bal damlıyor abi ama şunu unutma ki ''Yamaha bayisinde yamaha motor, Kawasaki bayisinde kawasaki motor, honda bayisinde honda motor yok '' ki gidip motorlara bakıp üstüne oturup deyeneyelim adamlar ''İNTERNET SATIŞ OFİSİ gibi sipariş ver motor getirelim diyorlar ''
POLAT Abi Ankara bayi ile bir tane istanbul bayiye sordum yok. Senin yazdığın sahibinden ilanları ABS'siz...ABS olmazsa CB125E ile yola devam

Polat ABS li Yarım GRENAJ BULURSAK ALSAK, TAM F modeline çevriliyor mu ?
BÜLENT Okan hocayı da aradım fikrini almak için ama. Cevabını düşünüyor muhtemel, telefon edeceğim sana dedi hala bekliyoruz

Okan hocam saygılar bizden

---------- Mesajlar birleştirildi - 16:28 ---------- bir önceki mesaj zamanı 16:21 ----------
olum aynur gösterdiğin motorların alayı benim favori listemde...özellikle konyadaki son fiyat yazdı diye ilişmedim hiç...ama bi gözüm o ilanlarda...her yerde paylaşıp piyasasını, hitini yükseltme aletlerin
@ yunus yarım metre fark mı var len uzunlukta...fazlaymış bence...
Favori listen ABS'siz motorla doluyken ABS'li motor bulman çok zor ERHAN

---------- Mesajlar birleştirildi - 16:30 ---------- bir önceki mesaj zamanı 16:28 ----------
İ KIRMIZI VFR ilandan kalktı