[Ankara - MT]

Olm senin VFR crosstourer degilki, ha asfalttan gideriz, sonrasina yuruyerek devam ederiz diyosan ayri tabii :) Havalar isinsada soyle bi haftasonu guzel bir yere cadir atsak yaw, ozledim valla.

Yarin aksam dedigin bu aksam mi oluyor yoksa Carsamba mi aceba deccal efendi ?

VFR lik yerler değil tabi ama bu noktayı listeme ekledim..ilerleyen yıllarda gidicem...

Akşam(bu akşam bülocum) bi buluşup toparlaşalım diyeceğidüm,
yeni bir kaç arkadaş da gelebilir sanki toplaşmalara başka mecralardan..

Yok yok, daha gizli-gizemli, daha taksit taksit konuş Yunuscum. Böyle anlamıyoruz.

Olm ayni seyi dusunuyodum valla :) parca parca yaziyo herif, bi gizem yaratmaya mi calisiyo acaba diyodum :) Ben gelirim bir terslik olmazsa. Yalniz gecen seferki gibi yalniz birakacaksaniz beni cikar giderim, ya da bir bilgisayar falan verin oyle birakin da oyalanayim anasini satayim :)

mecra; (akarsularda) yatak, akak. Baska nehirlerden, belki de gollerden gelecek arkadaslar var heralde, aquaman olabilir mi acaba merak ettim simdi :)

Olm ayni seyi dusunuyodum valla :) parca parca yaziyo herif, bi gizem yaratmaya mi calisiyo acaba diyodum :) Ben gelirim bir terslik olmazsa. Yalniz gecen seferki gibi yalniz birakacaksaniz beni cikar giderim, ya da bir bilgisayar falan verin oyle birakin da oyalanayim anasini satayim :)

mecra; (akarsularda) yatak, akak. Baska nehirlerden, belki de gollerden gelecek arkadaslar var heralde, aquaman olabilir mi acaba merak ettim simdi :)

nerede takılacaz..??

sivas-esnafinin-tuvalet-isyani-internette-tik-rekoru-kiriyor_dfag.jpg

Bizim evin o taraflarda takılıcaz,
Yani motorları yunusgil parka koyaarız,
sonrasında açlık durumuna göre popülers ardından da sefa cafe yapabiliriz diye düşünmekteyim??

19.00 demiştim sanki :sunny: ama erken gelenler de kafasına göre takılabilir zaten ben 18.30 a doğru evde olabiliyorum ortalama..

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar